Derfor skal du tage din uddannelse hos Energipsykologi Danmark

Her et udsnit af tilkendegivelser fra studerende:

 

DSC_0412

Har været med på  EFT/MR hold på Mallorca og kan på det varmeste anbefale det til alle, der har lyst til at tage et kæmpe skridt i egen personlig udvikling og/eller få effektive værktøjer til at hjælpe sig selv og andre. Det har været et yderst lærerigt, intenst, svært og sjovt ophold med et fantastisk udbytte.
Mettes energiniveau er højt og det samme er ambitionerne på egne og elevernes vegne.
At være helt væk fra dagligdagens gøremål, gav den ekstra dimension med tid og plads til virkelig at rykke. Jeg blev provokeret og skubbet til på den fede måde – blidt og respektfuldt – og fik flyttet så meget på det personlige plan.
Til min klinik har jeg fået et nye værktøjer, som jeg tog i brug allerede første uge efter hjemkomst med markante resultater for klienten. Tak Mette for din åbne, ærlige og særlige facon. Du er helt speciel! Vi ses!

 Liv J.

“Det har været en fantastisk oplevelse at deltage på Matrix Reimprinting i en hel vidunderlig energi. Glæder mig allerede til at komme afsted på næste kursus. ” Christina A.

“Tak for det vildeste kursus (Matrix Reimprinting). Du er så god og energisk en underviser.” Anita J.

“Jeg kan varmt anbefale at tage uddannelsen EFT- og Matrix Reimprinting practitioner på Mallorca hos Mette Barfoed. Der er virkelig sket et kæmpe positivt skift i mit personlige liv, samt jeg har fået helt nye værktøjer til at hjælpe andre mennesker. Jeg har gennem flere år arbejdet med menneskers personlig udvikling, og ofte oplevet at der kommer et punkt, hvor klienten ikke har kunne slippe tunge negative klodser i deres overbevisninger. Til stor frustration for klienten og jeg som behandler, da jeg kan se potientialet. Her er EFT- og Matrix Reimprinting det vildeste værktøj. Aldrig har jeg oplevet et kvantespring med mig selv så stor, som på denne tur. Man går virkelig ind og arbejder dybt og flytter nogle kæmpe klodser som er stagneret.

Det at være væk i mange dage intens med andre mennesker, som man ikke nødvendigvis kender på forhånd, det at modtage denne fantastiske viden, samt det at behandle på andre og selv blive behandlet, er meget intens og er til dem der, virkelig ønsker at rykke i deres personlige udvikling.
Der er ingen overspringshandlinger, da du ikke kan tage hjem og putte dig ind i dine trygge gamle vaner. Derfor er det massivt den udvikling, der sker, da du er i processen 24/7. De andre, du er sammen med, rykker lige så meget, og er i deres proces, og det gør, at selve holdstemningen naturligt bliver utrolig omsorgsfuld og dejlig at være i.
Mette er en energisk underviser og har speederen i bund, da Mette er meget ambitiøs på sine egne og kursisterne vegne. Mette ønsker, du skal komme hjem med kufferten fuld af alle de nye redskaber, samt at du er vokset i dig selv ved at have sluppet negative overbevisninger. Mette er altid i godt humør, omsorgsfuld og har fingeren på, hvad gruppen skal nå, men også hvor hver kursist er i sin proces. Ud over at være i proces, arbejde på hinanden i gruppen og modtage fantastisk ny viden, planlægger Mette også nogle skønne ture rundt på smukke Mallorca. Mette har en kæmpe viden, som hun gerne deler ud af på sin kærlige omsorgsfulde måde, samt man ikke er i tvivl om at Mette vil hele holdet det bedste, også med smukke oplevelser på Mallorca. Hos Mette kan alt lade sig gøre, og det smitter af på resten af gruppen på en rigtig fin måde. Mette er skarp og humoristisk underviser med masser af hjertevarme.

Jeg kan virkelig varmt anbefale denne tur, samt Mette som underviser. “ Isabel G.. 

“Lige været til EFTMR terapi hos Mette Barfoed, som har Energipsykologi Danmark.
Mette sendte mig tilbage i tidligere oplevelser, som vi fik clearet og som blev til aha – det er derfor jeg tit løber panden mod muren.
Er høj på lykke og glæde og fyldt op med kærlighed og tro på mig selv.
Nu forstår jeg endelig:
hvorfor jeg ikke passer ind alle steder
hvorfor jeg skal provokere nogen mennesker
Hvorfor jeg har været så mange år om at gøre min drøm til virkelighed
Af mit hjerte fyldt med kærlighed og en dyb taknemmelighed for Mette Barfoed. Uden hende og hendes uddannelse, ville jeg stadig hænge i hamsterhjulet, hvor lykkefølelse og taknemmelighed kun presses ind i sparsomme stunder, og det er så synd, for jeg har så meget at være taknemmelig for.
Nu på vej til selv at hjælpe en masse mennesker – og jeg glæder mig.
M. Knarreborg
 

“Kære kære Mette.. Jeg sidder i min sofa, efter 3 fantastiske dage, hvor jeg har været på EFT kursus hos dig. Jeg er helt høj, og samtidig meget træt, på den fede måde. Du har lært mig så meget i de sidste 3 dage, om mig selv, og rent fagligt. Jeg er så glad for at jeg valgte dig, til at guide mig igennem min personlige rejse, og at jeg valgte dig som underviser.. Du er en fantastisk kvinde, hvor man straks føler tryghed, og du er super dygtig og du formår at få en til at føle sig veltilpas og glad, og dit humør er så dejligt smittende. Tak for dig 💜 vi ses bestemt igen.. Knus.” Mette C.

“TRE – Rysteterapi. Absolut et fantastisk redskab – og wow en connection, der skabes til en selv -en gensidig respekt, tillid og kærlighed, jeg fik åbnet op for. SÅ smukt og fantastisk -Og så af den absolut skønneste kvinde af en underviser, Mette. Mangler du redskaber til dig så tøv ikke – GØR DET, spring ud i det – det er aldrig for sent at give sig selv kærlighed. Jobina J.

 
“Inderligt tak kæreste Mette for en fuldstændig fantastisk uge!!!” Mallorca- Holistisk kostvejleder del 2, Dorthe H.
 
“Jeg kan varmt anbefale EFT / Tapping: det er vist ikke for lidt sagt, at det er livsforandrende, at starte på denne vej.
Det blev det for mig.
Jeg har haft meget i min rygsæk, som har fulgt mig længe nok. Ved hjælp af EFT og Matrix Reimprinting fik jeg tømt og ryddet op og skabt nye billeder og følelser omkring min fortid. Det har givet mig livet tilbage.
Tak, Mette, for alt det du ´triggede´ i mig ♥,
stor taknemmelighed for alt den modstand, jeg fik forløst og alle de nye muligheder” Helga K. 
 
“Her får du de fedeste værktøjer til, at finde hjem til dig selv.
Det er SÅ fantastisk – Er  selv startet på EFTMR uddannelsen, og det er det bedste jeg længe har gjort og for at gøre det endnu bedre, så er Mette
hamrende dygtig, inspirerende OG en fantastisk underviser” Jobina J.
 
