Matrix Reimprinting Practitioner og traumeterapeut

BLIV KNIVSKARP BASIS TRAUMETERAPEUT

Matrix Reimprinting er en liga for sig. Det kan lyde som en bedre salgstale, men tusindvis af klienter og kursister tager ikke fejl. Uendelig blidt når du ind til kernen i et tempo, der normalt kan kræve afskillige sårbare sessioner ved mange andre terapier.

Matrix Reimprinting practitioner uddannelsen vokser støt i hele verden. Vi er 25 trænere i verden, og antallet af practitioners stiger støt.

Hurtigt, effektivt, elegant kommer du ind til traumerod, får fat i overbevisning og beslutning (din personlighed) og får mulighed for en ny start – hvis du altså tør! For det kræver, at du er villig til at navigere i tilgivelse, i at tage ansvar, at slippe uhensigtsmæssige følelser og komme videre med lethed.   

MATRIX REIMPRINTING OG BEVIDSTHEDSTILSTANDE 

Under en Matrix Reimprinting session vil du med erfaren terapeut nå fra beta til alpha til theta-tilstand, samme bevidsthedstilstand som under meditation/hypnose. 

ØVELSE GØR MESTER 

Disse 4 dage gør dig ikke til en erfaring behandler, men giver dig en robust basis-viden. Dine nye kundskaber skal pudses og øves, så du via øvelse og byttesessions får den erfaring, der  vil gøre dig til en formidabel traumeterapeut.

EN UDVIKLINGSREJSE FOR LIVET

Disse 4 dage er for nogle  deltagere en udviklingsrejse for livet, og nogle af jer vælger at gentage modulet i løbet af det næste år eller to. Nogle vælger også at deltage i overbygninger og flere deltager i vores master classes, der dog kræver, at I minimum har praktiseret Matrix Reimprinting i et halvt år. 

Der er altid mere at lære

Bemærk – en ekstra tur koster kun 1.800 kr. for 4 dage.

Når vi arbejder med modaliteter som Matrix Reimprinting, sker der hele tiden små reguleringer, der kun styrker din behandling, så det er kun ekstra guldkorn i din turban.

Der er ALTID mere at lære, altid nye vinkler, altid mere at forstå.

Dit energetiske blueprint

Husk dit energetiske blueprint tager du med dig, også når du ikke er her mere, så hvorfor ikke ændre alt, der blokerer dig/dine klienter for at leve livet optimalt.

Læs mere om Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting overbygninger og Specialklasser: 

Din fødselsrejse/Dit livsformål: 90% af vores traumer kan føres tilbage til din måde at komme ind i livet…

Parforhold/Relationer: Mangler du stadig den eneste ene, eller har du fundet personen, og knager det alligevel…

Stress, angst og depression, psykisk førstehjælp. Hvordan møder du disse udfordringer. Væsentlig forståelse og indsigt…

Pengeflow. Hvordan har du det med penge..Find dine begrænsninger..Væsentlig overbygning især for dig, der ønsker at arbejde selvstændigt

Find dit speciale! Gør din Matrix Reimprinting terapi endnu bedre, endnu dybere. 

Certificering: 

Du vil efter dit Matrix Reimprinting modul modtage diplom for gennemførsel af de 4 dages undervisning.

Ønsker du certificering til Matrix Reimprinting practitioner, skal du bestå vores Matrix Reimprinting test. Har du spørgsmål til test, ring  53636458

Vores EFTMR-Traumeterapeut-studerende møder prøven under deres uddannelse på Matrix Reimprinting master class. Når test er gennemført og bestået, har de tilladelse til at udbyde Matrix Reimprinting som practitioners. 

Har du  traumeterapeut-drømme?

Vores EFTMR-Traumeterapeutuddannelse, en sundhedsfaglig grunduddannelse, der er bygget op omkring Matrix Reimprinting. Den eneste af sin slags herhjemme, læs mere om vores spændende sammensætning af fag under respektive fane eller kontakt os for mere info.

Måske du vi starte småt: Bliv Børnetraumeterapeut:

En overbygning til EFT Matrix Reimprinting practitioner uddannelsen. 

BørneTraumeterapeut-uddannelsen kræver ud over EFT basis og Matrix Reimprinting modul til Matrix Reimprinting practitioner, at du tilføjer EFT Børnekonsulentmodulet. Du vil blive mødt af samme test som ved EFT og Matrix Reimprinting. For endelig certificering af denne uddannelse, vil du skulle udfærdige 3 cases, der skal godkendes som bestået. 

OBS Tjek altid din mulighed for bruttolønsordning:

Tal med din arbejdsgiver, om det er muligt at komme under bruttolønsordning. Så må din arbejdsgiver betale din uddannelse af din bruttoløn – før skat.