Danmarks nye TRAUME terapeut uddannelse

EFTMR-Terapeut – En Game Changer inden for traumeterapi!

Cremen af energipsykologien samlet i en ny sundhedsfaglig grunduddannelse – en brobyggende og visionær traume-terapeut-uddannelse, der opfylder krav til både momsfritagelse samt RAB – til Danmarks absolut bedste pris.

Men en terapeut-uddannelse er da dyr?

Da uddannelsen er nytænkende i forhold til at samle det etablerede og alternative, har vi holdt fast i at ligestille uddannelsen økonomisk med andre sundhedsfaglige uddannelser som zoneterapi og akupunktur. Hvorvidt denne målsætning fastholdes, er endnu uvist, men lige nu er det blot en fordel for dig.

Vores kursister kan til enhver tid indhente individuel supervision og støtte under uddannelsen, når eller hvis behovet melder sig.

For de, der er klar til at blive terapeuter, går vi efter at uddanne DK.s bedste traumeterapeuter, og vi mener, vi har DK.s stærkeste metode og sammensætning visionære af fag, der står for nytænkning og er let integrerbare i enhver arbejdsmodel. 

Vi forventer, at du er engageret, flittig og motiveret, og du vil efterfølgende stå med en uddannelse, der kan løfte dig højt i såvel dit personlige liv som dit professionelle arbejdsliv.  

Hos Energipsykologi Danmark går vi op i, at vi får alle kursister igennem samtlige fag med det formål, at alle uden undtagelse står stærkt i et nyt lys efterfølgende med respekt for det valg, der måtte være med hensyn til at blive terapeut eller ej fremadrettet, da Energipsykologi Danmark også har haft kursister igennem uddannelsesforløbet, der udelukkende har deltaget for en personlig udviklingsrejse uden ønske om at blive terapeut efterfølgende – til gengæld har kursisten modtaget unikke redskaber til resten af livet samt været en del af en meget kærlig og respektfuld gruppe medkursister.

Det er naturligvis den enkeltes valg, hvordan uddannelsen skal bruges, så længe retningslinjer for uddannelsen i øvrigt opfyldes.

Skal du være vores næste kursist?

Grib chancen og vær med på en unik traumeterapeutuddannelse, der forventer at sætte nye standarder inden for traumeterapien. 

“Energy psychology is nothing less than the medicine of the future” Lynn McTaggart

En uddannelse, hvor du har mulighed for at deltage i de enkelte moduler i DIT tempo

Tidsramme – regler pr. 1.9.2021:

Samlet max 3 år. EFTMR-terapeut-delen skal være afsluttet senest efter 2 år, og du skal være påbegyndt de sundhedsfaglige fag (anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi senest 1,5 år inde i uddannelsen – og færdig med min. anatomi inden de to første år.                                        EFT og Matrix Reimprinting kan gentages under uddannelsen uden beregning. Anbefales kraftigt, også selv om du ikke benytter 3 år til din færdige uddannelse. En mulighed der styrker din faglighed.       

EFT  niveau 1 + 2 er basismodul og dit 1. modul – Matrix Reimprinting practitioner er basis for de videregående Matrix Reimprinting moduler

Merit er mulig for flere fag.

OBS. – for at opnå RAB og momsfritagelse skal du ligeledes gennemføre anatomi, fysiologi, patologi og psykologi. Disse fag er IKKE en del af din uddannelsespris.

OBS 2. modul af din holistiske kostvejlederuddannelse er obligatorisk på Mallorca. Dit held? Alle udgifter for dit ophold er dækket. 

TRE vokser støt, og Matrix Lydterapi er helt i tråd med fremtidens vibrationelle behandlingsform.

Læs meget mere om de enkelte fag under de respektive faner: 

“EFTMR-terapeut: Her får du de fedeste værktøjer til, at finde hjem til dig selv.

Det er SÅ fantastisk – Er  selv startet på EFTMR uddannelsen, og det er det bedste jeg længe har gjort og for at gøre det endnu bedre, så er Mette
hamrende dygtig, inspirerende OG en fantastisk underviser” Jobina J.
 
 

Eksamensbevis i hus ❤️ Endnu engang tusind tak Mette Barfoed fordi du har skabt denne fantastiske uddannelse - af ❤️ tak. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor stor en transformerende oplevelse det har været - jeg mangler ord. Blot kan jeg sige, jeg mærker den store glæde, der er ved at have lært mig selv at kende på ny - som den jeg er, når jeg står i min egen energi Johanne E.

TILLYKKE TIL DE FØRSTE TERAPEUTER - UDDANNET 2019

Skærmbillede 2019-06-03 18.42.42
Skærmbillede 2019-06-03 19.39.42
Skærmbillede 2019-06-03 18.39.13

EFT-tapping - Emotional Freedom Technique

EFT er din basis for hele uddannelsen. I uddannelsen er der 3 EFT moduler: : Basis EFT niveau 1 + 2, der også introducerer dig til Matrix Reimprinting og præsenterer dig for Metasundhed, en simpel analysemodel.

EFT niveau 3, avanceret/spirituel EFT,  og sidst

Og så sandelig ikke mindst EFT-børnekonsulentmodulet. Mere info under EFT-skolen.

Vil du undervise i EFT til børn, kan du ud over uddannelsen vælge en fuld dags supervision på EFT i form af  Børneambassadøroverbygningen, hvor du også får udleveret 3 forskellige powerpoint-systemer, som du kan omsætte direkte, når du skal ud og undervise. Denne dag giver dig mulighed for en fuld dags undervisning i institutioner.

Efter din basis-EFT får du tilsendt en multiple choise test, hvor du skal have min. 80% rigtige svar. 

Din underviser er Mette Barfoed 

Matrix Reimprinting (MR) Danske moduler

Matrix Reimprinting er traumeterapi verdensklasse. Skarpere værktøj finder du ganske enkelt ikke.

Basis modul består af 4 intense dage.

Overbygningsmodul af 3 dages varighed, stress, angst og den psykiske førstehjælp til din Matrix Reimprinting. Bliv en stærk, empatisk og dedikeret terapeut, der kan favne dine klienter med respekt for dig selv.En fuld dag med Matrix Reimprinting redskabet i forhold til pengeflow – essentielt til jer, der skal ud og levere den bedste version af jer i et marked fyldt med behandlingsmetoder, og så har vi guldet,

Matrix Reimprinting:Fra ånd til materie – vores fødselsrejse. Mange terapeuter overraskes, men gang på gang skal vi ned i vores fødsel og tiden før for at finde essens af triggere, der styrer vores liv. Denne workshop er en klasse for sig. Desuden 2 x 2 supervisionsdage med live demos og multiple choise test.    

Din underviser er Mette Barfoed      

mATRIX rEIMPRINTING OVERBYGNINGER:
dIN FØDSELSREJSE +
dIT PERFEKTE (PAR)FORHOLD

DIN FØDSELSREJSE: En enestående rejse ind i livet før din fødsel, under din fødsel og måske du også ønsker at kigge på dine børns fødsler. Du vil få en helt ny tilgang til livet, og mange brikker plejer at falde på plads efter dette kursus. 

DIT PERFEKTE (PAR)FORHOLD: Obligatorisk for kursister tilmeldt efter 1.7.21. For øvrige kursister et muligt tilvalg 

Hvad forhindrer dig i at finde det perfekte forhold uden at dømme, separere og konkludere?
Hvad har du besluttet dig om dig selv og alle andre?
Hvor sidder du fast, der forhindrer dig i at modtage og ikke give (k)ærlighed, fortrolighed, hengivenhed, sex…?
Når du finder vejen ind til dig selv, finder du vejen til alle andre.

Din underviser: Mette Barfoed 

TRE - Ryst dig fri

Et naturligt supplement til din traumeterapeutiske uddannelse, hvor vi kobler denne blide forløsning af traumer fastlåst i kroppen ind over vores EFT og Matrix Reimprinting. 

