Matrix Reimprinting - dit perfekte (par)forhold

Denne overbygning er til dig, der som privatperson ønsker at få kigget ednu dybere på dine forhold/relationer – men også en informativ og uhyre vigtigt overbygning til dig, der allerede arbejder med Matrix Reimprinting, for om vi vil det eller ej, alt er relationer – ikke mindst relationen til os selv.

Vi skal eksplorere gaslighting og mødet med narcissisten. Flere af os “brænder fingrene” på denne relation.

Hvordan integrerer vi vores udfordringer i vores Matrix Reimprinting arbejde? Hvordan får vi skabt den sunde relation? Hvordan får vi sat grænser, hvor vi er tro mod os selv, når vi møder den for os usunde relation? 

Hvad er gaslighting?

Gaslighting – bevidst manipulation
Mødet med en person, der udøver gaslighting kan ødelægge dig, dine relationer og dit selvværd
Fænomenet er velkendt i parforhold og relationer, men når vi tænker relationer skal vi også huske arbejdspladser, således kollegaer, chefer, ansatte – vi skal tænke medier…magten til at manipulere individet.
Alle kan blive udsat for gaslighting, og mange af os er slet ikke klar over den skjulte manipulation.
En “gaslighter” er en mester i at vende en situation til deres fordel, så det er dig, der er forkert – dig, der tager fejl og vil gøre alt for at nedbryde din modstand ved at være enten defensiv eller aggressiv i handling – også gerne vil at inkludere andre i deres verdensbillede, så du fremstår som problemet.
“Gaslighteren” er mester i at underminere dig og alt, du står for og isolere dig.
Ofte sidder du tilbage med afmagt og skyld, fordi du ikke har nogen anelse om, hvad det var, der ramte dig.
Så hvorfor gaslighting:
Der er altid en skjult agenda. Du kan bidrage med noget, de gerne vil have – og derfor opbygges tillid via beundring og måske endda kærlighed.
Når du opdager, hvad du bliver brugt til og siger fra, vil du opleve en orkan af beskyldninger, mistillid, og du kan risikere at stå tilbage med en fornemmelse af, at det er dig, der er forkert.
Mange følger en “gaslighter” blindt, ikke på grund af naivitet, men fordi gaslighter mestrer manipulation.
Når vi taler gaslighting taler vi ofte narcissist som udøver og empat som modtager, men personer, der er under stress er også nemme ofre for gaslighting.
Desværre ser vi flere og flere usunde relationer. Styrk dig selv og lær at stå fast i mødet med den usunde relation med Matrix Reimprinting. 

Vi skal kigge ind i familie-zoo, hvad betyder dit nummer i fødselsrækken for dig, dine relationer, din partner, dine børn etc. Hvordan kan du bruge denne viden i forhold til dig selv og dine relationer nu og fremad?

vor sidder du fast, der forhindrer i at modtage og ikke give (k)ærlighed, fortrolighed, hengivenhed, sex…..?

Hvor mange vælger hellere et dårligt forhold end intet forhold?

Hvor mange vælger intet forhold baseret på erfaringer, spejlinger, angst for at….?

Når du finder vejen ind til dig selv, finder du vejen til alle andre.

2 dage, hvor du får mulighed for at finde vejen ind til dit autentiske jeg med en ny bevidsthed og et nyt mod til at stå i alt, der er dig.

Tid til at finde friheden i dig, dit (par)forhold og dine øvrige relationer.

EFT og Matrix Reimprinting er påkrævet for deltagelse.