EFTMR-Terapeut-uddannelsen - En gamechanger inden for traumeterapien
Info her - men Du kan også logge ind på www.traumeterapeuter.dk - vores traumeterapeut uddannelse har fået sin egen hjemmeside

EFTMR-Terapeut – En Game Changer inden for traumeterapi!

Tjek vores nye hjemmeside, der giver dig endnu mere info om uddannelsen

www.traumeterapeuter.dk

 

OBS: Påbegynder du uddannelse i juli (EFT basisklasse) eller i august  

Cremen af energipsykologien samlet i en visionær sundhedsfaglig grunduddannelse.

EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen opfylder krav til både momsfritagelse samt RAB.

Men en terapeut-uddannelse er da dyr?

EFTMR-terapeut-uddannelsen er nytænkende og helt unik i sammensætning af fag. Uddannelsen er økonomisk ligestillet med andre sundhedsfaglige grunduddannelser som fx zoneterapi og akupunktur. Hvorvidt denne målsætning fastholdes, er endnu uvist, men lige nu er det blot en fordel for dig.  

Unik mulighed for at erhverve en traumeterapi-uddannelse til en vanvittig  pris, der ikke blot er en traumeterapeut-uddannelse og en sundhedsfaglig grunduddannelse.

EFTMR-terapeutuddannelsen  klæder dig på til at møde dine klienter med metoder, der går langt ud over den traditionelle samtaleterapi.

Bliv terapeuten, der kan træde ind, hvor mange andre terapier har givet op.

EFT Matrix Reimprinting er guldægget, der kan transformere selv dybe traumer.  

Vores kursister kan til enhver tid indhente individuel supervision og støtte under uddannelsen, når eller hvis behovet melder sig.

Energipsykologi Danmark tilstræber at uddanne Danmarks bedste traumeterapeuter, og vi mener, vi har Danmarks stærkeste metode og sammensætning af fag i forhold til nytænkning, alle lette at integrere i enhver arbejdsmodel. 

Vi forventer, at du er engageret, flittig og motiveret, og du vil efterfølgende stå med en uddannelse, der kan løfte dig højt i såvel dit personlige liv som dit professionelle arbejdsliv. 

Ikke alle kursister ønsker at blive terapeuter. Vi har således også kursister, der har valgt denne uddannelsesrejse for personlig udvikling, der bidrager med unikke redskaber til resten af livet.

Bliv del af en meget kærlig og respektfuld gruppe medkursister.

Det er naturligvis den enkeltes valg, hvordan uddannelsen skal bruges, så længe retningslinjer for uddannelsen i øvrigt opfyldes.

Skal du være vores næste kursist?

Grib chancen og vær med på en unik traumeterapeutuddannelse, der forventer at sætte nye standarder inden for traumeterapien. 

“Energy psychology is nothing less than the medicine of the future” Lynn McTaggart

En uddannelse, hvor du har mulighed for at deltage i de enkelte moduler i DIT tempo

Tidsramme:

Samlet max 3 år.

EFTMR-terapeut-delen skal være afsluttet senest efter 2 år, og du skal være påbegyndt de sundhedsfaglige fag (anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi senest 1,5 år inde i uddannelsen. EFT og Matrix Reimprinting kan gentages under uddannelsen uden beregning. Anbefales kraftigt, også selv om du ikke benytter 3 år til din færdige uddannelse. En mulighed der styrker din faglighed.       

EFT  niveau 1 + 2 er basismodul og dit 1. modul – Matrix Reimprinting practitioner er basis for de videregående Matrix Reimprinting moduler

Merit er mulig for flere fag.

OBS. – for at opnå RAB og momsfritagelse skal du ligeledes gennemføre anatomi, fysiologi, patologi og psykologi. Disse fag er IKKE en del af din uddannelsespris.

OBS 2. modul af din holistiske kostvejlederuddannelse er obligatorisk på Mallorca. Dit held? Alle udgifter for dit ophold er dækket – også fly.

Metasundhed er ikke til at komme udenom, en analysemodel, der understøtter din behandling med knivskarpe spørgeteknikker og veldokumenteret krop-sind-forståelse.   