“Dine kompetencer ud i formidling af EFT er fantastiske søde Mette
Siden jeg deltog på dit 3-dages EFT-Basic-kursus (for LAAANG tid siden), har jeg tappet mig ‘fri’ af stort set alle ‘skavanker’ der opstår ind imellem (bl.a. Tinittus, hovedpine og rygsmerter). Søren vænnede sig hurtigt til at jeg sagde: ‘jeg tapper det lige væk’ – og som sagt så gjort, der er ikke noget kropsligt, jeg til dato ikke har formået at ‘tappe mig ud af’. Jeg undgik desværre ikke en blodprop i hjernen 19. august 2020 (arveligt betinget). MEN da jeg efterfølgende blev ‘angrebet’ af panikangst i svær grad, hvilket afstedkom 2 akutte indlæggelser i løbet af to uger – så fik jeg heldigvis også tappet mig ‘fri af angsten’ for evt. nye blodpropper. Vil ønske jeg har overskud til at deltage på dit MR-kursus en skønne dag, men pga ‘hjernetræthed’ (som desværre ikke helt kan tappes væk), så skal jeg ‘ligge ned”/hvile flere gange dagligt (…hvis jeg glemmer det, får jeg en ‘hjernenedsmeltning’, og kan ikke tænke én klar tanke). Men pyt søde Mette, for takket være dine formidlingsevner, så ‘tapper jeg på livet løs’, og det fungerer 100%. PS. Når mit blodtryk er for højt, så tapper jeg det på et par minutter ned fra f.eks. 152/94 til 124/80 (hvilket jeg gjorde så sent som i går morges). Tak for DIG smukke Mette” Karin R.
 
“”Sidste dag på Holistisk kost kursus på Mallorca med 💜 så taknemmelig for skønt vejr, masser af lækkert mad og ikke mindst de mest fantastiske medkursister 🙌💜Der er i den grad fyldt op på positiv kontoen💜🙏 min dybeste taknemmelighed for din glæde, energi og læring Mette Barfoed” Anni S.
 
“Kæreste Mette.
Nu er jeg kommet i gang med klienter, og jeg er så imponeret over de forbedringer i deres helbred, som de kan berette om. Det er helt vildt, en har lagt sin astma spray efter 6 daglige sprøjt i mange år og en anden har ikke længere hovedpine hver dag. Det er fuldstændig fantastisk at være vidne til – så nu glæder jeg mig endnu mere til kurset i november og ikke mindst til at arbejde videre på Mallorca til maj.
Og nå ja, jeg har tabt over 5 kg siden august, da min trang til søde sager (næsten) er væk og for første i mere end 20 år kan jeg mærke at jeg er hhv sulten og mæt. Det er et mirakel i mit liv.” Anne-Katrine R.
 

Sådan et par dage her hos Mette Barfoed er den bedste gave gave for sig selv🥰 jeg er stadig fyldt op med masser af fantastisk god energi efter to dage med intense megafede lyde for sjælen. Mette Knarreborg 

Tusind tak for dig Mette Barfoed for at du faciliteter dette vilde og intense “rum.” Og tusind tak til jer smukke kvinder der var med. Træt det er jeg og sove i nat det kommer jeg helt sikkert til. Det er en ære (og hårdt arbejde) at være med på den her rejse. Ninna M. 

“Mange tusind tak for denne mulighed.. Jeg mærker i mave og hjerte, at denne rejse er en af de største jeg kommer på. Store ting der falder på plads, forståelse, tilgivelse og at jeg er det hele værd. I love it, og glæder mig enormt til at hjælpe en masse mennesker.
Uh en lang sentimental smøre – jeg er træt, men mener hvert et ord.”
Tak Mette. Du er en stjerne. Pia H. 
 
“Fantastiske dage! På børnekonsulent-uddannelsen har jeg fået en helt fantastisk og hensynsfuld metode til at hjælpe børn og unge med problemer og traumer. Med Mettes fantastiske energi og entusiasme, blev vi guided igennem to super fede dage, fyldt med viden og nænsomme metoder jeg ikke troede eksisterede. Den her uddannelse kan noget helt helt særlig som jeg ikke har set magen til andre steder. Jeg kan bruge både det i mit arbejde som lærer, men også i terapirummet med børn og unge. Jeg kan slet ikke få armene ned ;-)Jeg giver Mette min allervarmeste anbefaling <3” Ninna M. 
 

“These are without a doubt the best tools I have ever come across and definitely something everyone should have in their own personal first aid kit. Mette you are truly wonderful and have without a doubt changed my life in a way I never thought possible (and over just a couple of weeks). From my first day back in April where I could hardly say my own name -I was that broken, now stronger than ever. I’m blessed for having met you and you will always have a special place in my ❤!” Ellie. A.

Min store HELTINDE!!! Mette Barfoed. Og det siger jeg jo selvfølgelig fordi jeg ser op til hende. Men også fordi hun selv har gået hele vejen, med to handicappede døtre startede hun sin rejse og “gjorde det selv” så det kunne blive gjort ordentligt! Det vil altså sige en artsfælle af kaliber .Men grunden til at Mette er det jeg kalder en heltinde (For det har jeg vitterligt aldrig kaldt et andet menneske før), det er fordi Mette arbejder med roden, oprindelsen- ÅRSAGEN! Jeg har altid ledt efter et andet menneske og en uddannelse hvor årsagen til at folk har det skidt bliver behandlet- IKKE symptomerne! Dette gælder mig selv incl. Det nytter ikke at putte et plaster hen over et betændt sår, så det ikke får luft og betændelsen bare kan ligge og ulme, indtil armen skal amputeres. Hvis du er i et skidt forhold, lever med selvdestruktiv adfærd, er angst, bliver udnyttet, fordi du ikke kan sige fra m.m. hvad nytter det så kun at kradse i overfladen og lære at overleve i det? Hvor er livskvaliteten henne i det? Jeg gider ikke at overleve mere! Jeg VIL LEVE ♥️ Tak Mette ! Fordi du har vist mig, at jeg kan elske livet og ikke bare overleve! Rebbecca M.

“Sådan ser min proces ud. Et problem jeg har kæmpet med i flere årtier, uden at kunne sætte finger på hvad det var…
45 minutter på børne EFT kursus ved Mette Barfoed, Energipsykologi Danmark. Så var den klaret
Dette er et fantastisk nænsomt stykke værktøj, som virkelig er fantastisk. Og så skal man ikke engang sidde og tale sig selv ihjel eller tude snot (selv om tudemaren alligevel lige kiggede forbi). Det virker… Jeg er helt solgt og glæde mig til at skal bruge det noget mereBettina B.
 

“Prøv at kontakte Mette Barfoed. Hun er knald dygtig, og har arbejdet meget med børn.
Hun både uddanner og behandler.” Anne-Mette B.

“Taknemmeligheden er så stor. sikke et redskab!! – og sikke potentiale vi mennesker har – uendeligt stort og ubeskriveligt ” Dorthe H.

“Er lige kommet hjem fra EFT Børnemodul, fuldstændig blæst bagover. Hvis du har et barn med ADHD, Asberger, autisme, så giv dit barn og dig selv den gave, at tage på Mettes Børne EFT kursus.Børn er copy-paste er deres forældre… av av, den svier… Så hvad kan dit barn lære dig om dig selv” 
Rebbecca M.

