Holistisk kostvejleder Danmark og Mallorca

Holistisk kostvejleder:

Denne uddannelse er en del af vores store EFTMR-Traumeterapeut-udannelse – en uddannelse i uddannelsen.

Forår 2024 er vores 19. tur – og vi er først afsted igen forår 2025.

Hvad indeholder uddannelsen:

10 dages uddannelse, 3 dage DK og 7 dages luksus ophold på Mallorca. Pris ALT inkl. Fly, ophold, fuld forplejning og ture ud af huset: 12.000 kr. Forår 2024 bliver vores 19. hold på Mallorca siden 1016.

Basisviden; vitaminer, mineraler, antiinflammatorisk kost, biopati, elektromagnetisme og kost nutriciel psykiatri. Hænger diagnoser og kost sammen?  Hvor ofte får du en diagnose uden en kostvejleder eller diætist på sidelinjen?

 OBS: Dette er ikke en opfordring til at fjerne medicin, men en uddannelse, der lærer dig at navigere holistisk, inddrage hele mennesket, også i en diagnose.

Ayurveda, hvem er du, og hvordan nærer du dig selv? De 5 tibetanere, Meditation, Hands-on-processer, tibetansk hovedbundsmassage… Redskaber, du kan integrere i dit øvrige værktøjskasse.   

Du vil efterfølgende stå knivskarpt – også i forhold til mødet med de tunge klassikere; diabetes, overvægt, hjertekarsygdomme…

Du præsenteres for en lang række andre vinkler/metoder til din (er)næring.

Vi har ud over basisviden om kost stort fokus Nutriciel psykiatri; der er i hastig vækst. Du vil med nutriciel psykiatri kigge på diagnoser som depression, angst, ADHD, demens, koncentrationsbevær søvnproblemer, bipolar…

Hvordan møder du klienten?

Hvad har du tilladelse til at vejlede i? 

Holistisk kostvejleder: 50 timers undervisning:

Du skal gennemføre test efter første modul.Ønsker du certificering til decideret holistisk ksotvejleder fra Energipsykologi Danmark, skal du gennemføre test uden hjællpemidler efter 2. del af din uddannelse på Holistisk kostvejlederuddannelsen.

 

Vi laver mad fra bedste råvarer – og har alle et par køkkentjanser under opholdet. Det plejer at være en stor succes og er en og kærlig måde ikke blot at inspirere dig, også din familie eller dine eventuelle klienter.  

Vi er max 8 deltagere på Mallorcamodulet, og erfaring er, at der skabes nogle smukke og givende relationer på kryds og tværs af køn og alder.   

Program for ophold:

Vores afrejse starter i Kastrup Lufthavn. Gruppen mødes to timer før afgang i lufthavnen, tjekker ind samlet og går samlet til fly. Gruppen får således god mulighed for at blive rystet sammen inden afgang. Gruppen vælger ofte at spise morgenmad sammen, en tryg og kærlig måde at møde sine medkursister.

På Mallorca vil kursusudbyder møde jer med biler, der fragter jer til uddannelsessted. Disse biler indgår ikke til transport ud over til kursusaktiviteter.

Der vil være aktiviteter ud af huset, hvor vi så vidt muligt integrerer naturen, der indgår som et naturligt element i uddannelsen. Vi vil således inddrage bjerge og vand i alverdens afskygninger. Netop her finder vi den indre ro og fordybelse, som er essentiel i vores tilgang til verden, og de udfordringer, der møder os.    

Uddannelsen indgår i den fulde EFTMR-Traumeterapeut-uddannelse, så de 12.000 kr., som uddannelsen koster er ikke længere relevant. Der vil dog jvf. nedenstående være særregler, såfremt du springer for uddannelsen. Du vil således skulle betale den fulde pris for holistisk kostvejlederuddannelse, hvis du springer fra den store uddannelse. Se præcise detaljer nedenfor. OBS: Der er ingen ekstraudgifter forbundet med denne uddannelse, alle udgifter indgår i dine store uddannelse. 

Nedenstående er info til kursister, der er en del af vores tur forår 2024:

frå4.000 kr. betales ved tilmelding (inkl. flybillet) Restbeløb betales 2 måneder før dit ophold på Mallorca.

Såfremt du melder fra før påbegyndelse af 1. modul, betaler du for den flybillet, der er bestilt i dit navn samt 4.000 kr. ved tilmelding.

Ved afbud efter påbegyndelse af 1. modul, betaler du den fulde kursusafgift.

OBS. Din flybillet, der er inkl. i uddannelsespris, beholder du selv, hvis du melder afbud.

Det er kursistens eget ansvar at følge op på sin rejseforsikring, såfremt sygdom opstår op til afrejse.

Datoer 1. modul: 12., 13., 14.4.2024

Kost 2 Mallorca 5.6.-12.6.2024

Program: 

Vores program er flydende, da der også er mulighed for dage, hvor vi er afsted fysisk hele dagen (trekking bjerge/grottetur med strand) – men vores overordnede program ser således ud: 

  • Dagen starter kl. 7.30 med ayurvedisk morgenprogram + De 5 tibetanere/meditation/åndedræt/evt. svømmetur
  • Undervisning kl. 9.00-ca. 12.00
  • Frokost kl. 13-14
  • Relax til kl. 16.30 herefter 2 timers undervisning
  • Der vil også være mulighed for daglige småture til strand, grotte og små guidede vandreture  for dem, der måtte ønske dette og ikke bare vil nyde vores dejlige villa og pool efter dagens undervisning.
  • Udflugter kan ændre på dagens program i forhold til ovenstående
  • Aften til fri disposition 
  • Vejr er en ubekendt faktor, så programændringer kan forekomme 

Dig,  der ønsker at gå hele vejen! 

Din uddannelse er også et modul på den sundhedsfaglige uddannelse til EFTMR-terapeut (Danmarks nye traumeterapeut-uddannelse) – Ekstraordinært kan du trække din fulde pris (12.000 kr.) ud af EFTMR-terapeut-uddannelsens pris – der således i alt kun vil koste dig 33.000 kr. ud over udgifter til dette modul – læs mere under fanen “EFTMR-terapeut.” 

OBS: Vil du vide mere om traumeterapeutuddannelse, tjek vores hjemmeside www.traumeterapeuter.dk – her kan du også læse om vores informationsaftener, hvor der altid kan findes ekstraordinære gode tilbud 

 

Eksamen - Behøver jeg?

I alt 50 timers undervisning. Efter 1. modul får du en 2 timers skriftlig test. Du må bruge dine hjælpemidler til at udføre testen. Efter 2. modul vil der være mulighed for at gå op til den holistiske kostvejleder-eksamen op til 1 år efter afslutning af de 2 moduler Afsluttende eksamen foregår i DK uden hjælpemidler. Du kan naturligvis dit stof, hvis du skal kunne fremstå som en professionel kostvejleder – OBS! du behøver på ingen måde være professionel eller have et ønske om at arbejde professionelt med denne uddannelse for at kunne deltage.  Alle er velkomne – også for egen vinding. 

hvorfor kostvejleder?

Vi bliver bombarderet med kost og livsstilsråd – Men har du styr på kostlæren; grundlæggende, ny forskning… ønsker du at vejlede andre? Eller bare nysgerrig og ønsker at gøre noget godt for DIG? Selvstændig uddannelse eller et supplement til nuværende? En holistisk uddannelse, der gør dig knivskarp! Enhver behandler, terapeut  bør have disse værdifulde holistiske kostvejlederuddannelser, der egentlig burde være på skole-skemaet – også privat vil du vokse og stå stærkt i en udfordret hverdag,  og kan vælge at omsætte dine nye redskaber på den måde, er der findes mest hensigtsmæssig for dig. 

Tjek uddannelsesmuligheder og husk, traumeterapien er et naturligt supplement til din “næring,” hvis du vil udvide din viden aktuelt eller senere.

Hvad får du for prisen

Tid til inspiration, viden, ro og fordybelse.

Små hold – masser af plads til DIG – Husk fly kost, ophold, ture ud af huset samt fulde uddannelse er inkl. i de 12.000 kr. – og glem ikke, at vil du mere og tilmelder dig den store EFTMR-uddannelse senest sidste dag på dit Mallorcamodul, kan du deltage i denne uddannelse for blot 33.000 kr. ekstra. Mere info under EFTMR-terapeut eller ring  53636458 for at høre mere om dine muligheder.