EFT basis niveau

ER du villig til forandring?

Er du villig til at skabe forandring i dit liv? Ikke bare interesseret i at ridse lidt i overfladen, men klar til at tage den helt store tur ind i dit allerinderste?

Det drejer sig ikke om at trække tæppet væk under dig, men finde dit tempo – se på det, der ligger derinde og skaber din ydre verden – og blive bevidst, forandre, slippe og skabe et helt andet afsæt i livet.

Jeg husker “min” tur – den var hård – det er jo så meget nemmere at hjælpe andre end sig selv – i mit tilfælde var det mine børn, jeg mente, jeg skulle hjælpe – men hvor er jeg lykkelig for, at jeg endelig tog mig sammen og tog de skridt, der skulle til. Mit liv er en ganske andet end for blot få år siden, og jeg har aldrig før følt mig så hel og så lykkelig og haft så meget overskud som nu – og mit helbred har aldrig været bedre.

Hvis du føler dig klar til at finde DIG, så “smag” på de forskellige behandlinger og lad os sammen finde den rigtige vej for dig.

Drejer det sig om dit barn, drejer det sig også om dig – og din familie. Kontakt mig og lad os finde en løsning, der passer jer.