TRE rysteterapi vokser støt og går hånd i handske med øvrige fag på uddannelsen, Matrix Lydterapi er vibrationel medicin og er som øvrige fag en behandlingsform i fremmarch.

Læs meget mere om de enkelte fag under de respektive faner: 

“EFTMR-terapeut: Her får du de fedeste værktøjer til, at finde hjem til dig selv. SÅ fantastisk – Det er det bedste jeg længe har gjort og for at gøre det endnu bedre, så er Mette hamrende dygtig, inspirerende OG en fantastisk underviser” Jobina J.

Pris for uddannelsen:
Mere info nedenfor.
 
 

Eksamensbevis i hus ❤️ Endnu engang tusind tak Mette Barfoed fordi du har skabt denne fantastiske uddannelse - af ❤️ tak. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor stor en transformerende oplevelse det har været - jeg mangler ord. Blot kan jeg sige, jeg mærker den store glæde, der er ved at have lært mig selv at kende på ny - som den jeg er, når jeg står i min egen energi Johanne E.

TILLYKKE TIL DYGTIGE EFTMR-TRAUMETERAPEUTER - Første UDDANNET 2019

241300962_10227415799087217_3112936753293820935_n
Skærmbillede 2019-06-03 19.39.42
Skærmbillede 2019-06-03 18.39.13

EFT-tapping - Emotional Freedom Technique

EFT er din basis for hele uddannelsen. I uddannelsen er der 3 EFT moduler:

Basis EFT niveau 1 + 2 med intro til Matrix Reimprinting og Metasundhed. Kan gentages x  1 ganske gratis under dit uddannelsesforløb. Anbefales.

EFT niveau 3, avanceret/spirituel EFT

EFT-børnekonsulentmodulet. Mere info under EFT-skolen. 2 dage, der gør dig til en stærk traumeterapeut inden for børne/unge-området. Vil du undervise er dag 3. vores EFT Børneambassadør guld for dig. Alle 3 dage er en del af vores uddannelse, sidste er en mulighed, ikke obligatorisk.Du får udleveret 3 powerpoints på EFT Børneambassadørdagen, som du efterfølgende kan bruge hvis ønsket. Denne dag giver dig mulighed for at undervise en fuld dag i EFT Børnekonsulentdelen. 

Efter din basis-EFT får du tilsendt en multiple choise test, hvor du skal have min. 80% rigtige svar. 

Matrix Reimprinting (MR)

Matrix Reimprinting er guldægget inden for moderne traumeterapi  – Matrix Reimprinting  når ind, hvor så mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab  til den personlige udvikling, men også til den professionelle behandler/terapeut 

Matrix Reimprinting er traumeterapi i verdensklasse. Skarpere værktøj finder du ganske enkelt ikke.

Med Matrix Reimprinting lærer du at tilgå traumer uden traditionel taleterapi – hurtigt og effektivt, når du ind til kernen. En transformerende metode, der kan ændre dit liv.

Basis modul består af 4 intense dage.

2 x 2 Matrix Reimprinting Master class med live demos og multiple choise test in plenum.

Matrix Reimprinting kan gentages ganske gratis. Anbefales.    

mATRIX Reimprinting overbygninger:

Matrix Reimprinting: Stress, angst, depression  Bliv en stærk, empatisk og dedikeret terapeut, der kan favne dine klienter med respekt for dig selv. Lær psykisk førstehjælp til stress, angst og depression. 

Matrix Reimprinting pengeflow – essentielt til jer, der skal ud og levere den bedste version af jer selv et marked fyldt med behandlingsmetoder.

Matrix Reimprinting – Din fødselsrejse –  Overraskende mange traumer kan føres tilbage til vores måde at komme ind i livet. Når vi først får taget hul her, myldrer det ofte frem. Vi vil undersøge, om der er noget at komme efter før, under og efter din fødsel. Dybt transformerende i vores forældre/barn-relation, og en gamechanger inden for fødselstraumer og fødselsdepressioner.

Dit perfekte parforhold:  Hvad forhindrer dig i at finde det perfekte forhold uden at dømme, separere og konkludere? Hvad har du besluttet dig om dig selv og alle andre? Hvor sidder du fast, der forhindrer dig i at modtage og ikke give (k)ærlighed, fortrolighed, hengivenhed, sex…? Når du finder vejen ind til dig selv, finder du vejen til alle andre. 