“Mette Barfoed kan jeg absolut anbefale ved særlige symptomer/udfordringer. Mette har med succes før hjulpet i situationer, hvor lægevidenskaben ikke har været tilstrækkelig.” Pia T.
 
“Hej søde Mette
Tak for nogle dejlige dage med EFT og Matrix Reimprinting – det har været meget givende og meget inspirerende med dig som instruktør.
Jeg er så glad for, at jeg nåede at møde dig og høre dig på messen i Brøndbyhallen, så jeg kom med på denne fantastiske tur.” Stinne L.
 

“Af hjertet tak, skønne skønne dig
Tak for alt du gør, mit hjerte er fyldt med indtryk som alle lige skal lande. Tak for den gode energi og ikke mindst TAK til de skønneste mennesker på holdet.” Anni P.

“Af 💖 tak for nogle helt fantastiske dage. (og hårde dage som det jo også var) Jeg er fuldstændig overvældet over hvad Matrix Reimprinting kan. ” Ninna M.

“Tusind tak for dig skønne Mette og for 4 helt fantastiske og meget intense dage
Jeg er dybt taknemmelig og ydmyg for Matrix Reimprinting og hvad det kan skabe at de mest fantastiske transformationer i vores liv. Det er en kæmpe gave” Karina S.

“Af ❤️ tak for 4 fantastiske, skønne, transformerende dage i skønt selskab .” Tina A.

“Tak for en interessant weekend totalt ude for min comfortzone. Min hjerne og krop er fra 0-10 oppe på en 9’er og jeg hoster som en gal. R. siger at det er positivt og jeg kommer af med en masse, og formentlig får influenza i løbet af et par dage.
Tak til alle for en weekend jeg aldrig vil glemme.                              Thomas B.

“Tak for 4 helt fantastiske kursusdage, Mette.” Tina K.

“Jeg vil lige takke for 4 helt fantastiske dage med både sjov og alvor, en masse lærling,- og udvikling.
Tak for alle jer skønne med kursister, meget taknemlig for at have mødt jer alle hver og en. Og ikke mindst tak for dig Mette Barfoed” Leni L.

“Den smukkeste start på 3. og sidste dagen med EFT. 3 intense og fantastiske undervisnings/ og arbejdsdage sammen med Mette Barfoed er slut for denne omgang.
Tak for dig smukkeste Mette og tak for din skønne måde at undervise og formidle på” Karina S.

“Jeg er meget inspireret af Mette Barfoed.
Jeg fik hjælp af Mette på et kursus, hvor jeg var på vej ned. Ved et par behandlinger og selve forløbet var jeg på rette vej igen. Sidste kursus oplevede jeg at min natte blindhed forsvandt. Jeg har lysten til at være mig 100 %. Og gøre de ting der gør mig glad, tryg mm. Jeg har lært at elske mig selv igen med alt hvad det indebærer. Tak til Mette Barfoed og de kursister der har givet mig så meget kærlig energi.
Therese W.

EFTMR-uddannelsen. Den bedste beslutning i hele mit liv.
Rebbecca M.

jeg siger tusind tak – det har været 4 fantastiske og forrygende dage. Masser af kærlighed, nærvær og forløsning.  Kan kun sige at mit nerve system er helt i ro, og det stornyder jeg Og stort tak for dig Mette Barfoed  du er det skønneste menneske – så taknemmelig for dig! 
Pernille B.

“· Jeg kan varmt anbefale EFT og overbygning EFT Matrix Reimprinting, og en skøn instruktør med dybde og ben i næsen.”  
Ronnie A.

Eksamensbevis i hus Endnu engang tusind tak Mette Barfoed fordi du har skabt denne fantastiske uddannelse – af hjertet tak. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor stor en transformerende oplevelse det har været – jeg mangler ord. Blot kan jeg sige, jeg mærker den store glæde, der er ved at have lært mig selv at kende på ny – som den jeg er, når jeg står i min egen energi
Johanne E.

 “Tak for en helt fantastisk og oplevelsesrig weekend. Det har været en stor fornøjelse, og jeg er blæst fuldstændig bagover af al den gode energi  Pia B.

Tusind tak for dig, kære Mette –  Og tak for alt det du gør. Det betyder så meget. Også tak for det læringsmiljø du skaber gang på gang med fantastiske medkursister. Tina P.

Skønneste Mette
Jeg er så glad. Kan mærke at jeg har ventet på det her i flere år, uden at vide hvad det var jeg ventede på. Tak Rebbecca M. 

” Af hjertet tak for det, rejsen i mit indre indtil videre har givet både hos mig selv men så sandelig også min datter som altid har været en undskyldning for sig selv, hun er nu forvandlet til en vilje stærk pige.Christina B.

Det har været fuldstændig fantastisk. Mette du er en vidunderlig formidler. Aldrig kedeligt. Jeg er SÅ glad for denne rejse, og for alt det der skal udrettes fremadrettet. MayBrit D.

Kæreste Mette, tusinde tak for to fantastiske og lærerige dage. Og tak for denne hel vidunderlige rejse hjem til mig, du har faciliteret.
Det er helt unikt det forum og den platform, du har skabt og vi kan sammen nå stjernerne- det, bliver helt vildt  
Kæmpe kram fra mig.   I. Jessen

“Tak Mette for 11 intense dage på din smukke ø Mallorca. En perfekt blanding af undervisning, sightseeing og fritid. Din kærlige facon, humor og smittende enthusiasme – krydret med mange gode case-stories – gjorde at undervisningen føltes let og vedkommende hele vejen igennem.
Tak for din åbenhed og ærlighed omkring din egen rejse. Du har virkelig givet mig nogle fantastiske værktøjer og nogle transformerende indsigter til at komme videre på min rejse.” Christian P.

” tak for 2 givende dage på EFTbørnekonsulentklassen i dejligt selskab. Vi kommer til at åbne mange porte med de redskaber  tak Mette Barfoed ” Tine G.

“Kære Mette…
Lige et par ord herfra.. I dag er dagen, hvor vores fantastiske Mikkel er nået i mål med 9. Klasse.. Og jeg er så stolt af ham…Siden vi var hos dig sidst, ja – så har han bare kørt derud af med 200 km i timen.. En Mikkel fyldt med energi, overskud til alt og alle. En Mikkel, som virkelig vil livet, og som tager imod alt nyt, som kommer på hans vej.. Optagelsen på teknisk gymnasium er på plads, og han glæder sig.. Jeg er så glad for, at du kom ind i Mikkels liv med din smukke energi, viden og kunnen, for uden dig og Mikkels samspil ja så kan jeg godt tvivle på hvor vi havde været i dag..Du er simpelthen det bedste, og vi holder så meget af dig.. Så nu drager Mikkel med et gennemsnit på 9. Og med en lækkerhed, som er helt fantastisk ( ifølge ham selv) ud i verden… Med dine øvelser og snakke i bagagen.. For de er gode at have med, siger han selv…. Så kæmpe knus fra mig og fra Mikkel”  Anne P.

