Start din uddannelse i 2024 og spar 7.000 kr., der fjernes fra normalpris.

Husk at tjekke din mulighed for bruttolønsordning hos din arbejdsgiver, så koster din uddannelse kun det halve:

Ved bruttolønsordning betales din uddannelse af din bruttoløn – før skat.  

Arbejdsmarkedet er udfordret som aldrig før. Der mangler menneskelige kvalifikationer og kompetencer, og traumeterapien er et visionært og stærkt aftryk til at skabe styrke og grounding i en turbulent tid, når vi udfordres fagligt, fysisk, psykisk og mentalt.

På EFTMR-Traumeterapeutuddannelsen går du vejen selv – først. Møder dine egne traumer, dine egne sort/hvide sider og tage ansvar for dig og dit. Det lyder enkelt, men vi vil blive mødt med masser af følelser og masser af reaktioner – vores egne og andres. Derfor vil der også så vidt muligt være emotionelle hjælpere til at gribe undervejs. At vokse ud af dine traumer og finde dit autentiske jeg er den største gave i livet.

Denne uddannelse er intens, og derfor anbefales det altid at melde jer til basiskursus og herefter tage stilling til, om I føler jer klar til den store udfordring, det er at gå vejen selv først. 

Vil du være facilitator for forandring? Så start her!

Du inviteres ind i et kærligt rum af medkursister, der alle som en er del af en følelsesmæssig udviklingsrejse.

Ring for uddybende samtale om dine muligheder 53636458. 

EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen er en sundhedsfaglig grunduddannelse, der indeholder 18-20 moduler (2 moduler kan gentages ganske gratis – anbefales). 

Vores målsætning er ganske klar og ambitiøs. Vi går efter at uddanne Danmarks bedste traumeterapeuter – og vores terapeuter vokser støt derude, ligesom interessen for traumeterapien vokser eksplosivt i disse år. 

EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen er den eneste af sin slags, og med sin unikke sammensætning af fag, vil du efterfølgende stå med nogle kompetencer, der ikke findes andre steder.

Der er ingen kompromis på kvalitet, etik og moral, og alle tilladelser er på plads i forhold til ophavsret.   

Vi samarbejder med Danske Terapeuter. Dit kvalitetsstempel. 

Så er traumeterapi noget for dig?

Kort og godt: Trænger du til et sporskifte?

Brænder du for at gøre en forskel?

Skabe forandring hos dig selv og dine klienter?

Være blandt fremtidens stærkeste terapeuter?  

Verden forandrer sig hastigt, angst og utryghed florerer som aldrig før. Behov for hjælp er støt voksende. Også online – og EFTMR-Traumeterapimetoden er nem at arbejde med, også online.

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til? 

Med en EFTMR-Traumeterapeut-uddannelse, hvoor du ikke blot er uddannet traumeterapeut, men også har sundhedsfaglige fag med dig, står du med en uddannelse, der har mange muligheder. Du kan arbejde selvstændigt, i klinikfællesskaber, i sundhedshuse, hos kommunen, på skolen, på den videregående uddannelse, i den private sektor, der er ingen begrænsninger. Du er en MEGET STÆRK terapeut med unikke kvalifikationer.

Der er ingen forudsætninger for deltagelse.

Hvad har andre fået ud af at deltage på kurser, rejser og uddannelser hos Energipsykologi Danmark? Tjek anbefalinger!  

Mød os på vores gratis informationsaftener eller ring/mail for at skabe dit optimale uddannelsesforløb hos os. 

Vi har studerende fra hele landet.

Matrix Reimprinting er dit hovedfag.

Metoden startede sin udvikling for 18 år siden som en overbygning på EFT Tapping, og Matrix Reimprinting er i dag en metode, der har udviklet sig massivt fra sin spæde begyndelse til en enestående traumeterapimetode.

Der findes mange uddannelser, hvor ordet “Matrix” indgår. Matrix betyder guddommelig beholder. Der er således store forskelle på, hvad der er i beholderen, men der er kun EN Matrix Reimprinting, og din underviser er Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner.  

Hvem er vores kursister?Vores målgruppe er bred, og vi møder ingeniøren, jordemoderen,  sygeplejersken, læreren, psykoterapeuten,  regnskabsassistenten, den unge studerende,  akupunktøren. Der er dog ingen forudsætninger for deltagelse, og det er ikke nødvendigvis en fordel at have en lang række uddannelser med sig, da det tager tid at omkode sig, men husk at forehøre dig om merit. Der er jo ingen grund til at gentage fag, hvis du allerede har gennemført og kan dokumentere.  

Kan du specialisere dig med EFTMR-Traumeterapeutuddannelsen?

Du vil under din uddannelse bllive præsenteret for en lang række specialmoduler; Stress,angst og depression og den psykiske førstehjælp – Fødselsrejse – barnløshed graviditet/indgang til livet – Livsformål/regression – Parforhold og relationer – Pengeflow – Lydterapi Kostvejleder – fokus på kjost og traumeterapi vokser støt i disse ord – og vores miniuddannelse i uddannelsen vores Børnetraumeterpautuddannelse (udfordrede børn og unge, familiedynamik). 

EFTMR-Traumeterapien er skarp, men uhyre blid, og klienter udtrykker ofte overraskelse og glæde over hurtige og effektive resultater.

Energipsykologi Danmark er ikke blot ambitiøs på dine vegne, også på egne. Vi sørger således for kontinuerligt at være med up front, når forandringer indtræder, så din undervisning er knivskarp.

Vi anser vores traumeterapeut-uddannelse som Danmarks skarpeste og mest visionære uddannelse.     

Vi er  yderst fleksible og rummelige i forhold til din uddannelsesplaner. Der er dog et par regler, der skal være på plads:                   

Du starter med EFT basis. Når du har gennemført denne klasse, kan du bygge til (Denne klasse kan gentages gratis hvis ønsket):

EFT Børn

EFT avanceret/spirituel

TRE Rysteterapi med No stress Code og Polyvagal teori

Lydterapi og frekvensmedicin

Holistisk Kostvejleder

Klinikvejledning

Metasundhed

Matrix Reimprinting (Denne klasse anbefales gentaget – dette er uden beregning)

OBS: Samtlige overbygninger i Matrix Reimprinting kræver, at du har gennem 4 dages Matrix Reimprinting  og 3 dages basis EFT:

Således kan du efterfølgende bygge på med 

Matrix Reimprinting parforhold

Matrix Reimprinting Fødselsrejse og tidligere liv

Matrix Reimprinting Stress, angst og depression

Matrix Reimprinting Pengeflow

Matrix Reimprinting 2 x Masterclasses.

Vores uddannelse tilgår traumet på adskillige planer, men traumeudspring og primære fokus er Matrix Reimprinting traumeterapi-metoden, der er udviklet Karl Dawson, UK.

Din underviser er Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner. Metoden har lighedstræk med mange gængse metoder, du vil således finde segmenter fra såvel kognitiv som metakognitiv terapi, men også segmenter fra hypnoterapi, NLP, Energimedicin, Traditionel kinesisk medicin, familiekonstellationer….

Men tag ikke fejl. Matrix Reimprinting er helt sin egen – og transformerer i et tempo, der gang på gang overrasker ikke kun dine kommende klienter, også erfarne terapeuter med lange CVer, og Bruce Lipton er varm fortaler af Matrix Reimprinting. Han har også deltaget på Matrix Reimprinting konvention i UK, ligesom Louise L. Hay har deltaget i Matrix Reimprinting som en naturlig overbygning til alle, der har arbejdet eller arbejder med EFT.  

EFTMR-Traumeterapimetoden er en indre-barn-metode og er bygget op omkring forløsning af selve traumemomentet, der har tråde til såvel fortid, nutid og fremtid og vores fysiske og mentale tilstand.

EFTMR-Traumeterapeutmetoden er et stærkt alternativ eller supplement bl.a. til stresscoaching, angstterapi, parterapi, fødselstraumer, børn og unge i mistrivsel, rysteterapi og lydterapi.

Uddannelsen har også et modul integreret på Mallorca, hvor vi afholder 2. del af vores holistiske kostvejldermodul på uddannelsen. Alt hvad vi tager  ind fysisk og mentalt påvirker vores velbefindende og er meget ofte hægtet op på vores traumemasse. Så koblingen er uhyre vigtig.  

Skal du være vores næste EFTMR-Traumeterapeut?

Start evt. med et kursus eller mød os på vores informationsaftener.

Dato for næste arrangement finder du på vores hovedside for uddannelsen eller ring 53636458  for mere info

Eksamensbevis i hus ❤️ Endnu engang tusind tak Mette Barfoed fordi du har skabt denne fantastiske uddannelse - af ❤️ tak. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor stor en transformerende oplevelse det har været - jeg mangler ord. Blot kan jeg sige, jeg mærker den store glæde, der er ved at have lært mig selv at kende på ny - som den jeg er, når jeg står i min egen energi Johanne E.

TILLYKKE TIL DYGTIGE EFTMR-TRAUMETERAPEUTER - Første UDDANNET 2019

241300962_10227415799087217_3112936753293820935_n
Skærmbillede 2019-06-03 19.39.42
Skærmbillede 2019-06-03 18.39.13

EFT-tapping - Emotional Freedom Technique

EFT er dit basismodul, og dette modul skal gennemføres, inden du kan fortsætte på øvrige EFT moduler og på Matrix Reimprinting basis og Matrix Reimprinting overbygninger. I uddannelsen indgår 3 EFT moduler:

Basis EFT niveau 1 + 2. Med intro til Matrix Reimprinting og Metasundhed. Kan gentages x 1 ganske gratis under dit uddannelsesforløb. Anbefales. Efter modulet vil du få tilsendt en multiple choise test, der skal bestås inden endelig certificering. 

EFT niveau 3. avanceret/spirituel EFT. Her vokser du i din faglige og intuitive tilgang til dit EFT redskab, og du lærer at integrere flere modeller til din EFT. 

EFT-børneterapeut.  3 intense dage fyldt med værdifuldt fagligt supplement til din basis EFT, som du ikke møder i andre undervisningsregier. Du vil ligeledes blive klædt på til at facilitere EFT til børn og unge under dette modul med nogle af dine nye kompetencer. Du tilbydes 3 powerpoints, du efterfølgende kan tage med dig ud i institutioner til præsentation og undervisning.

Matrix Reimprinting (MR)

Matrix Reimprinting er  guldægget inden for moderne traumeterapi  – Matrix Reimprinting  når ind, hvor så mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab  til den personlige udvikling, men også til den professionelle behandler/terapeut. Dette modul gentages under din uddannelse.  

Matrix Reimprinting er traumeterapi i verdensklasse. Skarpere værktøj finder du ganske enkelt ikke.

Med Matrix Reimprinting lærer du at tilgå traumer uden traditionel taleterapi – hurtigt og effektivt, når du ind til kernen. En transformerende metode, der kan ændre dit liv og dine klienters, du vil således opleve en stor personlig udvikling under dit uddannelsesforløb.

Basis modul består af 4 intense dage.

2 x 2 Matrix Reimprinting Master class

med live demos og multiple choise test in plenum. På disse master class får du samlet al din viden og omsat til dit fremtidige virke som EFTMR-Traumeterapeut.

mATRIX Reimprinting overbygninger:

Matrix Reimprinting: Stress, angst, depression  Bliv en stærk, empatisk og dedikeret terapeut, der kan favne dine klienter med respekt for dig selv. Lær psykisk førstehjælp til stress, angst og depression. 

Matrix Reimprinting pengeflow – 1 intens og essentiel dag til jer, der skal ud og levere den bedste version af jer selv et marked fyldt med behandlingsmetoder.

Matrix Reimprinting – Din fødselsrejse –  Overraskende mange traumer kan føres tilbage til vores måde at komme ind i livet. Når vi først får taget hul her, myldrer det ofte frem. Vi vil undersøge, om der er noget at komme efter før, under og efter din fødsel. Dybt transformerende i vores forældre/barn-relation, og en gamechanger inden for barnløshed og fertilitetsproblemer,  fødselstraumer og fødselsdepressioner. Vi vil ligeledes kigge nærmere på tidligere liv. 

Dit perfekte parforhold:  Vores liv består af relationer, ikke mindst relationen til os selv. Du vil over disse to dage lære at arbejde intenst med dig selv i forhold til relationer, parforhold,familie, venner, arbejdskollegaer. Din placering i søskenderække, dit møde og mulige relation med personlighedstyper som narcissisten, den følelsesmæssigt umodne person i vejen frem til en større forståelse for, hvem du selv er, og hvad der måtte begrænse dig i dine relationer.   

Ekstramoduler: Metasundhed og TRE

Metasundhed:

Vil du være ekstra skarp terapeut, kommer du ikke uden om Metasundhed. En skarp analysemodel, der giver klienten en større forståelse for ubehag, symptomer og hvordan de kan transformeres. Lær at identificere de forskellige sygdomsaspekter, konflikter, symptomer; stressfase/healingsfase, organer/hjernelag, mikroorganismer og hav en stærk analysemodel klar, når din klient træder ind af døren.

TRE – Rysteterapi, No Stress Code og den polyvagale teori. 

Et naturligt supplement til din traumeterapeutiske uddannelse. Vi kobler denne blide forløsning af traumer fastlåst i kroppen ind over vores EFT og Matrix Reimprinting.  No stress Code hægtes på for at styrke din evne til at stimulere de naturlige rystelser, som din krop slipper  med TRE, der i al sin enkelthed består af 7 simple øvelser. Lær at selvregulere og find tilbage til naturlig homøostase. 2 intense dage, hvor du kommer i kærlig kontakt med din krop i et trygt miljø, hvor du bliver grebet, hvis behovet melder sig. Dette er dit nye selvhjælpsredskab. Du vil også introduceres til polyvagal teori og nervus vagus. Hvordan kan du gøre din TRE endnu mere intens og opnår det ultimative udbytte?

kost, Basis, Ny forskning og diagnoser, bliv holistisk vejleder

3 dage i DK med en basisforståelse af kost og kostens betydning, – antiinflammatorisk, biopati, nutriciel psykiatri, elektromagnetisme. Herefter følger 2. modul på Mallorca, 7 dage, hvor vi arbejder holistisk, inddrager Ayurveda, antistress-processer og kropsterapi. Vi inddrager så vidt muligt naturen under dette modul. 

Et ophold, der er en sand lease for krop, sind og ånd pakket ind i så vidt muligt nyeste viden inden for (er)næring. Meditation, de 5 Tibetanere og mulighed for trekking. OBS. Der vil også være fokus på børn og kost. Kostvejlederuddannelsen er en selvstændig uddannelse, men også en del af vores EFTMR-Traumeterapeut-uddannelse.     

KLINIKVEJLEDNING:

Basis klinikvejledning er påkrævet  1 dags undervisning

Matrix Lydterapi

Vi har alle vores unikke frekvens, vi vibrerer fra, men i takt med stress og jag i hverdagen, kommer vi ofte ud af sync. Via denne workshop kommer du i kontakt med dig selv, din urlyd og lukker via stemmens kraft og kroppens klang op for blokeringer, der har låst dit system og dine ressourcer inde. Vi  benytter en lang række lydredskaber, ligesom lysterapi og frekvensterapi vil indgå som en naturlig del til dit fremtidige virke som traumeterapeut. 2 x 2 dage, en basisklasse og en avanceret klasse, hvor du får en fyldestgørende forståelse for kobingen traumeterapi og frekvensmedicin. Et perfekt match.OBS Disse redskaber er stærkt vanedannende. Små hold af max 6 personer ad gangen.

FØRSTEHJÆLPSKURSUS

Påkrævet under dit uddannelsesforløb. Dette forløb betaler du selv for. Det koster typisk 600 kr. 

Kalender 2024/2025

 • EFTMR-Traumeterapeutuddannelse:

 •  
 • KALENDER 2024/2025

  EFTMR-Traumeterapeut-Uddannelsen

  Kontakt os, så finder vi din start-dato.

  OBS: Vi er yderst fleksible, så der er plads til, at du kan ændre i dit uddannelsesforløb, hvis udfordringer måtte opstå. Læs mere i vores folder

  EFTMR-Traumeterapeutuddannelse:

 • KALENDER FOR UDDANNELSE 2024/2025
 •  
 • EFT basis med intro til Metasundhed og Matrix Reimprinting
 • 24., 25., 26.7.2024
 • 13., 14., 15.9.2024
 • 6., 7., 8.12.2024 
 •  
 • Matrix Reimprinting (4  dage,basiskursus)
 • 15., 16., 17., 18.6.2024
 • 31.10., 1., 2., 3.11.2024
 •  
 • EFT-Børnekonsulent
 • 4., 5., 6.10.2024
 •  
 • Metasundhed
 • 7. + 8.9.2024
 •  
 • EFT, Avanceret/Spirituel
 • 15. + 16.3.2025
 •  
 • Kostmodul 1
 • 12., 13. 14.4.2025
 •  
 • Kostmodul 2, Mallorca
 •  5.6.-12.6.2024 fyldt
 • Juni 2025, eksakt dato følger
 •  
 • TRE Rysteterapi
 • 20. + 21.7.2024 
 • 9. + 10.112024 
 •  
 • Matrix Reimprinting overbygninger:
 •  
 • Matrix Reimprinting: Din magiske fødselsrejse:
 • 30.11. + 1.12.2024
 •  
 • Matrix Reimprinting: Dit perfekte (par)forhold
 • 21. + 22.9.2024
 •  
 • Matrix Reimprinting: Psykisk førstehjælp; stress, angst og depression
 • 18. + 19.1.2025
 •  
 • Matrix Reimprinting Pengeflow
 • 17.8.2024
 •  
 • Matrix Reimprinting, Masterclass
 • 25. 5.2024
 • 18.8.2024
 • 19, + 20.10.2024
 •  
 • Matrix Lydterapi Basishold
 • 13. + 14.7.2024
 • 24. + 25.8.2024
 •  
 • Matrix Lydterapi Avanceret hold
 • 26. + 27.10.2024
 •  
 • Emotionel hjælper:
 • Aftales individuelt
 •  
 • Klinikvejledning
 • 28.4.2025
 •  
 • Eksamensdatoer
 • Aftales individuelt
 •  
 • Førstehjælp:
 • Obligatorisk
 • Øvrige fag:
 • Anatomi, fysiologi, patologi 300 timer 
 • Psykologi 50 timer  
 • Merit mulig
 • Nye datoer opdateres jævnligt

Emotionel hjælper;  3 dages EFTbasis eller 4 dages Matrix Reimprinting obligatorisk

Førstehjælp – min. 6 timers  førstehjælp er påkrævet

Klinikdag, 10 timer, alt om regler i forhold til at blive selvstændig

35 timers dokumenteret klientbehandling + min. 10 timers dokumenteret egenbehandling + eksamensjournal, der inkl. 5 timers EFT + MR sessioner

Mundtlig eksamen  Eksamensklient skal deltage ved afsluttende eksamen. Kan deltage fysisk eller via skype/zoom etc.         

EFTMR-Traumeterapeuthvorfor – hvis du stadig er i tvivl… en sundhedsfaglig grunduddannelse, der samler energipsykologien. En  visionær traumeterapeut-uddannelse. 

I uddannelsen indgår et holistisk kostvejledermodul på Mallorca, alle udgifter inkl.

Mesteren selv, udvikler af Matrix Reimprinting Karl Dawson godkender dit forløb og underskriver dit eksamensbevis, når du består.

Prisen er en klasse for sig!  48.000 for en 3-årig traumeterapeutuddannelse. Hos Energipsykologi Danmark går faglighed og kvalitet hånd i hånd. Har du allerede de sundhedsfaglige fag, kan du få merit og har derfor 2 år til at gennemføre din uddannelse. 

Du kan betale din uddannelse over 2 år uden nogen form for ekstra tillæg!

Dit undervisningsmateriale opfylder alle etiske og faglige krav for videreformidling i et broget marked, hvor flere uddannelser er baseret på kopiering. Vi støtter således op om ansvarlighed og respekterer ophavsret.   

Der betales 3.000 kr. ved tilmelding.

OBS. Du skal have betalt den fulde uddannelse for at kunne gå op til endelige eksamen 

Første EFTMR-terapeuter certificeret i maj 2019, og vi vokser støt derude.

Uddannelsen opfylder Styrelsen for Patientsikkerheds krav for RAB-godkendelse samt krav for momsfritagelse hos SKAT – og vi er utrolig stolte af at være samarbejdende med Danske Terapeuter, der er en højt respekteret brancheforening i DK. Danske Terapeuter står for at føre uddannelsen til endelig RAB-godkendelse.

Kontakt Energipsykologi Danmark og lad os skræddersy et godt forløb til dig.

Vi er yderst fleksible, og mange klasser gentages, så det er muligt at flytte rundt på kalender, hvis andre aftaler dukker op.  

Vores vision er at integrere denne vigtige brobyggende traumeterapeutuddannelse i  sundhedsforsikringer, Sygesikring Danmark på lige fod med andre sundhedsfaglige grunduddannelser som akupunktur, zoneterapi osv.

Eksamen

Eksamensdato aftales individuelt.

Forud for eksamen har du udført 35 dokumenterede klientbehandlinger og modtaget 10 egen-sessioner af kollegaer. Din eksamensjournal består af 5 sessioner, som fremlægges ved mundtlig eksamen. Din eksamensklient er fysisk til stede ved eksamen fysisk eller online.

Du kan arbejde fysisk eller online som traumeterapeut. Du kan således arbejde hjemme, ude, i DK eller i udlandet. Der er ingen begrænsninger.

Inspireret? Klar til at være med up front? Til en pris, der er en klasse for sig, når vi taler traumeterapeut-uddannelse og sundhedsfaglig grunduddannelse.

Tilmeld dig i dag og start DIN rejse med EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen! 

Start med et kursus og smag på os. 

Tilmelder du dig vores uddannelse og fortryder, betaler du fuld pris for de kurser, du er påbegyndt, som er en del af vores EFTMR-Traumeterapeut-uddannelse. 

Denne regel gælder helt op til et år inde i uddannelsen. Herefter er du forpligtet til at betale den fulde uddannelse.