Tag en uddannelse som kostvejleder

Kostvejleder hos Energipsykologi Danmark – en ny og spændende mulighed – en uddannelse, der tager udgangspunkt i 25 års erfaring inden for kost og livsstil udsprunget fra 2 handicappede døtre, begge med diagnoser, hvor deres diæt og kost er afgørende for deres funktionsniveau og mulighed for at være i livet. 25 år med intense studier, kontinuerlig læring, kurser og et tæt og spændende samarbejde med dygtige diætister og engagerede speciallæger.

Masser af læring, masser af udfordringer og så at sige en uendelig rejse, der nu får lov at få liv i denne nye uddannelse. Det skal understreges, at denne uddannelse stiller meget høje krav – da kvalitetssikring er Energipsykologi Danmarks varemærke  – og så skal det selvfølgelig fremhæves, at 2. modul vil gå tæt på diagnoser og kost i forhold til den eksplosion af børn og unge, der så og sige ikke passer ind i boksen.

Sammenhæng? Du vil lære masser og blive klædt godt på til at vejlede og guide forældre og fagpersoner fremadrettet. 

Vekselvirkning mellem tavleundervisning, små smagsprøver, løbende  tests og små videoklip – alt pakket ind i let, inspirerende og motiverende energi. 

 

Der vil være små smagsprøver undervejs

"Højt fagligt niveau - et pletskud fra Mette" 

Mai-Britt S.R.

Eksamen - Behøver jeg?

2 x 3 dages undervisning: .  Kostvejleder-eksamen  varer 2 timer –  vi laver skriftlig prøveeksamen med hjælpemidler i forbindelse med uddannelsen, men endelige eksamen er uden hjælpemidler, og du kan naturligvis dit stof, når du skal kunne vejlede andre.

I alt 50 timers undervisning 

Du vil på basis af din eksamen og disse 6 dage kunne bidrage professionelt til enhver udfordring – den holistiske indgangsvinklel skaber nye veje, nye åbninger, flere muligheder.

hvorfor kostvejleder?

Vi bliver bombarderet med kost og livsstilsråd – Men har du styr på kostlæren; grundlæggende, ny forskning… ønsker du at vejlede andre? Selvstændig uddannelse eller et supplement til nuværende? En holistisk uddannelse, der gør dig knivskarp! Enhver behandler, terapeut bør have disse værdifulde holistiske kostvejlederuddannelser – også privat vil du vokse og stå stærkt i en udfordret hverdag, hvor du gennem 6 intense dage finder hjem til dig selv – og lur mig, om du ikke er så inspireret, at du har lyst til at bruge din uddannelse på et eller andet plan efterfølgende. 

Hvad får du for prisen

3 dages basis-kost, er essentiel for enhver, der ønsker at vejlede andre efterfulgt af 3 dages holistisk kostforståelse, inddragesle af øst/vestfilosofi, stort fokus på diagnoser – børn/unge – mulighed for 2. del: 3 dage DK eller 6 hele dage på Mallorca ALT inkl.: Fly, ophold, små luksushold,  ayurvedisk kost, fordybelse, trekking, strand, shopping,  værelser med dobbeltsenge i stor luksuslejlighed med pool. .   

Du indbetaler 3.000 kr. ved tilmelding, der inkl. din flybillet, restbeløb indbetales senest. 1,5 måned før afrejse.