Matrix Reimprinting Practitioner og traumeterapeut

BLIV KNIVSKARP TRAUMETERAPEUT

Matrix Reimprinting er det skarpeste redskab, jeg kender, Hurtigt, effektivt, elegant kommer du ind til essensen/kernen og får fat i det traumatiske splitsekund, der stadig styrer DIG/din klient.

MATRIX REIMPRINTING OG BEVIDSTHEDSTILSTANDE 

Under en Matrix Reimprinting session vil du med erfaren terapeut nå ned i theta-tilstand, samme bevidsthedstilstand som under meditation/hypnose. 

ØVELSE GØR MESTER 

Disse 4 dage gør dig ikke til en erfaring behandler, men giver dig en robust basis-viden. Dine nye kundskaber skal pudses og øves, så du via øvelse og byttesessions får den erfaring, der  vil gøre dig til en formidabel traumeterapeut.

Overbevisninger og beslutninger

Du vil lære, hvordan du får adgang til information i din underbevidsthed, der giver dig mulighed for at transformere  overbevisninger, som har låst dig fast – måske hele dit liv. Beslutninger , du har levet dit liv efter på basis af dine overbevisninger, kan slippes, ændres til nyt.

EN UDVIKLINGSREJSE FOR LIVET

Disse 4 dage er for nogle  deltagere en udviklingsrejse for livet, og nogle af jer vælger at gentage modulet i løbet af det næste år eller to. Nogle vælger også at deltage i overbygninger og flere deltager i vores master classes, der dog kræver, at I minimum har praktiseret Matrix Reimprinting i et halvt år. 

Der er altid mere at lære

Bemærk – en ekstra tur koster kun 1.800 kr. for 4 dage.

Når vi arbejder med modaliteter som Matrix Reimprinting, sker der hele tiden små reguleringer, der kun styrker din behandling, så det er kun ekstra guldkorn i din turban.

Der er ALTID mere at lære, altid nye vinkler, altid mere at forstå.

Dit energetiske blueprint

Husk dit energetiske blueprint tager du med dig, også når du ikke er her mere, så hvorfor ikke ændre alt, der blokerer dig/dine klienter for at leve livet optimalt.

Læs mere om Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting overbygninger: Specialklasser i forhold til din fødselsrejse – mange traumer kan føres tilbage til din måde at komme ind i livet – dit (par)forhold – mangler du stadig den eneste ene, eller har du fundet ham, og det hele knager – stress, angst og depression, psykisk førstehjælp, 2 intense dage – og sidst men ikke mindst Pengeflow, kommer dine penge i en lind strøm eller? Specialområder, der giver din Matrix Reimprinting endnu mere dybde og karakter og også et stærkt supplement til dig, der ønsker at specialisere dig. 

Eller måske du har traumeterapeut-drømme, vores uddannelse er den eneste af sin slags herhjemme, læs mere om vores fag under respektive fane eller kontakt os for mere info.