MR PRACTITIONER

Bliv knivskarp behandler

Matrix Reimprinting er det skarpeste redskab, jeg kender, Hurtigt, effektivt, elegant kommer du ind til essensen/kernen og får fat i det traumatiske splitsekund, der stadig styrer DIG/din klient.

Matrix Reimprinting eller meditation

Under en Matrix Reimprinting session vil du med erfaren terapeut nå ned i theta-tilstand, samme bevidsthedstilstand som under meditation. 

Disse 4 dage gør dig ikke til en erfaring behandler, men giver dig basis-viden, og du vil arbejde dig trygt hen mod et afsæt, hvor du kan komme ud og få den erfaring, der vil gøre dig til en formidabel traumeterapeut.

Overbevisninger og beslutninger

Du vil væer, hvordan du får adgang til information i din underbevidsthed, der giver dig mulighed for at transformere  overbevisninger, der har låst dig fast – måske hele dit liv. Beslutninger , du har levet dit liv efter på basis af dine overbevisninger kan slippes, ændres til nyt.

Disse 4 dage er for nogle  deltagere en udviklingsrejse for livet, og mange vælger at tage en tur mere i løbet af det næste år eller to.

Der er altid mere at lære

Bemærk – en ekstra tur koster kun 1.000 kr. for 4 dage.

Når vi arbejder med modaliteter som Matrix Reimprinting, sker der hele tiden små reguleringer, der kun styrker din behandling, så det er kun ekstra guldkorn i din turban.

Der er ALTID mere at lære, altid nye vinkler, altid mere at forstå.

Dit energetiske blueprint

Husk dit energetiske blueprint tager du med dig, også når du ikke er her mere, så hvorfor ikke ændre alt, der blokerer dig/dine klienter for at leve livet optimalt.

Læs mere om Matrix Reimprinting

HUSK at læse mere om Matrix Reimprinnting under respektive fane.