EFTMR - MR MODULER

Matrix Reimprinting er et enestående traumeterapeutisk redskab, som finder vej til alle, der arbejder med EFT/TFT og er nu også en del af vores sundhedsfaglige uddannelse.

Ordet Matrix er populært, og nye uddannelser knopskyder, hvor ordet Matrix indgår, ligesom ordet Matrix er en film, en bog, en shampoo m.m.,  men der er kun EN Matrix Reimprinting, og din underviser Mette Barfoed er Danmarks og i øvrigt også Nordens  eneste Matrix Reimprinting træner og således eneste i DK med tilladelse til at undervise i dette.

Uddannelsen består af følgende Matrix Reimprinting moduler:

Matrix Reimprinting practitioner modul:

4 dage, hvor du føres ind i dette geniale transformerende univers, hvor du læren styrken i at slippe historien og arbejde med overbevisningen. 

Fra Ånd til Materie – Din fødselsrejse   

På dette modul vil du lære, hvordan din fødsel, dine børns fødsel, din tid før du kom ind i dette liv er forbundet og  influerer det på det liv, du lever nu? Bliv klædt på til at møde dig selv og din klient – 2 intensive dage. Interessen for denne workshop vokser støt, da denne en ny forståelse for DIG og det liv, du lever skaber en essentiel viden for dit liv fremadrettet, ikke mindst i relation til din omverden og de relationer, du har.   

Matrix Reimprinting – Stress, angst, depression – og den psykiske førstehjælp.

For den øvede Matrix Reimprinting practitioner/terapeut, der over 3 dage bliver gjort stærk til at varetage fremtidens udfordringer. 

Matrix Reimprinting – Hvor meget er du værd – skab en sund relation til dit pengeflow.

Hvor meget er DU værd????
Har du et sundt og naturligt penge-flow i dit liv?
Hvordan fungerer din business i forhold til at modtage?
Hvordan vil det være at leve et liv, der er fyldt med glæde, drive og gå-på-mod – og stadig modtage penge???
En inspirerende dag, hvor vi supplerer din EFT Matrix Reimprinting med en lang række værdifulde værktøjer, der løfter dig energetisk og åbner for nye muligheder for at tiltrække DIT penge-flow.

En vigtig del af uddannelsen, der giver dig de sidste guldkorn, inden du bevæger dig ud som EFTMR-terapeut.

Transformer dine overbevisninger:

“Intet kommer let” – ” Penge vokser ikke på træerne”

“Rige svin” – Du skal knokle, til blodet springer”

Matrix Reimprinting supervision – 2 x 2 dage

Dette er for den øvede Matrix Reimprinting terapeut, der disse dage skal lave live-demo med feedback fra underviser samt medkursister – desuden en multiple choise-test – vi får finjusteret og gjort dig klar til din mundtlige eksamen med ekstern censor.

Du kan læse meget mere om Matrix Reimprinting under respektive fane. 

Heal your Birth - Heal your life workshop

This lady, Sharon King is a very popular trainer in Denmark – she has been in Denmark many times training – Sharon King is the best i n the world when it comes to working with our belief system before, during and after our birth. She is also a part of the EFTMR-education – are you ready for an amazing journey – understanding your birth, your childrens, your family line, your life purpose… a deep and profound journey  that takes your Matrix Reimprinting a step further. 

Check calender for next training in Denmark 

EFT basis niveau

Stress, angst, depression og psykisk førstehjælp

Spændende overbygning på Matrix Reimprinting, der tager dig ind i univers, hvor vi møder nytidens og fremtidens udfordringer med helt nye briller. En visionær og transformerende overbygning, der giver dig blod på tanden i forhold til at møde dine klienter med nye redskaber, med nye vinkler, med større indsigt. Mere info under EFT-skolen og angst. Denne workshop afholdes x  årligt og er en overbygning på Matrix Reimprinting,  

Matrix Reimprinting supervisionsdage

Som udgangspunkt er dette modul til  jer, der har valgt at uddanne jer til EFTMR-terapeuter. 2 intense dage med tests, demoer og sidste hånd på værket inden endelige eksamen. 

Nogle af jer uddannede Matrix Reimprinting practioners ønsker dog at deltage i dette modul for at blive endnu bedre, mere rutinerede – vil du være blandt de bedste og lære af de næsten flyvefærdige terapeuter og teste dig selv personligt og professionelt, så er dette modul noget for dig.

Matrix Reimprinting - Hvor meget er du værd - skab en sund relation til dit pengeflow.

  • Læs på siden om denne workshop, der giver så meget mening, når du skal ud og skabe din plads med din nye uddannelse – og hvorfor ikke gøre livet let og sjovt, så du kan få realiseret drømme, du ellers har valgt at kategorisere som drømme, fordi de indtil nu har syntes uopnåelige. Måske dit næste hjem ovenfor?  
  •