Energipsykologi Danmark er et uddannelsesakademi, der tager udgangspunkt i moderne traumeterapi.

Arbejdsmarkedet er udfordret som aldrig før. Der mangler menneskelige kvalifikationer og kompetencer, og traumeterapien er et visionært og stærkt aftryk til at skabe styrke og grounding i en turbulent tid, når vi udfordres fagligt, fysisk, psykisk og mentalt.

Vi henvender os til dig, der ønsker en forsigtig start med et kursus eller to, men også til dig, der er klar til at gå hele vejen og blive professionel traumeterapeut. 

Tjek vores muligheder eller kontakt os for en uddybende samtale, 24609837. 

Vores flagskib er EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen, en 3-årig uddannelse, der også er en sundhedsfaglig grunduddannelse, men ikke alle har et ønske om at blive traumeterapeut. Der er dog altid mulighed for at bygge til og på, hvis man efter et kursus eller to vil videre. 80% af vores kursister går videre efter et kursus.    

Vores målsætning er ganske klar og ambitiøs. Vi går efter at uddanne Danmarks bedste traumeterapeuter – og vores terapeuter vokser støt derude, ligesom interessen for traumeterapien vokser eksplosivt i disse år. 

EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen er den eneste af sin slags, og med sin unikke sammensætning af fag, vil du efterfølgende stå med nogle kompetencer, der ikke findes andre steder.

Der er ingen kompromis på kvalitet, etik og moral, og alle tilladelser er på plads i forhold til ophavsret.   

Vi samarbejder med Danske Terapeuter. Dit kvalitetsstempel. 

Så er traumeterapi noget for dig?

Kort og godt: Trænger du til et sporskifte?

Brænder du for at gøre en forskel?

Skabe forandring hos dig selv og dine klienter?

Være blandt fremtidens stærkeste terapeuter?  

Verden forandrer sig hastigt, angst og utryghed florerer som aldrig før. Behov for hjælp er støt voksende. Også online. Således mange muligheder. 

Tjek vores spændende fag og uddannelser eller kontakt os for yderligere information. 

Der er ingen forudsætninger for deltagelse.

Hvad har andre fået ud af at deltage på kurser, rejser og uddannelser hos Energipsykologi Danmark? 

Mød os på vores informationsaftener, book en onlinetid til at få skabt det optimale uddannelsesforløb eller mail os/ring til os. 

Vi har studerende fra hele landet.

Matrix Reimprinting er dit hovedfag.

Metoden startede sin udvikling for 16 år siden som en overbygning på EFT Tapping, og Matrix Reimprinting er i dag en metode, der har udviklet sig massivt fra sin spæde begyndelse til en enestående traumemetode.

Der findes mange uddannelser, hvor ordet “Matrix” indgår. Matrix betyder guddommelig beholder. Der er således store forskelle på, hvad der er i beholderen, men der er kun EN Matrix Reimprinting, og din underviser er Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner.  

Ønsker du at blive traumeterapeut, skal du være villig til at gå vejen først – selv.  

Vores målgruppe er således kursisten, der ikke blot ønsker en uddannelse, men kursisten, som har modet til at tage på en transformerende udviklingsrejse.

Vores målgruppe er bred, og vi møder alle mange forskellige kursister på vores kurser; Fra ingeniøren, til jordemoderen, til sygeplejersken, til læreren, til psykoterapeuten, til regnskabsassistenten, til den unge studerende, til akupunktøren og så fremdeles. 

Vil du være blandt fremtidens stærkeste terapeuter? Vil du lære transformerende traumeterapi? Grib chancen og vær med på en traumeterapeutuddannelse, der forventes at sætte nye standarder. EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen opfylder betingelser for såvel momsfritagelse som RAB og er en sundhedsfaglig grunduddannelse. 

Hvad kan man med en traumeterapeut-uddannelse?

Vores traumeterapeuter arbejder selvstændigt eller i samarbejde med andre terapeuter. EFTMR-Traumeterapeuten kan arbejde generelt, men kan også være specialiseret i områder som angst, stress, depression, udfordrede børn og unge, familiedynamik, barnløshed,  relationer/parforhold… fuldstændig på lige fod med øvrige terapeutuddannelser. Traumeterapeuter vokser støt disse år ikke kun herhjemme, men overalt i verden, og det giver mening. For traumeterapien er skarp, men uhyre blid, og klienter udtrykker ofte overraskelse og glæde over hurtige og effektive resultater.