Du vil  over 2 dage lære at koble kroppens  fastlåsning og frys med forløsning og flow.

No stress Code hægtes på for at styrke din evne til at stimulere de naturlige rystelser, som din krop slipper  med TRE, der i al sin enkelthed består af 7 simple øvelser.

Lær at selvregulere og find tilbage til naturlig homøostase. 2 intense dage, hvor du kommer i kærlig kontakt med din krop i et trygt miljø, hvor du bliver grebet, hvis behovet melder sig.

Dette er dit nye selvhjælpsredskab, ikke  et redskab til dine klienter. Her er påkrævet en decideret uddannelse til TRE provider (varighed ca. 1 år)

TRE og No stress Code, en unik kombination, hvor du styrker alt, der er DIG – et skarpt supplement til enhver terapi.

Din underviser: Mette Barfoed 

kost, Basis, Ny forskning og diagnoser, bliv holistisk vejleder

3 dage i DK med en basisforståelse af kost og kostens betydning, – biopati, ny forskning, – nutidens og fremtidens diagnosebørn og den essentielle kost.  Herefter følger 2. modul på Mallorca, max 7 dage, hvor vi arbejder holistisk, og inddrager Ayurveda.

Et ophold, der er en sand lease for krop, sind og ånd. Vi vil så vidt muligt inddrage naturen, således daglig meditation, de 5 Tibetanere samt mulighed for trekking. OBS. Der vil være ekstra fokus på børn og kost. Kostvejledereksamen mulig for merpris på 1.000 kr. 

Din underviser er Mette Barfoed,

Matrix Lydterapi

Vi har alle vores unikke frekvens, vi vibrerer fra, men i takt med stress og jag i hverdagen, kommer vi ofte ud af sync. Via denne workshop kommer du i kontakt med dig selv, din urlyd og lukker via stemmens kraft og kroppens klang op for blokeringer, der har låst dit system og dine ressourcer inde. Vi  benytter klangskåle, syngeskåle, stemmegafler, gongs og en lang række andre klangredskaber, der viser dig den vibrationelle vej til dine blokeringer En kraftfuld workshop, der er et perfekt match til din EFT og Matrix Reimprinting uddannelse. OBS Disse redskaber er stærkt vanedannende. Små hold af max 6 personer ad gangen.

Din underviser er Mette Barfoed 

Kalender for uddannelse 2021/2022

  •  
  •  
  •  
  • KALENDER FOR UDDANNELSE 2021/2022

   • EFTMR-Uddannelse:

   • Datoer:

   • EFT basis:

   • 13., 14., 15.11.2021
   • 29., 30., 31.1.2022
   • 22., 23., 24.4.2022
    •  
   • EFT-Børnekonsulent:

   • 30.10. + 31.10.21
   • 30.4. + 1.5.2022 
   •  
   • Børneambassadør (tilkøb til uddannelse):
   • 1.11.2021
   • 2.5.2022
   •  
   • Matrix Reimprinting
   • 25., 26., 27., 28.11.2021
   • 19., 20., 21., 22.2.2022
   • 13., 14., 15., 16.5.2022
    •  
   • EFT, avanceret

   • 24. + 25.9.2022 
   • Kostmodul 1:

   • 26., 27., 28.3.2022
   •  
   • Kostmodul 2, Mallorca

   • 5.-12.6.2022

    

   • TRE  Rysteterapi
   • 11. + 12.12.2021
   • 5. + 6.2.2022
   •  
   • Matrix Reimprinting overbygning: Fra ånd til materie – din magiske fødselsrejse:  

    19. + 20.3.2022

   •  
   • Dit perfekte (par)forhold: Tillæg til “gamle” kursister

   • 6. + 7.11.2021

   • Psykisk førstehjælpstress, angst, depression

   • 4., 5., 6.12.2021
   •  
   • Matrix Reimprinting Pengeflow

   • 24.10.2021
   •  
   • Masterclass:

   • 15. + 16.1.2022
   •  
   •  
   • Matrix Lydterapi:

    26. + 27.10.2021

   • 19. + 20.5.2022
   •  
   • Førstehjælp: 

   • Spørg til dette

    Emotionel hjælper:  Datoer aftales individuelt 

   •  Klinikvejledning:  

   • 18.5.2022 kl. 9-18
   •  
   • Eksamensdatoer

   • Aftales individuelt

  •  
  •  
 • Øvrige fag:
 • Anatomi, fysiologi, patologi 300 timer 
 • Psykologi 50 timer  
 • Merit mulig
 • Nye datoer opdateres jævnligt

Emotionel hjælper;  3 dages EFTbasis eller 4 dages Matrix Reimprinting obligatorisk

Førstehjælp – min. 6 timers  førstehjælp er påkrævet

Klinikdag, 10 timer, alt om regler i forhold til at blive selvstændig

35 timers dokumenteret klientbehandling + min. 10 timers dokumenteret egenbehandling + eksamensjournal, der inkl. 5 timers EFT + MR sessioner

Mundtlig eksamen  Eksamensklient skal deltage ved afsluttende eksamen.          

EFTMR-terapeut – en  sundhedsfaglig grunduddannelse, der samler energipsykologien i en stærk og visionær traumeterapeut-uddannelse. 

I uddannelsen indgår et holistisk kostvejledermodul på Mallorca, alle udgifter inkl.

Og mesteren selv, udvikler af Matrix Reimprinting Karl Dawson godkender dit forløb og underskriver dit eksamensbevis, når du består.

Prisen er en klasse for sig!   35.000 kr. – Danmarks billigste terapeutuddannelse, men der gives på ingen måde køb på kvalitet. Tværtimod. Du vil hurtigt erfare, at du står usædvanligt stærkt og robust i  dit fremtidige terapeutiske virke med denne visionære, men særdeles intense uddannelse, hvor vi tilstræber at uddanne Danmarks absolut bedste traumeterapeuter.

Der betales 3.000 kr. ved tilmelding, rest kan betales i rater – max op til 18 måneder, OBS. Du skal have betalt den fulde uddannelse for at kunne gå op til endelige eksamen 

Første EFTMR-terapeuter certificeret i maj 2019, og vi vokser støt derude.

Uddannelsen opfylder  Sundhedsstyrelsens krav for RAB-godkendelse samt krav for momsfritagelse og er en del af godkendte sundhedsfaglige grunduddannelser hos ZCT.

Psykologi samt anatomi, fysiologi og patologi er IKKE inkluderet i denne pris, kontakt mig, så finder vi den rigtige løsning for dig til disse fag. Ønsker du  fysisk kursus eller online? Ligeledes kontakt mig ved spørgsmål om pris på enkelte kurser og mulighed for merit. 

Vores vision er at integrere denne vigtige brobyggende traumeterapeutuddannelse i  sundhedsforsikringer, Sygesikring Danmark på lige fod med andre sundhedsfaglige grunduddannelser som akupunktur, zoneterapi osv.

Eksamen

Eksamensdato aftales individuelt.

Forud for eksamen har du udført 35 dokumenterede klientbehandlinger

Modtaget 10 egen-sessioner af kollegaer

og din eksamensjournal består af 5 sessioner, du uddyber ved en mundtlig eksamen. Din eksamensklient er fysisk til stede ved eksamen. Undtagelser en mulighed for kursister fra Jylland, hør nærmere om dette

Vi lever i en turbulent tid, hvor der bliver brug for DIG, der som traumeterapeut også kan arbejde online, hvis du er forhindret i at modtage klienter fysisk. 

 Du kan således arbejde  arbejde hjemme, ude, i DK eller i udlandet. Der er ingen begrænsninger.

Således et erhverv, hvor du har mulighed for at udvikle dig selv og transformere livet for så mange andre.

Inspireret?

Klar til at være med up front?

Tilmeld dig i dag og start DIN rejse med EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen!