EFTMR-Traumeterapeut – En Game Changer inden for traumeterapien!

Vi har samlet cremen af energipsykologien til dig i  en visionær sundhedsfaglig grunduddannelse.

EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen opfylder krav til både momsfritagelse samt RAB.

EFTMR-Terapeut-uddannelsen bygger bro – således en uddannelse, der favner det etablerede og det alternative med nytænkning  og en helt unik sammensætning af fag.

Så hvad koster det?

Uddannelsen er økonomisk ligestillet med andre sundhedsfaglige grunduddannelser som fx zoneterapi og akupunktur – men ekstrem billig i forhold til etablerede terapeutuddannelser. Hvorvidt prisleje fastholdes, er endnu uvist, men lige nu er det blot en fordel for dig.

Så har du terapeutdrømme, så få til vores hovedside www.traumeterapeuter.dk og find vores næste info-aften eller ring til os 24609837. 

Hvad kan en EFTMR-Traumeterapeut?

En færdig EFTMR-Traumeterapeut mestrer EFTMR-redskabet. Traumetilgangen er enkel, blid, men intens og transformerende. Klienter og kursister overraskes gang på gang over de hurtige resultater.

Hvordan er uddannelsen blevet til?

Uddannelsen er skabt på opfordring af EFT og Matrix Reimprinting kursister, der vil meget mere, når de først er begyndt: 

Målsætning er meget klar: At uddanne vores EFTMR-Traumeterapeuter til Danmarks skarpeste og bedste terapeuter  og vi ved, at en EFTMR-Traumeterapeut står med en enestående uddannelse. Tjek uddannelsens indhold – og du vil lynhurtigt få en fornemmelse af, hvad denne uddannelse kan, og hvorfor du står så fagligt stærkt efter endt uddannelse.

EFT Matrix Reimprinting i adskillige afskygninger er din force, men uddannelsen kan så sandelig så meget mere:     

Holistisk tilgang og  forudsætninger for deltagelse.

Uddannelsen er holistisk, således er også TRE Rysteterapi med No Stress Code og den polyvagale teori, Metasundhed, Matrix Lydterapi samt Holistisk kostvejledning også en del af din uddannelse. Sidstnævnte inddrager ligeledes Ayurveda på Mallorca (en obligatorisk del af din uddannelse) 

Vi har både psykoterapeuter,  hypnoterapeuter, zoneterapeuter, akupunktører, lærere, sygeplejerske, jordemoder, regnskabsassistent… på vores uddannelse. Således ingen forudsætninger. ALLE er velkomne. Også unge. 

Dit kvalitetsstempel.  

Du vil under dit uddannelsesforløb lære at arbejde med Matrix Reimprinting, som ingen andre steder i verden. Din underviser er Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner og en af verdens mest rutinerede Matrix Reimprinting terapeuter.

Vi arbejder regressivt i dybere bevidsthedstilstande med transformerende teknikker. Adgang til traume og udspring er let tilgængeligt, og yderst begrænset fokus på samtalen. Således et spændende alternativ, hvor fokus er underbevidsthed, hvor de svar, vi endnu ikke har fundet, befinder sig. 

Tilmeld dig en inspirerende  introaften og få meget mere at vide – og få masser af inspiration med dig hjem. Eller ring 24609837 for mere info

Vores EFTMR-traumeterapeut-kursister vil blive mødt med individuel supervision og støtte under uddannelsen, når eller hvis behovet melder sig.

Målsætning er klar: Vi  tilstræber at uddanne Danmarks bedste traumeterapeuter, og vi mener, vi har Danmarks stærkeste metode og sammensætning af fag i forhold til nytænkning, alle lette at integrere i enhver arbejdsmodel. 

Vi forventer, at du er engageret, flittig og motiveret, og du vil efterfølgende stå med en uddannelse, der kan løfte dig højt i såvel dit personlige liv som dit professionelle arbejdsliv. 

Bliv del af en meget kærlig og respektfuld gruppe medkursister.

Skal du være vores næste kursist?

Grib chancen og vær med på en unik traumeterapeutuddannelse, der forventer at sætte nye standarder inden for traumeterapien. 

“Energy psychology is nothing less than the medicine of the future” Lynn McTaggart

En uddannelse, hvor du har mulighed for at deltage i de enkelte moduler i DIT tempo

Tidsramme:

Samlet max 3 år.

EFTMR-traumeterapeut-delen skal være afsluttet senest efter 3 år, og du skal være påbegyndt de sundhedsfaglige fag (anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi) senest 1,5 år inde i uddannelsen.

EFT  niveau 1 + 2 er basismodul og dit 1. modul – Matrix Reimprinting practitioner er basis for de videregående Matrix Reimprinting moduler. 

Merit er mulig for flere fag.

OBS. – for at opnå RAB og momsfritagelse skal du  gennemføre anatomi, fysiologi, patologi og psykologi. Disse fag er IKKE en del af din uddannelsespris.

Vi hjælper dig med at finde DIT uddannelsessted.

2. modul af din holistiske kostvejlederuddannelse er 1 uge, udgangspunkt er Mallorca – og 2023 er datomæssigt i kalender, men der tages forbehold for et uroligt verdenssamfund, så lokation kan blive anderledes, hvis verden bryder sammen. Alle udgifter på dette modul er dækket; fly, ophold, forplejning.

Læs meget mere om de enkelte fag under de respektive faner: 

Fuldtid eller deltid? 

Anna-Mette Strøm Dahl, i dag selvstændig: 

“EFTMR-traumeterapeutuddannelsen har betydet en stor personlig udvikling for mig. Jeg har virkelig fået ryddet op og sluppet gamle traumer og negative overbevisninger, som jeg ellers har arbejdet med gennem flere år.  Det har givet mig en enorm frihed til at udfolde mit autentiske jeg.

Gennem 20 år taget mange uddannelser og kurser, men første gang, jeg har et redskab, som så effektivt slipper negative overbevisninger, der begrænser et positivt og lykkeligt liv – og slipper en gang for alle. Ikke oplevet før med et terapeutisk redskab .

Med EFTMR-traumeterapeutuddannelsen på cv’et er jeg sprunget ud som selvstændig på fuld tid. Jeg  mærker den  positive forandring i mit liv. Har sagt min faste stilling som ergoterapeut op i psykiatrien .

Jeg er overbevist om, at det er vigtigt at få  EFTMR-traumeterapeutterapien  udbredt, og mit mål er at få EFTMR-terapi ind på virksomheder. Bedre trivsel på arbejdspladsen = gode og glade kollegaer.”

Endnu mere feedback fra kursiser på www.traumeterapeuter.dk – her finder du ligeledes meget mere info om uddannelsen – ikke mindst vores introaftener, der giver dig mulighed for at smage på underviser, stille spørgsmål og få inspiration med dig hjem. 

Eksamensbevis i hus ❤️ Endnu engang tusind tak Mette Barfoed fordi du har skabt denne fantastiske uddannelse - af ❤️ tak. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor stor en transformerende oplevelse det har været - jeg mangler ord. Blot kan jeg sige, jeg mærker den store glæde, der er ved at have lært mig selv at kende på ny - som den jeg er, når jeg står i min egen energi Johanne E.

TILLYKKE TIL DYGTIGE EFTMR-TRAUMETERAPEUTER - Første UDDANNET 2019

241300962_10227415799087217_3112936753293820935_n
Skærmbillede 2019-06-03 19.39.42
Skærmbillede 2019-06-03 18.39.13

EFT-tapping - Emotional Freedom Technique

EFT er din basis for hele uddannelsen. I uddannelsen er der 3 EFT moduler:

Basis EFT niveau 1 + 2. Med intro til Matrix Reimprinting og Metasundhed. Kan gentages x  1 ganske gratis under dit uddannelsesforløb. Anbefales. Efter din basis-EFT får du tilsendt en multiple choise test, hvor du skal have min. 80% rigtige svar. 

EFT niveau 3, avanceret/spirituel EFT. Her vokser du i din intuitive tilgang til dit EFT redskab, og du lærer at integrere flere modeller til din EFT. 

EFT-børneterapeut. 3 dage bestående af 2 dages EFT Børnekonsulent – der gør dig til en stærk traumeterapeut inden for børne/unge-området. Herefter 1 dags Børneambassadør, der giver dig mulighed for efterfølgende at undervise en fuld dag i EFT til børn ud fra udleveret EFT Børnekonsulentmateriale samt 3 powerpoints .

 

Matrix Reimprinting (MR)

Matrix Reimprinting er guldægget inden for moderne traumeterapi  – Matrix Reimprinting  når ind, hvor så mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab  til den personlige udvikling, men også til den professionelle behandler/terapeut. Dette modul gentages under din uddannelse.  

Matrix Reimprinting er traumeterapi i verdensklasse. Skarpere værktøj finder du ganske enkelt ikke.

Med Matrix Reimprinting lærer du at tilgå traumer uden traditionel taleterapi – hurtigt og effektivt, når du ind til kernen. En transformerende metode, der kan ændre dit liv.

Basis modul består af 4 intense dage.

2 x 2 Matrix Reimprinting Master class med live demos og multiple choise test in plenum.

 

mATRIX Reimprinting overbygninger:

Matrix Reimprinting: Stress, angst, depression  Bliv en stærk, empatisk og dedikeret terapeut, der kan favne dine klienter med respekt for dig selv. Lær psykisk førstehjælp til stress, angst og depression. 

Matrix Reimprinting pengeflow – essentielt til jer, der skal ud og levere den bedste version af jer selv et marked fyldt med behandlingsmetoder.

Matrix Reimprinting – Din fødselsrejse –  Overraskende mange traumer kan føres tilbage til vores måde at komme ind i livet. Når vi først får taget hul her, myldrer det ofte frem. Vi vil undersøge, om der er noget at komme efter før, under og efter din fødsel. Dybt transformerende i vores forældre/barn-relation, og en gamechanger inden for fødselstraumer og fødselsdepressioner.

Dit perfekte parforhold:  Hvad forhindrer dig i at finde det perfekte forhold uden at dømme, separere og konkludere? Hvad har du besluttet dig om dig selv og alle andre? Hvor sidder du fast, der forhindrer dig i at modtage og ikke give (k)ærlighed, fortrolighed, hengivenhed, sex…? Når du finder vejen ind til dig selv, finder du vejen til alle andre. 

Ekstramoduler: Metasundhed og TRE

Metasundhed:

Vil du være ekstra skarp terapeut, kommer du ikke uden om Metasundhed. En skarp analysemodel, der giver klienten en større forståelse for ubehag, symptomer og hvordan de kan transformeres. Lær at identificere de forskellige sygdomsaspekter, konflikter, symptomer; stressfase/healingsfase, organer/hjernelag, mikroorganismer og hav en stærk analysemodel klar, når din klient træder ind af døren.

TRE – Rysteterapi, No Stress Code og den polyvagale teori. 

Et naturligt supplement til din traumeterapeutiske uddannelse. Vi kobler denne blide forløsning af traumer fastlåst i kroppen ind over vores EFT og Matrix Reimprinting.  No stress Code hægtes på for at styrke din evne til at stimulere de naturlige rystelser, som din krop slipper  med TRE, der i al sin enkelthed består af 7 simple øvelser. Lær at selvregulere og find tilbage til naturlig homøostase. 2 intense dage, hvor du kommer i kærlig kontakt med din krop i et trygt miljø, hvor du bliver grebet, hvis behovet melder sig. Dette er dit nye selvhjælpsredskab.

kost, Basis, Ny forskning og diagnoser, bliv holistisk vejleder

3 dage i DK med en basisforståelse af kost og kostens betydning, – biopati, ny forskning, – nutidens og fremtidens diagnosebørn og den essentielle kost.  Herefter følger 2. modul på Mallorca, max 7 dage, hvor vi arbejder holistisk, og inddrager Ayurveda.

Et ophold, der er en sand lease for krop, sind og ånd. Vi vil så vidt muligt inddrage naturen, således daglig meditation, de 5 Tibetanere samt mulighed for trekking. OBS. Der vil være ekstra fokus på børn og kost. Kostvejledereksamen mulig for merpris på 1.000 kr. 

KLINIKVEJLEDNING:

Basis klinikvejledning er påkrævet  1 dags undervisning

Matrix Lydterapi

Vi har alle vores unikke frekvens, vi vibrerer fra, men i takt med stress og jag i hverdagen, kommer vi ofte ud af sync. Via denne workshop kommer du i kontakt med dig selv, din urlyd og lukker via stemmens kraft og kroppens klang op for blokeringer, der har låst dit system og dine ressourcer inde. Vi  benytter klangskåle, syngeskåle, stemmegafler, gongs og en lang række andre klangredskaber, der viser dig den vibrationelle vej til dine blokeringer En kraftfuld workshop, der er et perfekt match til din EFT og Matrix Reimprinting uddannelse. OBS Disse redskaber er stærkt vanedannende. Små hold af max 6 personer ad gangen.

FØRSTEHJÆLPSKURSUS

Påkrævet under dit uddannelsesforløb. Dette forløb betaler du selv for. Det koster typisk 600 kr. 

Kalender for uddannelse 2022/2023

 • EFTMR-Uddannelse:

 • KALENDER FOR UDDANNELSE 2022/2023
   •  

  Datoer:

   • EFT basis
   • d. 28., 29., 30.1.2023
   • 28. , 29., 30.4.2023
   •  
   • EFT-Børnekonsulent
   • 25. + 26.3.2023
   •  
   • Børneambassadør 
   • 27.3.2023
   •  
   • Matrix Reimprinting 
   • 25., 26., 27., 28.2.2023
   • 30.9., + 1., 2., 3.10.2023
   •  
   • Metasundhed
   • 15. + 16.4.2023
   •  
   • EFT, Avanceret/Spirituel
   •  
   • Kostmodul 1
   • 10., 11., 12.3.2023
   •  
   • Kostmodul 2
   • Mallorca
   • d.30.5.-5.6.2023
   •  
   • TRE  Rysteterapi
   • 22. + 23.4.2023
   •  
   • Matrix Reimprinting overbygninger
   •  
   • Matrix Reimprinting. Din magiske fødselsrejse:
   • 21. + 22.1.2023
   •  
   • Matrix Reimprinting
   • Dit perfekte (par)forhold
   • 18. + 19.3.2023
   •  
   • Matrix Reimprinting
   • Psykisk førstehjælp; stress, angst og depression
   • 11. + 12.2.2023
   •  
   • Matrix Reimprinting Pengeflow
   • 19.6.2023
   •  
   • Matrix Reimprinting, Masterclass
   • 3. + 4.12.2022
   • 10. + 11.12.2022
   • 17. + 18.6.2023
   •  
   • Matrix Lydterapi
   •  
   • 13. + 14..2023
   •  
   • Emotionel hjælper:  Aftales individuelt 
   •  
   • Klinikvejledning
   • Dato følger efterår 2023
   •  
   • Eksamensdatoer
   • Aftales individuelt
   •  
   • Førstehjælp
   • Obligatorisk
 • Øvrige fag:
 • Anatomi, fysiologi, patologi 300 timer 
 • Psykologi 50 timer  
 • Merit mulig
 • Nye datoer opdateres jævnligt

Emotionel hjælper;  3 dages EFTbasis eller 4 dages Matrix Reimprinting obligatorisk

Førstehjælp – min. 6 timers  førstehjælp er påkrævet

Klinikdag, 10 timer, alt om regler i forhold til at blive selvstændig

35 timers dokumenteret klientbehandling + min. 10 timers dokumenteret egenbehandling + eksamensjournal, der inkl. 5 timers EFT + MR sessioner

Mundtlig eksamen  Eksamensklient skal deltage ved afsluttende eksamen. Kan deltage fysisk eller via skype/zoom etc.         

EFTMR-Traumeterapeuthvorfor – hvis du stadig er i tvivl… en sundhedsfaglig grunduddannelse, der samler energipsykologien. En  visionær traumeterapeut-uddannelse. 

I uddannelsen indgår et holistisk kostvejledermodul på Mallorca, alle udgifter inkl.

Mesteren selv, udvikler af Matrix Reimprinting Karl Dawson godkender dit forløb og underskriver dit eksamensbevis, når du består.

Prisen er en klasse for sig!  45.000 for en 3-årig traumeterapeutuddannelse. Hos Energipsykologi Danmark går faglighed og kvalitet hånd i hånd.

Du kan betale din uddannelse over 2 år uden nogen form for ekstra tillæg!

Dit undervisningsmateriale opfylder alle etiske og faglige krav for videreformidling i et broget marked, hvor flere uddannelser er baseret på kopiering. Vi støtter således op om ansvarlighed og respekterer ophavsret.   

Der betales 3.000 kr. ved tilmelding.

OBS. Du skal have betalt den fulde uddannelse for at kunne gå op til endelige eksamen 

Første EFTMR-terapeuter certificeret i maj 2019, og vi vokser støt derude.

Uddannelsen opfylder  Sundhedsstyrelsens krav for RAB-godkendelse samt krav for momsfritagelse – og vi er utrolig stolte over at være samarbejdende med Danske Terapeuter, der er højt respekteret brancheforening i DK.

Kontakt Energipsykologi Danmark og lad os skræddersy et godt forløb til dig.

Vi er yderst fleksible, og mange klasser gentages, så det er muligt at flytte rundt på kalender, hvis andre aftaler dukker op.  

Vores vision er at integrere denne vigtige brobyggende traumeterapeutuddannelse i  sundhedsforsikringer, Sygesikring Danmark på lige fod med andre sundhedsfaglige grunduddannelser som akupunktur, zoneterapi osv.

Eksamen

Eksamensdato aftales individuelt.

Forud for eksamen har du udført 35 dokumenterede klientbehandlinger og modtaget 10 egen-sessioner af kollegaer. Din eksamensjournal består af 5 sessioner, som fremlægges ved mundtlig eksamen. Din eksamensklient er fysisk til stede ved eksamen fysisk eller online.

Du kan arbejde fysisk eller online som traumeterapeut. Du kan således arbejde hjemme, ude, i DK eller i udlandet. Der er ingen begrænsninger.

Inspireret? Klar til at være med up front? Til en pris, der er en klasse for sig, når vi taler traumeterapeut-uddannelse og sundhedsfaglig grunduddannelse.

Tilmeld dig i dag og start DIN rejse med EFTMR-traumeterapeut-uddannelsen!