Energipsykologi Danmark er ikke blot ambitiøs på dine vegne, også på egne. Vi sørger således for kontinuerligt at være med up front, når forandringer indtræder, så din undervisning er knivskarp.

EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen er en sundhedsfaglig grunduddannelse, der bygger bro, der samler, er knivskarp. EFTMR-metoden er en liga for sig, og metoden vokser støt disse år overalt i verden pga. den blide tilgang til traumer, der skaber effektive resultater. Disse resultater kan måles såvel fysisk som mentalt hos klienten.    

Vi anser vores traumeterapeut-uddannelse som Danmarks skarpeste og mest visonære uddannelse.                           

Tjek vores kursister på hjemmesiden traumeterapeuter.dk -hvad mener de om uddannelsen?

Dene uddannelse giver dig mulighed for selv at bygge på og ti. Der er dog regler, der skal være på plads: 

Du starter med EFT basis. Når du har gennemført denne klasse, kan du bygge til:

EFT Børn

EFT avanceret/spirituel

TRE Rysteterapi M No stress Code og Polyvagal teori

Holistisk Kostvejleder

Klinikvejledning

Metasundhed

Matrix Reimprinting

OBS: Samtlige overbygninger i Matrix Reimprinting kræver, at du har gennem 4 dages Matrix Reimprinting  og 3 dages basis EFT:

Således kan du efterfølgende bygge på med 

Matrix Reimprinting parforhold

Matrix Reimprinting Fødselsrejse

Matrix Reimprinting Stress, angst og depression

Matrix Reimprinting Pengeflow

Matrix Reimprinting 2 x Masterclasses.

Vores uddannelse tilgår traumet på adskillige planer, men traumeudspring og primære fokus er Matrix Reimprinting traumeterapi-metoden, der er udviklet Karl Dawson. Din underviser er Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner. Metoden har lighedstræk med mange gængse metoder, du vil således finde segmenter fra såvel kognitiv som metakognitiv terapi, men også segmenter fra hypnoterapien, NLP, Energimedicin, Traditionel kinesisk medicin,  familiekonstellationer….

Men tag ikke fejl. Matrix Reimprinting er helt sin egen – og transformerer i et tempo, jeg aldrig har mødt tidligere. Således vil klienter, der tidligere har været igennem lange behandlingforløb opleve en smidig, blid og ekstremt transformerende metode, hvor de selv inddrages og så at sige styrer. Du er “blot” facilitator.

MR-Traumeterapimetoden er en indre-barn-metode og er bygget op omkring forløsning af selve traumemomentet, der har tråde til såvel fortid, nutid og fremtid og vores fysiske og mentale tilstand.

EFTMR-Traumeterapeutmetoden er et stærkt alternativ eller supplement bl.a. til stresscoaching, angstterapi, parterapi, fødselstraumer, børn og unge i mistrivsel, rysteterapi og lydterapi.

Uddannelsen har også et modul integreret på Mallorca, hvor vi afholder 2. del af vores holistiske kostvejldermodul på uddannelsen. Alt hvad vi tager  ind fysisk og mental påvirker vores velbefindende og meget ofte hægtet op på vores traumemasse. Så koblingen er uhyre vigtig.  

EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen opfylder krav til momsforfritagelse og RAB. 

Skal du være vores næste EFTMR-Traumeterapeut?

Start evt. med et kursus eller mød os på vores informationsaftener.

Dato for næste arrangement finder du på vores hovedside for uddannelsen, som er:

Vores traumeterapeut-uddannelse har fået sin egen hjemmeside: WWW.TRAUMETERAPEUTER.DK

 

 

Eksamensbevis i hus ❤️ Endnu engang tusind tak Mette Barfoed fordi du har skabt denne fantastiske uddannelse - af ❤️ tak. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor stor en transformerende oplevelse det har været - jeg mangler ord. Blot kan jeg sige, jeg mærker den store glæde, der er ved at have lært mig selv at kende på ny - som den jeg er, når jeg står i min egen energi Johanne E.

