EFTMR - MR MODULER

Matrix Reimprinting er et traumeterapeutisk redskab, der sætter nye standarder inden for traumeterapien. – ikke mindst via EFTMR-Traumeterapeutuddannelsen, der ikke blot er en traumeterapeutuddannelsen, men også er en sundhedsfaglig grunduddannelse, der opfylder krav til RAB og momsfritagelse.

Ordet Matrix er populært, og nye uddannelser knopskyder, hvor ordet Matrix indgår.

Matrix er en film, en bog, en shampoo, en bil…men der er kun EN Matrix Reimprinting, og din underviser Mette Barfoed er Danmarks og i øvrigt også Skandinaviens   eneste Matrix Reimprinting træner – og eneste træner med tilladelse til at undervise i dette.

 

Matrix Reimprinting practitioner modul:

4 dage, hvor du føres ind i dette geniale transformerende univers. Hvor du lærer styrken i at slippe historien og arbejde med overbevisningre og beslutninger. I let hypnagog tilstand arbejdes i fortid, nutid og fremtid. 

Matrix Reimprinting: Din fødselsrejse:   

På dette modul vil du lære, hvordan din fødsel, dine børns fødsel, din tid før du kom ind i dette liv er forbundet og  influerer det på det liv, du lever nu? Bliv klædt på til at møde dig selv og din klient – 2 intensive dage. Interessen for denne workshop vokser støt i takt med, at vi får en større forståelse for, at vores fødsel ofte er forbundet med traumer – og de fleste sessioner har meget læring i netop vores adgang til livet og det liv, du lever –  ikke mindst i relation til din omverden og de relationer, du har.   

Matrix Reimprinting – Stress, angst, depression – og den psykiske førstehjælp.

Over 2 intense dage dykker vi ned i nogle af de største udfordringer i den vestlige verden. Hvordan kan du med traumeterapiens øjne bedst varetage dine klienters udfordringer. 

Matrix Reimprinting – Pengeflow.

Hvor meget er DU værd????
Har du et sundt og naturligt penge-flow i dit liv?
Hvordan fungerer din business i forhold til at modtage?
Hvordan vil det være at leve et liv, der er fyldt med glæde, drive og gå-på-mod – og stadig modtage penge???
En inspirerende dag, hvor vi supplerer din EFT Matrix Reimprinting med en lang række værdifulde værktøjer, der løfter dig energetisk og åbner for nye muligheder for at tiltrække DIT penge-flow.

En vigtig del af uddannelsen, der giver dig de sidste guldkorn, inden du bevæger dig ud som EFTMR-terapeut.

Transformer dine overbevisninger:

“Intet kommer let” – ” Penge vokser ikke på træerne”

“Rige svin” – Du skal knokle, til blodet springer”

Matrix Reimprinting  Dit perfekte (par)forhold: 

Når du finder vejen ind til dig selv, finder du vejen til alle andre. Lyder enkelt…lad os lege. 2 “glade” dage, hvor du kan forvente masser af grin, måske en lille tåre, men også mulighed for at finde vejen ind til dit autentiske jeg med en ny bevidsthed og et nyt mod til at stå i alt, der er dig. Tid til at finde friheden i dig, dit (par)forhold og dine øvrige relationer. Relationen er alt, og gå vejen selv før dine klienter.

Matrix Reimprinting Master Class – 2 x 2 dage

Dette er for den øvede Matrix Reimprinting terapeut, der disse dage skal lave live-demo med feedback fra underviser samt medkursister – desuden en multiple choise-test – vi får finjusteret og gjort dig klar til din mundtlige eksamen med ekstern censor.

Du kan læse meget mere om Matrix Reimprinting under respektive fane. 

EFT basis niveau
  •  
  • vores bonus på uddannelsen er vores holistiske kostvejledermodul på Mallorca