Ekstramoduler: Metasundhed og TRE

Metasundhed:

Vil du være ekstra skarp terapeut, kommer du ikke uden om Metasundhed. En skarp analysemodel, der giver klienten en større forståelse for ubehag, symptomer og hvordan de kan transformeres. Lær at identificere de forskellige sygdomsaspekter, konflikter, symptomer; stressfase/healingsfase, organer/hjernelag, mikroorganismer og hav en stærk analysemodel klar, når din klient træder ind af døren.

TRE – Rysteterapi kombineret med No Stress Code  

Et naturligt supplement til din traumeterapeutiske uddannelse. Vi kobler denne blide forløsning af traumer fastlåst i kroppen ind over vores EFT og Matrix Reimprinting.  No stress Code hægtes på for at styrke din evne til at stimulere de naturlige rystelser, som din krop slipper  med TRE, der i al sin enkelthed består af 7 simple øvelser. Lær at selvregulere og find tilbage til naturlig homøostase. 2 intense dage, hvor du kommer i kærlig kontakt med din krop i et trygt miljø, hvor du bliver grebet, hvis behovet melder sig. Dette er dit nye selvhjælpsredskab, ikke  et redskab til dine klienter. Her er påkrævet en decideret uddannelse til TRE provider. 

kost, Basis, Ny forskning og diagnoser, bliv holistisk vejleder

3 dage i DK med en basisforståelse af kost og kostens betydning, – biopati, ny forskning, – nutidens og fremtidens diagnosebørn og den essentielle kost.  Herefter følger 2. modul på Mallorca, max 7 dage, hvor vi arbejder holistisk, og inddrager Ayurveda.

Et ophold, der er en sand lease for krop, sind og ånd. Vi vil så vidt muligt inddrage naturen, således daglig meditation, de 5 Tibetanere samt mulighed for trekking. OBS. Der vil være ekstra fokus på børn og kost. Kostvejledereksamen mulig for merpris på 1.000 kr. 

Matrix Lydterapi

Vi har alle vores unikke frekvens, vi vibrerer fra, men i takt med stress og jag i hverdagen, kommer vi ofte ud af sync. Via denne workshop kommer du i kontakt med dig selv, din urlyd og lukker via stemmens kraft og kroppens klang op for blokeringer, der har låst dit system og dine ressourcer inde. Vi  benytter klangskåle, syngeskåle, stemmegafler, gongs og en lang række andre klangredskaber, der viser dig den vibrationelle vej til dine blokeringer En kraftfuld workshop, der er et perfekt match til din EFT og Matrix Reimprinting uddannelse. OBS Disse redskaber er stærkt vanedannende. Små hold af max 6 personer ad gangen.

Kalender for uddannelse 2022/2023

 • EFTMR-Uddannelse:

 • KALENDER FOR UDDANNELSE 2022/2023
 •  
  • Datoer:

  • EFT basis:

  • 15., 16.,17.7.2022
  • 26., 27., 28.8.2022
  • 4., 5., 6.11.2022
  • 28,, 29., 30.1.2023
  •  
  •  
  • EFT-Børnekonsulent: 
  • 20. + 21.8.2022

  • 25. + 26.3.2023
  •  
  • Børneambassadør:
  •  
  • 22.8.2022
  • 27.3.2023
  •  
  • Matrix Reimprinting
  •  
  • 10., 11., 12., 13.9.2021
  • 26., 27, 28., 29.11.2022
  • 25., 26., 27., 28.2.2023
  •  
  •  
  • Metasundhed: 
  • 13. + 14.8.2022
  • 29. + 30.10.2022
  •  
  • EFT, avanceret

  • 12. + 13.11.2022 
  •  
  • Kostmodul 1:

  • 10., 11., 12.3.2023
  •  
  • Kostmodul 2, Mallorca

  • Juni 2023 Datoer følger
  •  
  • TRE  Rysteterapi
  •  
  • 8. + 9.10.2022
  • 22. + 23.4.2023
  •  
  • Matrix Reimprinting overbygning: Fra ånd til materie – din magiske fødselsrejse:

  • 21. + 22.1.2023

  •  
  • Dit perfekte (par)forhold

  • 18. + 19.3.2023

  • Psykisk førstehjælpstress, angst, depression

  • 11. + 12.2.2023
  •  
  • Matrix Reimprinting Pengeflow

  • D. 19.6.2023
  •  
  • Masterclass:

  • 10. + 11.12.2022
  • 17. + 18.6.2023
  •  
  • Matrix Lydterapi:

  • 23. + 24.7.2022

  • 17. + 18.9.2022

  •  
  • Emotionel hjælper:  Datoer aftales individuelt 

  • Klinikvejledning: 

  • 29.9.2022
  •  
  • Eksamensdatoer

  • Aftales individuelt

  • Førstehjælp: Obligatorisk 
 • Øvrige fag:
 • Anatomi, fysiologi, patologi 300 timer 
 • Psykologi 50 timer  
 • Merit mulig
 • Nye datoer opdateres jævnligt

Emotionel hjælper;  3 dages EFTbasis eller 4 dages Matrix Reimprinting obligatorisk

Førstehjælp – min. 6 timers  førstehjælp er påkrævet

Klinikdag, 10 timer, alt om regler i forhold til at blive selvstændig

35 timers dokumenteret klientbehandling + min. 10 timers dokumenteret egenbehandling + eksamensjournal, der inkl. 5 timers EFT + MR sessioner

Mundtlig eksamen  Eksamensklient skal deltage ved afsluttende eksamen. Kan deltage fysisk eller via skype/zoom etc.         

EFTMR-terapeut – en  sundhedsfaglig grunduddannelse, der samler energipsykologien i en stærk og visionær traumeterapeut-uddannelse. 

I uddannelsen indgår et holistisk kostvejledermodul på Mallorca, alle udgifter inkl.

Og mesteren selv, udvikler af Matrix Reimprinting Karl Dawson godkender dit forløb og underskriver dit eksamensbevis, når du består.

Prisen er en klasse for sig!   38.000 kr. – Danmarks billigste terapeutuddannelse, men der gives på ingen måde køb på kvalitet. Tværtimod. Du vil hurtigt erfare, at du står usædvanligt stærkt og robust i  dit fremtidige terapeutiske virke med denne visionære, men særdeles intense uddannelse, hvor vi tilstræber at uddanne Danmarks absolut bedste traumeterapeuter.

Der betales 3.000 kr. ved tilmelding, rest kan betales i rater – max op til 18 måneder, OBS. Du skal have betalt den fulde uddannelse for at kunne gå op til endelige eksamen 

Første EFTMR-terapeuter certificeret i maj 2019, og vi vokser støt derude.

Uddannelsen opfylder  Sundhedsstyrelsens krav for RAB-godkendelse samt krav for momsfritagelse og er en del af godkendte sundhedsfaglige grunduddannelser hos ZCT.

Psykologi samt anatomi, fysiologi og patologi er IKKE inkluderet i denne pris, kontakt mig, så finder vi den rigtige løsning for dig til disse fag. Ønsker du  fysisk kursus eller online? Ligeledes kontakt mig ved spørgsmål om pris på enkelte kurser og mulighed for merit. 

Vores vision er at integrere denne vigtige brobyggende traumeterapeutuddannelse i  sundhedsforsikringer, Sygesikring Danmark på lige fod med andre sundhedsfaglige grunduddannelser som akupunktur, zoneterapi osv.

Eksamen

Eksamensdato aftales individuelt.

Forud for eksamen har du udført 35 dokumenterede klientbehandlinger og modtaget 10 egen-sessioner af kollegaer. Din eksamensjournal består af 5 sessioner, som fremlægges ved mundtlig eksamen. Din eksamensklient er fysisk til stede ved eksamen fysisk eller online.

Du kan arbejde fysisk eller online som traumeterapeut. Du kan således arbejde hjemme, ude, i DK eller i udlandet. Der er ingen begrænsninger.

Inspireret? Klar til at være med up front? Til en pris, der er en klasse for sig, når vi taler traumeterapeut-uddannelse og sundhedsfaglig grunduddannelse.

Tilmeld dig i dag og start DIN rejse med EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen!