Danmarks nye TRAUME terapeut uddannelse

EFTMR-Terapeut – En Game Changer inden for traumeterapi!

Cremen af energipsykologien samlet i en ny sundhedsfaglig grunduddannelse – en brobyggende og visionær traume-terapeut-udddannelse, der opfylder krav til både momsfritagelse samt RAB – til Danmarks absolut bedste pris. 

Vi går efter at uddanne DK.s bedste traumetterapeuter, og vi mener, vi har DK.s stærkeste metode.

Vi forventer, at du er engageret, flittig og motiveret, så vil du efterfølgende stå med en uddannelse, der kan løfte dig højt.  

De første terapeuter er færdige, skal du være den næste?

Grib chancen og vær blandt Danmarks allerførste EFTMR-terapeuter. 

“Energy psychology is nothing less than the medicine of the future” Lynn McTaggart

En uddannelse, hvor du har mulighed for at deltage i de enkelte moduler i DIT tempo (max tidsramme dog 2 år – inkl. ALT)  

Basis EFT er basis og dit 1. modul – Matrix Reimprinting practitioner er basis for de videregående Matrix Reimprinting moduler

Merit er mulig for flere fag.

OBS. – for at opnå RAB og momsfritagelse skal du ligeledes gennemføre anatomi, fysiologi, patologi og psykologi. Disse fag er IKKE en del af din uddannelsespris.

OBS 2. modul af din holistiske kostvejlederuddannelse er obligatorisk på Mallorca. Dit held? Alle udgifter for dit ophold er dækket. Lige nu dog særpris på uddannelsen uden ophold på Mallorca pga. Corona, kontakt mig herfor. Dette ændres, når fly igen er i luften.  

Eksamensbevis i hus ❤️ Endnu engang tusind tak Mette Barfoed fordi du har skabt denne fantastiske uddannelse - af ❤️ tak. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor stor en transformerende oplevelse det har været - jeg mangler ord. Blot kan jeg sige, jeg mærker den store glæde, der er ved at have lært mig selv at kende på ny - som den jeg er, når jeg står i min egen energi Johanne E.

TILLYKKE TIL DE FØRSTE TERAPEUTER - UDDANNET 2019

Skærmbillede 2019-06-03 18.42.42
Skærmbillede 2019-06-03 19.39.42
Skærmbillede 2019-06-03 18.39.13

EFT-tapping - Emotional Freedom Technique

EFT er din basis for hele uddannelsen. I uddannelsen er der 3 #FT moduler: : Basis EFT niveau 1 + 2, der også introducerer dig til Matrix Reimprinting, EFT niveau 3, avanceret/spirituel EFT,  og sidst men så sandelig ikke mindst EFT-børnekonsulentmodulet. Mere info under EFTskolen. Vil du undervise i EFT til børn, kan du ud over uddannelsen vælge en fuld dags supervision på EFT i form af  Børneambassadøroverbygningen, hvor du også får udleveret 3 forskellige powerpoint-systemer, som du kan omsætte direkte, når du skal ud og undervise. Denne dag giver dig mulighed for en fuld dags undervisning i institutioner. Efter din basisEFT får du tilsendt en multiple choise test, hvor du skal have min. 80% rigtige svar. 

Din underviser er Mette Barfoed .

Matrix Reimprinting (MR) Danske moduler

Matrix Reimprinting er fremtidens terapeutiske redskab. 4 intense dage, hvor du efterfølgende er certificeret Matrix Reimprinting practitioner. Overbygningsmodul af 3 dages varighed, stress, angst og den psykiske førstehjælp til din Matrix Reimprinting, forståelsen for udviklingen i diagnoser. Møde diagnosen, og arbejde i forhold til nye indsigter og forståelse. En lang række uvurderlige ekstraredskaber til din fremtidige værktøjskasse.  – og så har vi en fuld dag, hvor vi arbejder med Matrix Reimprinting redskabet i forhold til pengeflow – essentielt til jer, der skal ud og levere den bedste version af jer i et marked fyldt med behandlingsmetoder.  Desuden 2 x 2 supervisionsdage med live demos og multiple choise test.    

Din underviser er Mette Barfoed      

Fra ånd til materie - MR - overbygning

16 timers undervisning,der giver dig en enestående rejse ind i livet før din fødsel, under din fødsel og måske du også ønsker at kigge på dine børns fødsler. Du vil få en helt ny tilgang til livet, og mange brikker plejer at falde på plads efter dette kursus. En vigtig del af Matrix Reimprinting. Sharon King har tidligere været den, der førte os ind i Matrix Birth Reimprinting, i dag har Sharon King valgt at gå andre veje, men du vil få hendes fantastiske bog efter kurset, og hvis Sharon King senere genoptager disse kurser, der som uddannelse er fysiske og ikke online, vil hun som tidligere indgå som en del af EFTMR.uddannelsen.  

Din underviser: Mette Barfoed

TRE - Ryst dig fri

Et naturligt supplement til din traumeterapeutiske uddannelse, hvor vi kobler den naturlige forløsning af traume i kroppen ind over vores EFT og Matrix Reimprinting. Du vil introduceres for trundlæggende principper og over 2 dage blive først ind i den naturlige traumerespons, hvor vi giver kroppen lov til at arbejde sig ud af fastlåsning og frys.

kost, Basis, Ny forskning og diagnoser, bliv holistisk vejleder

3 dage i DK med en basisforståelse af kost og kostens betydning, – biopati, ny forskning, – nutidens og fremtidens diagnosebørn og den essentielle kost.  Herefter følger 2. modul på Mallorca, max 7 dage, hvor vi arbejder holistisk, og inddrager Ayurveda. Et ophold, der er en sand lease for krop, sind og ånd. Vi vil så vidt muligt inddrage naturen, således daglig meditation, de 5 Tibetanere samt mulighed for trekking. OBS. Der vil være ekstra fokus på børn og kost. Kostvejledereksamen mulig for merpris på 1.000 kr. 

Din underviser er Mette Barfoed,

Stemmens kraft - Kroppens klang - Vores unikke vibrationelle udtryk

Vi har alle vores unikke frekvens, vi vibrerer fra, men i takt med stress og jag i hverdagen, kommer vi ofte ud af sync. Via denne workshop kommer du i kontakt med dig selv, din urlyd og lukker via stemmens kraft og kroppens klang op for blokeringer, der har låst dit system og dine ressourcer inde.

En kraftfuld workshop, der er et perfekt match til din EFT og Matrix Reimprinting uddannelse. OBS Disse redskaber er stærkt vanedannende. Små hold af max 6 personer ad gangen.

Din underviser er Mette Barfoed 

Kalender for uddannelse 2020/2021

 • EFTMR-Uddannelse:

 • Datoer:

 •  

 • EFT basis:

  • 5., 6., 7.2.2021 i Haslev
  • 10., 11., 12.4.2021 i Haslev
  •  

  BørneEFT

  • 24. + 25.4.2021 i Haslev  

  Matrix Reimprinting  

  • 7., 8., 9. 10.11.2020 i Haslev
  • 4., 5., 6., 7.3.2021 i Haslev
  •  

  EFT, avanceret  

  • 17. + 18.4.2021 i Haslev
  •  

  Kostmodul 1:

  • 12., 13. 14.3.2021 Haslev
  •  

  Kostmodul 2, Mallorca

  • nye datoer følger 
  •  

  TRE 

  • Dato følger for 2021
  •  

  Matrix Reimprinting overbygning: Fra ånd til materie – velkommen til verden:  

  5.+ 6.12.2020, ved Mette Barfoed + Sharon King (bog/Q and A)   

  Psykisk førstehjælpstress, angst, depression

  • 27., 28., 29.11.2020, Sorø
  •  

  Matrix Reimprinting Pengeflow  

  • 15.3.2021 i Haslev
  •  

  Matrix R. supervision:

  • 28. + 29.4.2021 i Haslev
  •  

  Stemmens kraft-Kroppens klang

  • 17. + 18.11.2020 i Haslev
  • 1. + 2.12.2020 i Haslev
  • 10. + 11.12.2020 i Haslev 
  • 26. + 27.5.2021 i Haslev
  • 1. hjælp, 6 timer:

   dato aftales individuelt følger

  Emotionel hjælper,

   EFTbasis eller MR aftales individuelt

  Klinikvejledning:  

  Dato følger ultimo 2020, Haslev

  Eksamensdatoer Aftales individuelt

  •  
 •  

Ud over ovenstående kræves:

 • Anatomi, fysiologi, patologi 300 tmer 
 • Psykologi 50 timer  
 • Merit mulig
 • Nye datoer opdateres jævnligt

Emotionel hjælper;  3 dages EFTbasis eller 4 dages Matrix Reimprinting, frit valg

Førstehjælp – min. 6 timers  førstehjælp er påkrævet

Klinikdag, 10 timer, alt om regler i forhold til at blive selvstændig

35 timers dokumenteret klientbehandling + min. 10 timers dokumenteret egenbehandling + eksamensjournal, der ink. 5 timers session

Mundtlig eksamen  Eksamensklient skal deltage ved afsluttende eksamen.          

EFTMR-terapeut – en  sundhedsfaglig grunduddannelse, der samler energipsykologien i en stærk og visionær traumeterapeut-uddannelse. 

I uddannelsen indgår et 6 dages luksusophold på Mallorca

Og mesteren selv, udvikler af Matrix Reimprinting Karl Dawson godkender dit forløb og underskriver dit eksamensbevis, når du består.

Prisen er en klasse for sig!  Du sparer mere end 10.000 kr. ved tilmelding NU – 30.000 kr. – og det er INKL et  luksusmodul på Mallorca med ALT inkl.

3.000 kr. ved tilmelding, rest kan betales i rater – max op til 18 måneder, OBS. Du skal have betalt den fulde uddannelse for at kunne gå op til endelige eksamen 

Første EFTMR-terapeuter certificeret i maj 2019,  når i alt 20 af de igangværende kursister har været til afsluttende mundtlig eksamen, opfylder vi Sundhedsstyrelsens krav for RAB-godkendelse.

EFTMR-terapeut-ddannelsen opfylder krav til momsfritagelse – der er ganske uafhængig af RAB.

Psykologi samt anatomi, fysiologi og patologi er IKKE inkluderet i denne pris, kontakt mig, så finder vi den rigtige løsning for dig til disse fag. Ønsker du  fysisk kursus eller online? Ligeledes kontakt mig ved spørgsmål om pris på enkelte kurser og mulighed for merit. 

Når RAB er på plads, bliver næste skridt sundhedsforsikringer, Sygesikring Danmark osv.

Eksamensdato aftales individuelt.

Forud for eksamen har du udført 35 dokumenterede klientbehandlinger

modtaget 10 egensessioner af kollegaer

og din eksamensjournal består af 5 sessioner på samme klient, som du redegører for i skriftlig rapport.

Din eksamensklient er fysisk til stede ved eksamen.

Undtagelser ved kursister fra Jylland, hør nærmere om dette

Vi lever i en turbulent tid, hvor der bliver brug for DIG

Som stærk traumeterapeut kan du arbejde hjemme, ude, i DK eller i udlandet. Der er ingen begrænsninger.

Således et erhverv, hvor du har mulighed for at udvikle dig selv og transformere livet for så mange andre.

Inspireret?

Klar til at være med up front?

Tilmeld dig i dag og start DIN rejse med EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen!