Holistisk kostvejleder Danmark og Mallorca

Holistisk kostvejleder:

Velkommen til vores Holistiske kostvejlederuddannelse.   

En uddannelse, der kan tages uden eksamen til dig, der bare ønsker inspiration og information til DIG og nyde 10 dage, hvoraf 7 dage foregår på Mallorca.

En uddannelse, der kan gennemføres med eksamener til holistisk kostvejleder. Mere info nedenfor.

En uddannelse, der også er en del af vores EFTMR-Traumeterapeut-uddannelse. Den holistiske kostvejlederuddannelse er dog en selvstændig uddannelse, hvorfor der er særregler forbundet med dette modul af uddannelsen.

Hvad indeholder uddannelsen:

10 dages uddannelse, 3 dage DK og 7 dages luksus ophold på Mallorca. Pris ALT inkl. Fly, ophold, fuld forplejning og ture ud af huset: 12.000 kr. Forår 2024 bliver vores 19. hold på Mallorca siden 1016.

OBS: Det står dig frit for kun at deltage på Mallorcadel, men det udløser ikke reduktion i kursuspris.  

En selvstændig uddannelse –  eller blot til DIG.

Basisviden; vitaminer, mineraler, antiinflammatorisk kost, biopati, elektromagnetisme og kost nutriciel psykiatri. Hænger diagnoser og kost sammen?  Hvor ofte får du en diagnose uden en kostvejleder eller diætist på sidelinjen?

 OBS: Dette er ikke en opfordring til at fjerne medicin, men en uddannelse, der lærer dig at navigere holistisk, inddrage hele mennesket, også i en diagnose.

Ayurveda, hvem er du, og hvordan nærer du dig selv? De 5 tibetanere, Meditation, Hands-on-processer, tibetansk hovedbundsmassage… 

Hvad kan denne uddannelse bidrage med til dig – og eventuelt til dine klienter?

Du vil efterfølgende stå knivskarpt – også i forhold til mødet med de tunge klassikere; diabetes, overvægt, hjertekarsygdomme…

Du præsenteres for en lang række andre vinkler/metoder til din (er)næring.

Vi har ud over basisviden om kost stort fokus Nutriciel psykiatri; der er i hastig vækst. Du vil med nutriciel psykiatri kigge på diagnoser som depression, angst, ADHD, demens, koncentrationsbevær søvnproblemer, bipolar…

Hvordan møder du klienten?

Hvad har du tilladelse til at vejlede i? 

Holistisk kostvejleder: 50 timers undervisning:

For certificering skal gennemføres skriftlig prøve på 2 timer efter 1. modul inkl. hjælpemidler – og en skriftlig kostvejledereksamen på 2 timer efter 2. modul – denne eksamen foregår i DK – uden hjælpemidler.

Du er velkommen til at deltage i denne uddannnelse, selv om du ikke går op til endelige kostvejledereksamen. I så fald får du naturligvis ikke et holistisk kostvejlederbevis. 

Basisklasse DK:  Vitaminer, mineraler, urter, fedt, proteiner, kulhydrater, glykæmisk indeks, syre-base, superfoods, anti-inflammatorisk kost, biopati, frekvens, resonans, journalgennemgang. Nutriciel psykiatri.

Disse 3 dage vil du lære at vejlede dine klienter i forhold til din basisviden. Undervisning vil være en vekselvirkning mellem små tests, tavleundervisning smagsprøver, øvelser, intro til redskaber/metoder, der hjælper os tilbage til homøostase; ro, balance, overskud – rydde op i et stresset sind m.m. 

Overbygning – modul 2, Mallorca: 7 dage, hvor du kommer helt ned i gear og kommer i kontrakt med naturen (se program nedenfor).  Introduktion til ayurveda – via dine nye kundskaber har du mulighed for at bygge videre på din personlige kostplan fra Kost 1.

Vi laver mad fra bedste råvarer – og har alle et par køkkentjanser under opholdet. Det plejer at være en stor succes og er en og kærlig måde ikke blot at inspirere dig, også din familie eller dine eventuelle klienter.  

Vi er max 8 deltagere på Mallorcamodulet, og erfaring er, at der skabes nogle smukke og givende relationer på kryds og tværs af køn og alder.   

Program for ophold:

Vores afrejse starter i Kastrup Lufthavn. Gruppen mødes to timer før afgang i lufthavnen, tjekker ind samlet og går samlet til fly. Gruppen får således god mulighed for at blive rystet sammen inden afgang. Gruppen vælger ofte at spise morgenmad sammen, en tryg og kærlig måde at møde sine medkursister.

På Mallorca vil kursusudbyder møde jer med biler, der fragter jer til uddannelsessted. Disse biler indgår ikke til transport ud over til kursusaktiviteter.

Der vil være aktiviteter ud af huset, hvor vi så vidt muligt integrerer naturen, der indgår som et naturligt element i uddannelsen. Vi vil således inddrage bjerge og vand i alverdens afskygninger. Netop her finder vi den indre ro og fordybelse, som er essentiel i vores tilgang til verden, og de udfordringer, der møder os.    

Pris: 12.000 kr. ALT inkl.; fly, kuffert, ophold, forplejning på Mallorca, uddannelse, eksamen.

4.000 kr. betales ved tilmelding (inkl. flybillet) Restbeløb betales 2 måneder før dit ophold på Mallorca.

Såfremt du melder fra før påbegyndelse af 1. modul, betaler du for den flybillet, der er bestilt i dit navn samt 4.000 kr. ved tilmelding.

Ved afbud efter påbegyndelse af 1. modul, betaler du den fulde kursusafgift.

OBS. Din flybillet, der er inkl. i uddannelsespris, beholder du selv, hvis du melder afbud.

Det er kursistens eget ansvar at følge op på sin rejseforsikring, såfremt sygdom opstår op til afrejse.

Datoer 1. modul: 12., 13., 14.4.2024

Kost 2 Mallorca 5.6.-12.6.2024

Program: 

Vores program er flydende, da der også er mulighed for dage, hvor vi er afsted fysisk hele dagen (trekking bjerge/grottetur med strand) – men vores overordnede program ser således ud: 

  • Dagen starter kl. 7.30 med ayurvedisk morgenprogram + De 5 tibetanere/meditation/åndedræt/evt. svømmetur
  • Undervisning kl. 9.00-ca. 12.00
  • Frokost kl. 13-14
  • Relax til kl. 16.30 herefter 2 timers undervisning
  • Der vil også være mulighed for daglige småture til strand, grotte og små guidede vandreture  for dem, der måtte ønske dette og ikke bare vil nyde vores dejlige villa og pool efter dagens undervisning.
  • Udflugter kan ændre på dagens program i forhold til ovenstående
  • Aften til fri disposition 
  • Vejr er en ubekendt faktor, så programændringer kan forekomme 

Dig,  der ønsker at gå hele vejen! 

Din uddannelse er også et modul på den sundhedsfaglige uddannelse til EFTMR-terapeut (Danmarks nye traumeterapeut-uddannelse) – Ekstraordinært kan du trække din fulde pris (12.000 kr.) ud af EFTMR-terapeut-uddannelsens pris – der således i alt kun vil koste dig 33.000 kr. ud over udgifter til dette modul – læs mere under fanen “EFTMR-terapeut.” 

OBS: Vil du vide mere om traumeterapeutuddannelse, tjek vores hjemmeside www.traumeterapeuter.dk – her kan du også læse om vores informationsaftener, hvor der altid kan findes ekstraordinære gode tilbud 

 

Eksamen - Behøver jeg?

I alt 50 timers undervisning. Efter 1. modul får du en 2 timers skriftlig test. Du må bruge dine hjælpemidler til at udføre testen. Efter 2. modul vil der være mulighed for at gå op til den holistiske kostvejleder-eksamen op til 1 år efter afslutning af de 2 moduler Afsluttende eksamen foregår i DK uden hjælpemidler. Du kan naturligvis dit stof, hvis du skal kunne fremstå som en professionel kostvejleder – OBS! du behøver på ingen måde være professionel eller have et ønske om at arbejde professionelt med denne uddannelse for at kunne deltage.  Alle er velkomne – også for egen vinding. 

hvorfor kostvejleder?

Vi bliver bombarderet med kost og livsstilsråd – Men har du styr på kostlæren; grundlæggende, ny forskning… ønsker du at vejlede andre? Eller bare nysgerrig og ønsker at gøre noget godt for DIG? Selvstændig uddannelse eller et supplement til nuværende? En holistisk uddannelse, der gør dig knivskarp! Enhver behandler, terapeut  bør have disse værdifulde holistiske kostvejlederuddannelser, der egentlig burde være på skole-skemaet – også privat vil du vokse og stå stærkt i en udfordret hverdag,  og kan vælge at omsætte dine nye redskaber på den måde, er der findes mest hensigtsmæssig for dig. 

Tjek uddannelsesmuligheder og husk, traumeterapien er et naturligt supplement til din “næring,” hvis du vil udvide din viden aktuelt eller senere.

Hvad får du for prisen

Tid til inspiration, viden, ro og fordybelse.

Små hold – masser af plads til DIG – Husk fly kost, ophold, ture ud af huset samt fulde uddannelse er inkl. i de 12.000 kr. – og glem ikke, at vil du mere og tilmelder dig den store EFTMR-uddannelse senest sidste dag på dit Mallorcamodul, kan du deltage i denne uddannelse for blot 33.000 kr. ekstra. Mere info under EFTMR-terapeut eller ring  53636458 for at høre mere om dine muligheder.