TILLYKKE TIL DYGTIGE EFTMR-TRAUMETERAPEUTER - Første UDDANNET 2019

241300962_10227415799087217_3112936753293820935_n
Skærmbillede 2019-06-03 19.39.42
Skærmbillede 2019-06-03 18.39.13

EFT-tapping - Emotional Freedom Technique

EFT er din basis for hele uddannelsen. I uddannelsen er der 3 EFT moduler:

Basis EFT niveau 1 + 2. Med intro til Matrix Reimprinting og Metasundhed. Kan gentages x  1 ganske gratis under dit uddannelsesforløb. Anbefales. Efter din basis-EFT får du tilsendt en multiple choise test, hvor du skal have min. 80% rigtige svar. 

EFT niveau 3, avanceret/spirituel EFT. Her vokser du i din intuitive tilgang til dit EFT redskab, og du lærer at integrere flere modeller til din EFT. 

EFT-børneterapeut. 3 dage bestående af 2 dages EFT Børnekonsulent – der gør dig til en stærk traumeterapeut inden for børne/unge-området. Herefter 1 dags Børneambassadør, der giver dig mulighed for efterfølgende at undervise en fuld dag i EFT til børn ud fra udleveret EFT Børnekonsulentmateriale samt 3 powerpoints .

 

Matrix Reimprinting (MR)

Matrix Reimprinting er guldægget inden for moderne traumeterapi  – Matrix Reimprinting  når ind, hvor så mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab  til den personlige udvikling, men også til den professionelle behandler/terapeut. Dette modul gentages under din uddannelse.  

Matrix Reimprinting er traumeterapi i verdensklasse. Skarpere værktøj finder du ganske enkelt ikke.

Med Matrix Reimprinting lærer du at tilgå traumer uden traditionel taleterapi – hurtigt og effektivt, når du ind til kernen. En transformerende metode, der kan ændre dit liv.

Basis modul består af 4 intense dage.

2 x 2 Matrix Reimprinting Master class med live demos og multiple choise test in plenum.

 

mATRIX Reimprinting overbygninger:

Matrix Reimprinting: Stress, angst, depression  Bliv en stærk, empatisk og dedikeret terapeut, der kan favne dine klienter med respekt for dig selv. Lær psykisk førstehjælp til stress, angst og depression. 

Matrix Reimprinting pengeflow – essentielt til jer, der skal ud og levere den bedste version af jer selv et marked fyldt med behandlingsmetoder.

Matrix Reimprinting – Din fødselsrejse –  Overraskende mange traumer kan føres tilbage til vores måde at komme ind i livet. Når vi først får taget hul her, myldrer det ofte frem. Vi vil undersøge, om der er noget at komme efter før, under og efter din fødsel. Dybt transformerende i vores forældre/barn-relation, og en gamechanger inden for fødselstraumer og fødselsdepressioner.

Dit perfekte parforhold:  Hvad forhindrer dig i at finde det perfekte forhold uden at dømme, separere og konkludere? Hvad har du besluttet dig om dig selv og alle andre? Hvor sidder du fast, der forhindrer dig i at modtage og ikke give (k)ærlighed, fortrolighed, hengivenhed, sex…? Når du finder vejen ind til dig selv, finder du vejen til alle andre. 

Ekstramoduler: Metasundhed og TRE

Metasundhed:

Vil du være ekstra skarp terapeut, kommer du ikke uden om Metasundhed. En skarp analysemodel, der giver klienten en større forståelse for ubehag, symptomer og hvordan de kan transformeres. Lær at identificere de forskellige sygdomsaspekter, konflikter, symptomer; stressfase/healingsfase, organer/hjernelag, mikroorganismer og hav en stærk analysemodel klar, når din klient træder ind af døren.

TRE – Rysteterapi, No Stress Code og den polyvagale teori. 

Et naturligt supplement til din traumeterapeutiske uddannelse. Vi kobler denne blide forløsning af traumer fastlåst i kroppen ind over vores EFT og Matrix Reimprinting.  No stress Code hægtes på for at styrke din evne til at stimulere de naturlige rystelser, som din krop slipper  med TRE, der i al sin enkelthed består af 7 simple øvelser. Lær at selvregulere og find tilbage til naturlig homøostase. 2 intense dage, hvor du kommer i kærlig kontakt med din krop i et trygt miljø, hvor du bliver grebet, hvis behovet melder sig. Dette er dit nye selvhjælpsredskab.

kost, Basis, Ny forskning og diagnoser, bliv holistisk vejleder

3 dage i DK med en basisforståelse af kost og kostens betydning, – biopati, ny forskning, – nutidens og fremtidens diagnosebørn og den essentielle kost.  Herefter følger 2. modul på Mallorca, max 7 dage, hvor vi arbejder holistisk, og inddrager Ayurveda.

Et ophold, der er en sand lease for krop, sind og ånd. Vi vil så vidt muligt inddrage naturen, således daglig meditation, de 5 Tibetanere samt mulighed for trekking. OBS. Der vil være ekstra fokus på børn og kost. Kostvejledereksamen mulig for merpris på 1.000 kr. 

KLINIKVEJLEDNING:

Basis klinikvejledning er påkrævet  1 dags undervisning

Matrix Lydterapi

Vi har alle vores unikke frekvens, vi vibrerer fra, men i takt med stress og jag i hverdagen, kommer vi ofte ud af sync. Via denne workshop kommer du i kontakt med dig selv, din urlyd og lukker via stemmens kraft og kroppens klang op for blokeringer, der har låst dit system og dine ressourcer inde. Vi  benytter klangskåle, syngeskåle, stemmegafler, gongs og en lang række andre klangredskaber, der viser dig den vibrationelle vej til dine blokeringer En kraftfuld workshop, der er et perfekt match til din EFT og Matrix Reimprinting uddannelse. OBS Disse redskaber er stærkt vanedannende. Små hold af max 6 personer ad gangen.

FØRSTEHJÆLPSKURSUS

Påkrævet under dit uddannelsesforløb. Dette forløb betaler du selv for. Det koster typisk 600 kr. 

Kalender for uddannelse 2023/2024

 • EFTMR-Traumeterapeutuddannelse:

 •  
 • KALENDER 2023/2024

  EFTMR-Traumeterapeut-Uddannelsen

  Kontakt os, så finder vi din start-dato.

  OBS: Vi er yderst fleksible, så der er plads til, at du kan ændre i dit uddannelsesforløb, hvis udfordringer måtte opstå. Læs mere i vores folder

  EFTMR-Traumeterapeutuddannelse:

 • KALENDER FOR UDDANNELSE 2023/2024
 •  
 • EFT basis med intro til Metasundhed og Matrix Reimprinting
 • 4., 5., 6.11.2023
 • 2., 3., 4.2.2024
 • 3., 4., 5.5.2024
 •  
 • Matrix Reimprinting (4  dages basiskursus)
 • 21. 22., 23., 24.9.2023
 • 4., 5., 6.11.2023
 • 29.2., 1.3., 2, 3.,3.3.2024
 • 15., 16., 17., 18.6.2024
 •  
 • EFT-Børnekonsulent
 • 15., 16., 17.3.2024
 •  
 •  Metasundhed
 • 14. + 15.10.2023
 • 7. + 8.9.2024
 •  
 • EFT, Avanceret/Spirituel
 • 28. + 29.10.2023
 •  
 • Kostmodul 1
 • 12., 13. 14.4.2024
 •  
 • Kostmodul 2, Mallorca
 •  5.6.-12.6.2024
 •  
 • TRE Rysteterapi
 • 21. + 22.10.2023
 • 6. + 7.4.2023
 •  
 • Matrix Reimprinting overbygninger:
 •  
 • Matrix Reimprinting: Din magiske fødselsrejse:
 • 20. + 21.1.2024
 •  
 • Matrix Reimprinting: Dit perfekte (par)forhold
 • 20. + 21.4.2024
 •  
 • Matrix Reimprinting: Psykisk førstehjælp; stress, angst og depression
 • 10. + 11.2.2024
 •  
 • Matrix Reimprinting Pengeflow
 • 17.8.2024
 •  
 • Matrix Reimprinting, Masterclass
 • 2 + 3.12.2023
 • 1. + 2.6.2024
 •  
 • Matrix Lydterapi Basishold
 • 25.11. + 26.11.2023 – Fyldt
 • 9. + 10.3.2024
 •  
 • Matrix Lydterapi Avanceret hold
 • 27. + 28.1.2024
 • 24. + 25.8.2024
 •  
 • Emotionel hjælper:
 • Aftales individuelt
 •  
 • Klinikvejledning
 • 30.10.2023
 •  
 • Eksamensdatoer
 • Aftales individuelt
 •  
 • Førstehjælp:
 • Obligatorisk
 • Øvrige fag:
 • Anatomi, fysiologi, patologi 300 timer 
 • Psykologi 50 timer  
 • Merit mulig
 • Nye datoer opdateres jævnligt

Emotionel hjælper;  3 dages EFTbasis eller 4 dages Matrix Reimprinting obligatorisk

Førstehjælp – min. 6 timers  førstehjælp er påkrævet

Klinikdag, 10 timer, alt om regler i forhold til at blive selvstændig

35 timers dokumenteret klientbehandling + min. 10 timers dokumenteret egenbehandling + eksamensjournal, der inkl. 5 timers EFT + MR sessioner

Mundtlig eksamen  Eksamensklient skal deltage ved afsluttende eksamen. Kan deltage fysisk eller via skype/zoom etc.         

EFTMR-Traumeterapeuthvorfor – hvis du stadig er i tvivl… en sundhedsfaglig grunduddannelse, der samler energipsykologien. En  visionær traumeterapeut-uddannelse. 

I uddannelsen indgår et holistisk kostvejledermodul på Mallorca, alle udgifter inkl.

Mesteren selv, udvikler af Matrix Reimprinting Karl Dawson godkender dit forløb og underskriver dit eksamensbevis, når du består.

Prisen er en klasse for sig!  45.000 for en 3-årig traumeterapeutuddannelse. Hos Energipsykologi Danmark går faglighed og kvalitet hånd i hånd.

Du kan betale din uddannelse over 2 år uden nogen form for ekstra tillæg!

Dit undervisningsmateriale opfylder alle etiske og faglige krav for videreformidling i et broget marked, hvor flere uddannelser er baseret på kopiering. Vi støtter således op om ansvarlighed og respekterer ophavsret.   

Der betales 3.000 kr. ved tilmelding.

OBS. Du skal have betalt den fulde uddannelse for at kunne gå op til endelige eksamen 

Første EFTMR-terapeuter certificeret i maj 2019, og vi vokser støt derude.

Uddannelsen opfylder  Sundhedsstyrelsens krav for RAB-godkendelse samt krav for momsfritagelse – og vi er utrolig stolte over at være samarbejdende med Danske Terapeuter, der er højt respekteret brancheforening i DK.

Kontakt Energipsykologi Danmark og lad os skræddersy et godt forløb til dig.

Vi er yderst fleksible, og mange klasser gentages, så det er muligt at flytte rundt på kalender, hvis andre aftaler dukker op.  

Vores vision er at integrere denne vigtige brobyggende traumeterapeutuddannelse i  sundhedsforsikringer, Sygesikring Danmark på lige fod med andre sundhedsfaglige grunduddannelser som akupunktur, zoneterapi osv.

Eksamen

Eksamensdato aftales individuelt.

Forud for eksamen har du udført 35 dokumenterede klientbehandlinger og modtaget 10 egen-sessioner af kollegaer. Din eksamensjournal består af 5 sessioner, som fremlægges ved mundtlig eksamen. Din eksamensklient er fysisk til stede ved eksamen fysisk eller online.

Du kan arbejde fysisk eller online som traumeterapeut. Du kan således arbejde hjemme, ude, i DK eller i udlandet. Der er ingen begrænsninger.

Inspireret? Klar til at være med up front? Til en pris, der er en klasse for sig, når vi taler traumeterapeut-uddannelse og sundhedsfaglig grunduddannelse.

Tilmeld dig i dag og start DIN rejse med EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen!