EFTMR - MR MODULER

Matrix Reimprinting er et enestående traumeterapeutisk redskab, som finder vej til alle, der arbejder med EFT/TFT og er nu en del af vores sundhedsfaglige uddannelse.

Ordet Matrix er populært, og nye uddannelser knopskyder, hvor ordet Matrix indgår, ligesom ordet Matrix er en film og en bog  men der er kun EN Matrix Reimprinting, og din underviser Mette Barfoed er Danmarks eneste Matrix Reimprinting træner og eneste i DK med tilladelse til at undervise i dette.

Uddannelsen består af følgende Matrix Reimprinting moduler:

Matrix Reimprinting practitioner modul:

4 dage, hvor du føres ind i dette geniale transformerende univers, hvor du læren styrken i at slippe historien og arbejde med overbevisningen. 

Matrix Birth Reimprinting and Life Purpose

Din underviser er verdens bedste på dette felt, Sharon King, din fødsel, dine børns fødsel, din tid før dette, hvordan influerer det på det liv, du lever nu? Bliv klædt på til at møde dig selv og din klient – 3 intensive dage. Interessen for denne workshop vokser støt worldwide, og det er en kæmpe ære, at vi har fået Sharon King til at være en del af EFTMR-terapeut-uddannelsen. Undervisning foregår på let forståeligt engelsk.

Matrix Reimprinting – Stress, angst, depression – og den psykiske førstehjælp.

For den øvede Matrix Reimprinting practitioner/terapeut, der over 3 dage bliver gjort stærk til at varetage fremtidens udfordringer. 

Getting to the heart of relationships

Endnu en workshop med Sharon King. Hvordan spiller dine relationer? 3 intensive dage, Relationer til alt; hvad er din udfordring? – alt i livet er afhængig af vores relationer – inkl. praktiske øvelser

Matrix Reimprinting supervision – 2 dage

Dette er for den øvede Matrix Reimprinting terapeut, der disse dage skal lave live-demo med feedback fra underviser samt medkursister – desuden en multiple choise-test – vi får finjusteret og gjort dig klar til din mundtlige eksamen med ekstern censor.

Du kan læse meget mere om Matrix Reimprinting under respektive fane. 

 

4

Matrix Birth Reimprinting and Life Purpose

This lady, Sharon King is a very popular trainer in Denmark – she has been in Denmark many times training – Sharon King is the best i n the world when it comes to Matrix Reimprinting and how we get into this world. She is also a part of the EFTMR-education – are you ready for an amzing journey – understanding your birth, your childrens, your family line, your life purpose… a deep and profound journey  that takes your Matrix Reimprinting a step further. 

Check calender for next training in Denmark 

EFT basis niveau

Stress, angst, depression og psykisk førstehjælp

Spændende overbygning på Matrix Reimprinting, der tager dig ind i univers, hvor vi møder nytidens og fremtidens udfordringer med helt nye briller. En visionær og transformerende overbygning, der giver dig blod på tanden i forhold til at møde dine klienter med nye redskaber, med nye vinkler, med større indsigt. Mere info under EFT-skolen og angst. Denne workshop afholdes x  årligt og er en overbygning på Matrix Reimprinting,  

Matrix Reimprinting supervisionsdage

Som udgangspunkt er dette modul til  jer, der har valgt at uddanne jer til EFTMR-terapeuter. 2 intense dage med tests, demoer og sidste hånd på værket inden endelige eksamen. 

Nogle af jer uddannede Matrix Reimprinting practioners ønsker dog at deltage i dette modul for at blive endnu bedre, mere rutinerede – vil du være blandt de bedste og lære af de næsten flyvefærdige terapeuter og teste dig selv personligt og professionelt, så er dette modul noget for dig.

Getting to the heart of relations

Sharon King with another life changing workshop in Denmark, check calender for this intense but playful and light workshop  

Relationships come in many forms. We will be exploring your relationships with your

  • Partner/spouse
  • Parents & other Family members
  • Children
  • God/Source/Devine
  • Money
  • Feminine & masculine energy balance within each of us
  •