“TUSIND TAK for 3 forrygende og lærerige EFT-kursusdage på Frederiksberg søde Mette. En helt igennem fantastisk oplevelse (og øjenåbner). Jeg glæder mig MEGET til MR på Mallorca i maj” Karin. R.

”Workshoppen på Mallorca har været en af de mest givende forløb, jeg har deltaget på – og jeg har deltaget i mange. Jeg har fået 2 geniale værktøjer, som jeg kan bruge både på mig selv og andre. At kunne give sig selv en ”panodil” uden bivirkninger som EFT (også) er, er decideret GENIALT. Med det værktøj kan jeg sænke mit stressniveau, hvis jeg skal falde til ro. FANTASTISK.Matrix-reimprinting er endnu mere fantastisk – tænk at kunne ”få en lykkelig barndom” med så enkelt et værktøj. Vi har alle traumer og hæmmende overbevisninger, og jeg ved, at vi bliver ved med at have nogle at arbejde på hele livet, men de traumer, som hindrer mig i at få det liv, jeg ønsker mig, kan jeg nu opløse selv eller bede en kollega hjælpe mig med, og ovenikøbet på den mest enkle måde man kan tænke sig.Mette er en af de mest engagerede undervisere jeg har mødt; hun gir ALT, hvad hun har i sig, fordi hun brænder for sit kald – det er jeg fan af, og jeg vil på det kraftigste anbefale dig at lade dig undervise eller behandle af Mette – hun er en stjerne ”Anne Marie V.

Hej Kære Mette
Er så fyldt op efter en skøn weekend, hvor jeg virkelig har lært meget. Ikke mindst om mig selv. Skønt når der er noget at gå i krig med. Og når en masser brikker falder på plads og det giver så fin mening.
Vil glæde mig til Matrix til maj, så ses vi igen. :0)
Tak for dig Mette, din skønne måde at være på, din viden og den store kærlighed du formidler på. Du har ramt mit hjerte, som danser.
Mange kærlige hilsner
Pernille B.
 

Efter endnu en undervisningsdag med skønne Mette, er en kaffepause velfortjent . 
Hold op hvor er jeg glad for, jeg overnatter i Sorø. 
Mettes måde at vende viden på hovedet, er klog, vidende og humoristisk med kant. Kræver hvile. Evah B.

Jeg har taget et godt og vigtigt ryk i sidste uge. Og er så tilfreds med resultatet.Jeg har fået mere plads indvendigt og mærker større kærlighed til mine medmennesker. Dét er et vidunderligt sted at være og gør mig meget taknemmelig. Nu sidder jeg her i Deia på Mallorca og reflekterer over de resultater, jeg oplevede på den uddannelse Jégwan og jeg var på i sidste uge. EFT (Emotionel Freedom Technique) & Matrix Re-imprinting.WAUW er det ord, der bedst beskriver mine oplevelser på egen krop, og de resultater jeg så hos mine medkursister.Jeg er målløs og rørt. Et efter et røg beskyttelseslagene. Øjnene blev klare og mere rolige. Og stadig stærkere autentiske udtryk fyldte lokalerne. De smukkeste mennesker, der slap de snærende bånd. Fantastisk at opleve.  EFT og Matrix Re-imprinting flytter virkelig noget. På kort tid. Intenst og nænsomt på samme tid. Jeg har fået clearet massive indre blokeringer, jeg end ikke anede havde en sammenhæng, før de dukkede op fra kælderen i min underbevidsthed. Jeg er SÅ taknemmelig over at have lært disse værktøjer og glæder mig til at give dem videre til mine kunder, familie og venner. Jeg var faktisk ikke klar over, at det var muligt at få adgang til og arbejde med vores underbevidsthed på så nem en måde. Uden at skulle i lange terapi forløb, som jeg ikke orker. Jeg er så klar til at give min viden videre.  Charlotte Egemar Kaaber

Kostmodul #1 i EFT MATRIX RE-IMPRINMTING TERAPEUT uddannelsen udbudt af Energipsykologi Danmark v/Mette Barfoed .
Danmarks nye  godkendte sundhedsuddannelse.
Skal du med på det første hold af denne 2-årige uddannelse
Højt fagligt niveaupletskud fra Mette Mai-Britt S. R. 

“Kære Mette, Tak for 3 helt fantastiske dage. Det var en fornøjelse at lære EFT og blive guidet af dine kyndige hænder og modtage en masse ny viden Jeg glæder mig til Mallorca Tusind tak for alt det du giver. Knus Marie M.

“Kæreste Mette. Af hjertet tusind tak for et fantastisk og tranformerende kursus. At se dig lave live-demoer er en af vores yndlingsoplevelser. Du er en stjerne. Vores stjerne og alkymist. Tak for stor læring og forkælelse. Mange knus fra dit yndlingshold. Mallorca maj 2018.

Er for nylig landet her i Ulebergshamn i Bohusläns skærgård efter en laaaaang bilkørsel. Men det giver så meget mening at fortsætte det fantastiske EFT/Matrix Reimprinting kursus på Mallorca her. Eller rettere udfoldningen af vingerne, kærligheden til selvet Tak Mette for et fantastisk kursus, skønne ildsjæl. Du er guld.” RieA.

Kæreste Mette. Hold nu op hvor jeg igen igen igen er fyldt op med en masse dejlig viden. Hold nu fast hvor jeg elsker alt det du ryster ud af ærmet. I LOVE IT. Af hele mit hjerte TAK. Isabel G.

Hende her, Mette Barfoed, skylder jeg den største tak i verden, for at insistere på, at jeg ikke var syg, da jeg henvendte mig til hende for 4 år siden, men at jeg blot havde nogle begrænsende overbevisninger, skabt i barndommen, som spærrede for mit udsyn og dermed for mine valgmuligheder. Og hun havde ret. I dag har jeg et helt nyt og magisk liv.  Og det allerbedste er, at ALLE kan lære det  Tine R.

“På øen igen, hvor jeg nyder det. Den skønneste rejse med fantastiske Mette Barfoed. Hvor er jeg glad for det og taknemmelig.  En fortsættelse på min uddannelse, nu med fokus på børn. Så meningsfuldt: EFT-børnekonsulent. Det giver helt nye muligheder. Jeg glæder mig til at dele de nye indsigter og åbne for en ny tilgang til at støtte børnene. ”  Helga K.

“Det har været nogle fantastiske transformerende dage på Mallorca, der langt oversteg mine forventninger. Jeg er dybt taknemlig over at have fået den gave. En gave, der har gjort mig mere bevidst om, hvem jeg er, når jeg er mit sande jeg. Ud over Mette, som er et fantastisk menneske, det er hendes to hjælpere Camilla og Tine og på hver deres egen facon også, så er jeg også dybt taknemlig for, at jeg mødte en masse skønne kvinder, som jeg kom på en transformerende rejse sammen med. Den deling, den energi og den ægte kærlige varme, der var imellem os, ville jeg nødigt være foruden.Så for mig var det helt perfekt at lære Matrix Reimprinting på et retreat. Det gav en rigtig stor dybde, faktisk på for mig et ret ubeskriveligt plan. Matrix Reimprinting er et fuldstændigt uvurderligt værktøj, som i kærlige hænder giver så fantastiske resultater. Af hjertet tak Mette. Johanne E. 

Kære Mette Jeg vil endnu engang sige dig tak for 11 fantastiske dage på skønne Mallorca Der var både plads til alvor, nysgerrighed, tårer og masser af grin. Mette din energi og kærlige omsorg er simpelthen fantastisk. Din undervisning bar meget stor tydelighed af, hvor meget du brænder for EFT og Matrix Reimprinting. Aldrig har jeg mødt en underviser med så stor en passion brænde igennem, som du gør, wauw! Og jeg forstår dig, for disse redskaber er fantastiske, både til egen personlig udvikling men også i stor grad til at bruge som behandling på klienter. Jeg håber, du fortsætter med disse uddannelses retreat, så en masse mennesker kan få denne kæmpe gave, og vi alle kan gå ud i verdenen og sprede viden om EFT og Matrix Reimprinting. Turen har været fuld af læring, viden, skønne smukke ture ud i det blå, vandring i bjergene, sammenhold og virkelig hyggelige aftener.TUSIND TAK! Og til dig der overvejer at tage med Mette til Mallorca, gør det, tag med! Du fortryder ikke. Vi ses helt sikkert igen Mette De kærligste hilsner og kram Maria R. 

Endnu engang 1000 tak for et fantastisk kursus, det har været en øjenåbner, lærerigt, sjovt, benhårdt, bevægende, forløsende og og og… – I love it Glæææææder mig til Matrix. Brit B.

Vil også sende det varmeste tak til Mette Barfoed for den hjertevarme og geniale undervisning i EFT og introduktion til Matrix- respekt! 🙂 Kan virkelig anbefales til alle som vil få det bedre, tak <3 Andreas E.

Banebrydende og fremtidens/nutidens bedste forløsende metode. <3 Dorte R.

Tak til dig Mette for endnu en spændende og indholdspakket dag i EFT’ens tegn. Dorthea H.

Feedback Mallorca retreat:Mette er en energisk underviser og har speederen i bund, da Mette er meget ambitiøs på sine egne og kursisterne vegne. Mette ønsker, du skal komme hjem med kufferten fuld af alle de nye redskaber, samt at du er vokset i dig selv ved at have sluppet negative overbevisninger. Mette er altid i godt humør, omsorgsfuld og har fingeren på hvad gruppen skal nå, men også hvor hver kursist er i sin proces. Ud over at være i proces, arbejde på hinanden i gruppen og modtage fantastisk ny viden, planlægger Mette også nogle skønne ture rundt på smukke Mallorca. Mette har en kæmpe viden, som hun gerne deler ud af på sin kærlige omsorgsfulde måde, samt man ikke er i tvivl om at Mette vil hele holdet det bedste, også med smukke oplevelser på Mallorca. Hos Mette kan alt lade sig gøre, og det smitter af på resten af gruppen på en rigtig fin måde. Mette er skarp og humoristisk underviser med masser af hjertevarme.  Isabel

Var med på første EFT/MR hold på Mallorca (september 2016) og kan på det varmeste anbefale det til alle, der har lyst til at tage et kæmpe skridt i egen personlig udvikling og/eller få effektive værktøjer til at hjælpe sig selv og andre. Det var et yderst lærerigt, intenst, svært og sjovt ophold med et fantastisk udbytte. Mettes energiniveau er højt og det samme er ambitionerne på egne og elevernes vegne. At være helt væk fra dagligdagens gøremål, gav den ekstra dimension med tid og plads til virkelig at rykke. Jeg blev provokeret og skubbet til på den fede måde – blidt og respektfuldt – og fik flyttet så meget på det personlige plan. Til min klinik har jeg fået et nye værktøjer, som jeg tog i brug allerede første uge efter hjemkomst med markante resultater for klienten. Tak Mette for din åbne, ærlige og særlige facon. Du er helt speciel! Liv. J. 

Kære Mette.Tusinde tak for 3 fantastiske dage i København. Det har i den grad været livs-ændrende og jeg er dybt taknemlig for at du spreder det gode budskab. For første gang i mange år har jeg oplevelsen af at være i kontrol, at jeg kan mærke følelser, tanker og min krop og at det er er mig, der bestemmer – at jeg træffer sunde bevidste valg i stedet for at reagere på en følelse etc. Det er totalt befriende…..så jeg fortsætter med at tappe – forhåbentligt også professionelt om ikke alt for længe Janne-K. R. 

Så det blevet tid til vende hjem mod efteråret i DK efter et par fantastiske dage med Bars, Body Process og Facelift kursus på Mallorca, hvor jeg har været så heldig møde en fantastisk dygtig underviser Mette Barfoed tusind tak for din gæstfrihed, undervisning samt den fantastiske energi Anja V. 

Kære Mette, fantastisk engagement og entusiame i din undervisning på retreat på Mallorca, skønt at møde dig og dit høje faglige niveau.Merete P

Tusind tak for 3 forrygende, lærerige, berigende og bevidsthedsudvidende dage Mette. Og tusind tak for at få lov til at være i selskab med alle jer skønne kvinder! Skøn energi! Camilla S. 

Skøn skøn dag i de dejlige EFT energier med de sødeste mennesker … Hende Mette Barfoed kan virkelig noget unikt med hendes kurser … Totalt lækkert proff med et pift af humor i tryghedens navn Im loving it Katja S. 

These are without a doubt the best tools I have ever come across and definitely something everyone should have in their own personal first aid kit. Mette you are truly wonderful and have without a doubt changed my life in a way I never thought possible (and over just a couple of weeks). From my first day back in April where I could hardly say my own name -I was that broken, now stronger than ever. I’m blessed for having met you and you will always have a special place in my heart! Ellie A. 

Tak! og tak for din pragtfulde undervisning! Hvilken gave du er til os alle! Camilla S 

Du er så fantastisk Mette og jeg er evig taknemmelig for at have mødt dig og alt det du har hjulpet med har været en unforgettable experience. Ellie A.

Hey søde Mette. Tak for sidst. Fantastisk kursus. Fantastisk undervisning. Fantastisk at kunne blive i energien og Fantastiske medkursister. Jeg har nydt det hele SÅ meget og er fuldstændig betaget af Matrix Reimprinting… Er bare lidt usikker endnu på visse ting, men mon ikke det kommer med øvelse. Mette, så dejligt at lære dig at kende. Du er en fantastisk kvinde, som allerede ligger mit hjerte nært. Så dejlig dig selv, så hamrende dygtig og fantastisk at være sammen med også i roen. Mange Mange knuser Katja S. 

Kære Mette, tak for din inspirerende og entusiastiske undervisning:-) har været lærerigt og givende på flere planer.Rigtig god sommer til dig. Kh Trine R. 

Hej Mette.Tusind tak for sidst.Det var for vildt. Total fed oplevelse.Tak for dig og din skønne energi.Kærligst Henriette R.

Kære kære Mette.. Jeg sidder i min sofa, efter 3 fantastiske dage, hvor jeg har været på EFT kursus hos dig. Jeg er helt høj, og samtidig meget træt, på den fede måde. Du har lært mig så meget i de sidste 3 dage, om mig selv, og rent fagligt. Jeg er så glad for at jeg valgte dig, til at guide mig igennem min personlige rejse, og at jeg valgte dig som underviser.. Du er en fantastisk kvinde, hvor man straks føler tryghed, og du er super dygtig og du formår at få en til at føle sig veltilpas og glad. Dit humør er så dejligt smittende. Tak for dig og vi ses bestemt igen. Knus fra Mette C.

Det har været en fantastisk weekend – mange ting er faldet på plads for mig, jeg er blevet bekræftet i, at jeg er på rette vej, jeg har mødt en masse skønne kvinder, som har været meget åbne og imødekommende. Tøser, jeg er meget taknemmelig for at have mødt jer – og til Mette Barfoed – du er en fantastisk instruktør – jeg følte mig meget tryg i dine hænder. Du har været en masse igennem i livet og det har gjort dig stærk. Du brænder for de her børn og det skinner så meget igennem. Jeg kunne virkelig mærke dig og det er det, der i mine øjne gør dig så god. Du har givet mig så meget at tænke over og vist mig vejen. Vicky L.

Hej Mette. Tak for alt det, du er og gør for mig. Har sagt det tidligere, men det, du er og kan, har ændret mit liv fuldstændigt. Det er jeg evigt taknemmelig for.Tine R.

Tak for 2 super gode dage. HOLD nu op en energi jeg har i dag, og en følelse af at være herre i eget hus, og være kommet hjem til sig selv. FANTASTISK J. Det er helt vildt. WOW!!!….Jeanette W.

Tusind tak til alle for nogle super intime, hyggelige, udfordrings- og læringsrige dage – Ikke mindst en kæmpe tak til dig Mette .. du er en SINDSSYG dygtig underviser med en one of a kind personlighed der giver én motivation til selvudvikling.Mette N.

 “I går gik jeg lige en tur på ca en time . Den dejligste engel Mette Barfoed var min guide . Matrix EFT . Jeg så den mærkeligste film som jeg nogensinde har set . Alle glæderne alle sorgerne på en gang i et levet liv . Mette hjalp med at få lyset ind i rigtig mange af de sværeste stunder . I alle familier er der temaer , den samme film bliver spillet igen og igen . Oldemor , tipoldemor meget længere tilbage .Vores hjerner , vores sjæl eller hvad det nu er . Der er en mening også når vi slet ikke kan få øje på meningen .Det bedste er at der kan gøres noget . Filmen med de gamle temaer kan stoppes . Vores børn , børnebørn og dem som kommer efter har slet ikke brug for alle de temaer som har været drejebogen i vores liv . De har brug for deres egen film . Lige her kan jeg bare se at der er brug for en hoved rengøring . Jeg vågnede i dag med følelsen af tryghed og stor tro på at alt nok skal blive godt igen , også for de kommende slægter .Det er vel nok den mærkeligste opdatering som jeg nogensinde har skrevet . Men igen skrevet lige fra mit hjerte . Selvfølgelig med håb om at nogen af jer kan bruge det til noget . Stor tak til den smukkeste engel her på jorden Mette Barfoed for at hjælpe mig med at få lys og kærlighed ind i de sværeste temaer og viden om at healingen og forløsningen er i fuld gang . Det er muligt at skabe en anden vej og helst inden alarm klokkerne tvinger os til at gøre noget” . Alicia J

3 vilde dage, som har rusket så meget op i min krop, fantastisk – Mette du er meget motiverende, tak for en lærerig week-end. Marianne R 

Tak. Tak. Tak. Sov til nu – og for første gang i evigheder, sådan føles x antal uger, har jeg ikke ondt i maven, når jeg bevæger mig. Tak. Tak. Tak.Jette K. 

Ihhh en skøn & øjenåbende weekend, nye veje og nye måder at se verden på.Fra Hjertet Tak til alle jer dejlige kvinder Kamilla J

Tusind tak Mette. Som altid blev især lattermuskler, men også tårekanaler motiveret. Er ret betaget af de her redskaber og kan kun anbefale dit kursus på det varmeste.Tine R. 

Tusen tack! Thanks for everything and everyone. Thank you Mette and Karl for an unforgettable experience. Susanne J. 

Fedt kursus Mette og dejlig energi hos en flok super søde mennesker.Christian P. 

Tak for 3 super dejlige dage med fantastisk energi. I´ll be back.Lesley M. 

Tusind tak dejlige smukke Mette Barfoed. Thanks Karl Dawson for 4 wonderful days. Ulla K-L. 

Er fyldt godt op i krop og hoved af den skønne stemning og lærdom sammen med alle jer vise kvinder. Tak til alle og tak til dig Mette for en kanon kursusdag.Elena M. 

Tak for rigtig god og lærerig undervisning Mette og tak til skønne medkursister. Trine J. 

Super spændende kursus med mange aha oplevelser, og store ting der blev givet slip på. 1000 tak Mette Barfoed fordi du er dig. Og tak til de andre på holdet. Knus og kram. Jeanette S.

“Det er utrolig så meget, der skete de 3 dage, kurset varede, og mine smerter i lænden/bækkenet er stadig væk, utrolig hvad man kan med EFT/Matrix.” Jeanette S.3 måneder efter deltagelse i workshop

Af hjertet tak – fantastiske energi, fantaske mennesker – fantastisk kursus. Er så taknemmelig. Birgitte K.-L. 

Det var som altid, en udsøgt fornøjelse at få lov til at både græde og skraldgrine, og hvert kursus giver nye indsigter og er med til, at jeg får lagt flere og flere billeder i mit livs puslespil, så jeg snart kan se, hvad billedet forestiller. Love you.Tine R. 

Tusind tak til søde Mette og til Karl for disse dejlige spændende dage i hyggeligt selskab med masser af læring.Anette N. 

Tak fra hjertet til jer alle. En særlig tak til dig Mette for alt, hvad du har bidraget med i disse 4 fantastiske dage. Thank you Karl for being you and everything you gave us. Vi ses derude.Elena. S. M. 

Tak Tak Tak Mette Barfoed for endnu et lærerigt kursus. Ja, en helt igennem vidunderlig dag.Ulla K-L.

Tak for en dejlig kursusdag og dit, som altid inspirerende selskab. Vibeke W. Christensen 

Jeg et så glad for mit kursus. Bruger det næsten dagligt både privat og i klinikken.Christina G. 

Det var for vildt! Jeg bliver aldrig den samme igen :-))Det var så fantastisk en rejse og øjenåbner, og jeg har en helt anden kontakt til min datter nu, endelig “taler” jeg hendes sprog.Camilla E.

Super gode dage med søde mennesker. Og Mette hvor er du en dygtig og behagelig underviser. Super spændende. Til alle derude – det skal prøves på egen krop.Tanja P. 

Tusind tak for de tre fantastiske dage , sammen med søde og dygtige mennesker Mette du er meget dygtig underviser, tak for det hele!  Johannes B. 

Behandling af krop og sjæl hos den fantastisk dygtige Mette Barfoed. K. betegner det som en af de bedste behandlinger han nogensinde har fået.Vibeke C.

Kære Mette. Hvis du en dag sælger lidt af dit overskud, livsmod, skønhed, charme, dit syn og indstilling til livet, vil jeg gerne købe 20 flasker. KH Hanne L. 

Super energi og stemning – tak til dig Mette for kanon undervisning og tak til alle jer andre for deling af nærvær, latter, tårer, snot og masser af “lånte fordele” :-)) you know<3 Elena M. 

Hej Mette.Vil lige takke dig for en super behandling. Den virkede ved første besøg. Det handlede om traume ved min mors død. Har anbefalet dig til mange. Tusind tak.Lene A.

Tak for 3 magiske dage i din fantastiske energi. Kæmpe knusHanne W. L. Tak for dig og DIN energi <3 Jeg er helt høj efter kurset og må bare have mere. Glade hilsner fra mig. Elena M.

 TAK FOR DIG <3 Du forstår bare slet ikke, hvor meget du har gjort/gør for mig <3 Tine M. 

Hej skönaste Mette.Tack for fina lârorika fantastiska dager.De allra varmasta toner frân Marie B. 

Hej Mette.Tak for et rigtig godt kursus i går. Vi kan begge mærke, det stadig arbejder. Ha´en vidunderlig dag. KH Anette K. 

Kære Mette. Energien vendte i mig. Jeg var glad og fuld af energi, da jeg kom på arbejde og tappede på 2 børn, som var i konflikt. Fantastisk at møde Karl og være i hans kærlige dybde og nærvær. Håber, vi mødes igen. Tak for alt det dejlige du er med til at formidle. Kh og knus. Benedikte B. 

Hej Mette.Nu er der gået en uge, siden jeg har lært Access Bars, og jeg har i denne uge givet mange behandlinger. Hvor er det en dejlig behandlingsform. Min klinik for været helt udsolgt. Tak til dig for et dejligt kursus.Kærlig hilsen Pia N. 

Kære Mette. Jeg sad lige og læste vores tidligere mails igennem , der er knap gået 3 mdr siden den første.Det er svært at rumme hvor meget der er sket for mig i den periode.Du har vist mig vejen ud af mit tidligere jeg og nu flyver jeg mod en forandret virkelighed , som jeg kærligt modtager, som den kommer.De seneste 5 dage har giver et mega boost den rigtige vej , jeg modtager bearbejder oplever føler og mærker på en ny måde.Det var en ud af kroppen oplevelse at få lov til at opleve Karl , sikke en styrke han har med stor overbevisning guider han os gennem en helt ny måde at opfatte livet på , han har taget virkeligheden fra en masse kloge mennesker og kogt den ned til noget de fleste kan forstå (hvis man tør) og kombineret det med en måde til at komme fri af ens traumer der blokerer en for at leve livet uhæmmet.Samtidig er han åben nok til at stå der med tårerne trillende… den mand er wow.Du skal være stolt over at være med til at lave sådan en oplevelse for os alle sammen.Det gav god mening du fik det sidste diplom stort tillykke med det.Troede jeg skulle føle mig slidt udkørt osv efter 5 dage med så meget kød på , men nej det er jo ikke mig mere.Jeg er i bevægelse på vej gennem livet i en indvendig ro og balance under udvikling.Tak tak og tak.Kærlige hilsner Morten C. 

Hej Mette. Jeg synes lige, jeg vil skrive og fortælle efter mit luksusudgavekursus hos dig. Det har været nogle vildt hektiske uger, hvor jeg konstant har brugt det, jeg lærte hos dig. Jeg har ganske vist ikke haft tid til at øve selv Bars grebene særlig meget, men den tankemåde, der ligger bag, har fuldstændig forandret min måde at tænke og dermed også at agere på. Alt er forandret!!! Kun ved hjælp af den tankegang, der ligger bag det her koncept.Det er godt nok svært at forklare til andre, hvad det er, men det virker!!! Jeg har fået sat så meget på plads inde i mit hoved, og jeg har et fuldstændig vildt overskud.Denne lille mail, fordi jeg synes, du skal vide, hvordan dit kursus har påvirket mig, og jeg kommer tilbage efter mere. Et stort og taknemmeligt knus fra Tine R. 

Kære Mette.En stor og varm tak til dig for al det, du har gjort for mig og din dejlige enkle måde at være på. Lige nu har jeg halsbetændelse og ved ikke rigtigt, hvad det handler om, så jeg er rigtig god ved mig selv. Mange kærlig hilsner Hanne G. 

Hej Mette.Jeg sidder med stor ydmyghed og taknemmelighed efter fantastiske undervisningssdage med Karl Dawson. Karl evner med en smittende power samt med stort og kærligt overblik og erfaring, at sikre alle på holdet går hjem med hver deres unikke oplevelse af EFT , samt at vi alle er klædt på til at dele og praktisere denne unikke behandlingsform – et simpelt men meget powerfuldt værktøj. Det har været helt utroligt at opleve at hændelser fra mit liv, som jeg egentlig troede jeg havde lagt bag mig, lå lige inden under huden følelsesmæssigt. Så snart jeg ”tunede” ind på den pågældende episode samtidig med Karl guidede mig gennem alle banke punkterne – Så kom jeg i kontakt med følelserne som ved et fingerknips. Det har været så spændende at opleve hvordan stærke og intense følelser ved hjælp af EFT er blevet ”neutraliseret” og derved ikke længere ubevidst er med til at styre hvordan jeg handler og agere i mit liv. EFT er i mine øjne et helt unikt, simpelt og meget powerfuldt behandlingsværktøj – Alder , evner og baggrund har ingen betydning for en unik oplevelser. Jeg vil dybt fra mit hjerte anbefale alle at give sig selv denne mulighed for indsigt og frihed. Camilla N. A.

Hej Mette. Tak for en dejlig, berigende og spændende dag. Du har åbnet en helt ny verden for mig. Det er jeg meget taknemmelig for. Vi ses igen.Kærlig hilsen Helle Z. 

Tusind tak for en fantastisk og pragtfuld kursusdag. KH Tammy G. 

Hej Mette.Tusind tak for dig. Den body workshop gjorde virkelig noget for mig. Jeg er blevet meget mere rolig og meget mere bevidst om, hvad det egentlig er, jeg går og laver. Jeg glæder mig til at lære meget mere hos dig. Kærlig hilsen Karina T. 

Har lige brug for at sige TAK. Million tak! Så godt og så skønt at slippe på den måde! Elsker de magiske, vilde kræfter, der arbejdes med. Fryser, ryster, er glad, kan tude, men er bedre end meget længe. Vil nu sove en milliard år….sådan føles det. Knus og TAK, TAK, TAK for dig. Jette K. 

Hej Mette.Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg flyder i god energi og er bare så glad. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud til dig og være med til en byttedag. Er det nu helt rigtigt forstået, at det er gratis at være med. Det lyder helt utroligt. Jeg glæder mig, til vi ses. KH Pia G 

Hej Mette.Tak for al din hjælp. Du fik mig til at se på nogle ting, jeg længe har lagt låg på. Jeg kan virkelig mærke, hvordan det har lettet mig, og jeg kan trække vejret helt ned i lungerne igen. Tak. Kærlig hilsen Niels P. 

Hej Mette. Endnu engang tak for det fine arrangement, du fik stablet på benene. Det var sku godt:-) Super undervisning og mega god stemning og energi.Bedste hilsner Brian C. 

“Det har været nogle fantastiske transformerende dage på Mallorca, der langt oversteg mine forventninger. Jeg er dybt taknemlig over at have fået den gave. En gave, der har gjort mig mere bevidst om, hvem jeg er, når jeg er mit sande jeg. Ud over Mette, som er et fantastisk menneske, det er hendes to hjælpere Camilla og Tine og på hver deres egen facon også, så er jeg også dybt taknemlig for, at jeg mødte en masse skønne kvinder, som jeg kom på en transformerende rejse sammen med. Den deling, den energi og den ægte kærlige varme, der var imellem os, ville jeg nødigt være foruden.Så for mig var det helt perfekt at lære Matrix Reimprinting på et retreat. Det gav en rigtig stor dybde, faktisk på for mig et ret ubeskriveligt plan. Matrix Reimprinting er et fuldstændigt uvurderligt værktøj, som i kærlige hænder giver så fantastiske resultater. Af hjertet tak Mette. Johanne E. 

Kære Mette Jeg vil endnu engang sige dig tak for 11 fantastiske dage på skønne Mallorca Der var både plads til alvor, nysgerrighed, tårer og masser af grin. Mette din energi og kærlige omsorg er simpelthen fantastisk. Din undervisning bar meget stor tydelighed af, hvor meget du brænder for EFT og Matrix Reimprinting. Aldrig har jeg mødt en underviser med så stor en passion brænde igennem, som du gør, wauw! Og jeg forstår dig, for disse redskaber er fantastiske, både til egen personlig udvikling men også i stor grad til at bruge som behandling på klienter. Jeg håber, du fortsætter med disse uddannelses retreat, så en masse mennesker kan få denne kæmpe gave, og vi alle kan gå ud i verdenen og sprede viden om EFT og Matrix Reimprinting. Turen har været fuld af læring, viden, skønne smukke ture ud i det blå, vandring i bjergene, sammenhold og virkelig hyggelige aftener.TUSIND TAK! Og til dig der overvejer at tage med Mette til Mallorca, gør det, tag med! Du fortryder ikke. Vi ses helt sikkert igen Mette De kærligste hilsner og kram Maria R. 

Endnu engang 1000 tak for et fantastisk kursus, det har været en øjenåbner, lærerigt, sjovt, benhårdt, bevægende, forløsende og og og… – I love it Glæææææder mig til Matrix. Brit B.

Vil også sende det varmeste tak til Mette Barfoed for den hjertevarme og geniale undervisning i EFT og introduktion til Matrix- respekt! 🙂 Kan virkelig anbefales til alle som vil få det bedre, tak <3 Andreas E.

Banebrydende og fremtidens/nutidens bedste forløsende metode. <3 Dorte R.

Tak til dig Mette for endnu en spændende og indholdspakket dag i EFT’ens tegn. Dorthea H.

Feedback Mallorca retreat:Mette er en energisk underviser og har speederen i bund, da Mette er meget ambitiøs på sine egne og kursisterne vegne. Mette ønsker, du skal komme hjem med kufferten fuld af alle de nye redskaber, samt at du er vokset i dig selv ved at have sluppet negative overbevisninger. Mette er altid i godt humør, omsorgsfuld og har fingeren på hvad gruppen skal nå, men også hvor hver kursist er i sin proces. Ud over at være i proces, arbejde på hinanden i gruppen og modtage fantastisk ny viden, planlægger Mette også nogle skønne ture rundt på smukke Mallorca. Mette har en kæmpe viden, som hun gerne deler ud af på sin kærlige omsorgsfulde måde, samt man ikke er i tvivl om at Mette vil hele holdet det bedste, også med smukke oplevelser på Mallorca. Hos Mette kan alt lade sig gøre, og det smitter af på resten af gruppen på en rigtig fin måde. Mette er skarp og humoristisk underviser med masser af hjertevarme.  Isabel

Var med på første EFT/MR hold på Mallorca (september 2016) og kan på det varmeste anbefale det til alle, der har lyst til at tage et kæmpe skridt i egen personlig udvikling og/eller få effektive værktøjer til at hjælpe sig selv og andre. Det var et yderst lærerigt, intenst, svært og sjovt ophold med et fantastisk udbytte. Mettes energiniveau er højt og det samme er ambitionerne på egne og elevernes vegne. At være helt væk fra dagligdagens gøremål, gav den ekstra dimension med tid og plads til virkelig at rykke. Jeg blev provokeret og skubbet til på den fede måde – blidt og respektfuldt – og fik flyttet så meget på det personlige plan. Til min klinik har jeg fået et nye værktøjer, som jeg tog i brug allerede første uge efter hjemkomst med markante resultater for klienten. Tak Mette for din åbne, ærlige og særlige facon. Du er helt speciel! Liv. J. 

Kære Mette.Tusinde tak for 3 fantastiske dage i København. Det har i den grad været livs-ændrende og jeg er dybt taknemlig for at du spreder det gode budskab. For første gang i mange år har jeg oplevelsen af at være i kontrol, at jeg kan mærke følelser, tanker og min krop og at det er er mig, der bestemmer – at jeg træffer sunde bevidste valg i stedet for at reagere på en følelse etc. Det er totalt befriende…..så jeg fortsætter med at tappe – forhåbentligt også professionelt om ikke alt for længe Janne-K. R. 

Så det blevet tid til vende hjem mod efteråret i DK efter et par fantastiske dage med Bars, Body Process og Facelift kursus på Mallorca, hvor jeg har været så heldig møde en fantastisk dygtig underviser Mette Barfoed tusind tak for din gæstfrihed, undervisning samt den fantastiske energi Anja V. 

Kære Mette, fantastisk engagement og entusiame i din undervisning på retreat på Mallorca, skønt at møde dig og dit høje faglige niveau.Merete P

Tusind tak for 3 forrygende, lærerige, berigende og bevidsthedsudvidende dage Mette. Og tusind tak for at få lov til at være i selskab med alle jer skønne kvinder! Skøn energi! Camilla S. 

Skøn skøn dag i de dejlige EFT energier med de sødeste mennesker … Hende Mette Barfoed kan virkelig noget unikt med hendes kurser … Totalt lækkert proff med et pift af humor i tryghedens navn Im loving it Katja S. 

These are without a doubt the best tools I have ever come across and definitely something everyone should have in their own personal first aid kit. Mette you are truly wonderful and have without a doubt changed my life in a way I never thought possible (and over just a couple of weeks). From my first day back in April where I could hardly say my own name -I was that broken, now stronger than ever. I’m blessed for having met you and you will always have a special place in my heart! Ellie A. 

Tak! og tak for din pragtfulde undervisning! Hvilken gave du er til os alle! Camilla S 

Du er så fantastisk Mette og jeg er evig taknemmelig for at have mødt dig og alt det du har hjulpet med har været en unforgettable experience. Ellie A.

Hey søde Mette. Tak for sidst. Fantastisk kursus. Fantastisk undervisning. Fantastisk at kunne blive i energien og Fantastiske medkursister. Jeg har nydt det hele SÅ meget og er fuldstændig betaget af Matrix Reimprinting… Er bare lidt usikker endnu på visse ting, men mon ikke det kommer med øvelse. Mette, så dejligt at lære dig at kende. Du er en fantastisk kvinde, som allerede ligger mit hjerte nært. Så dejlig dig selv, så hamrende dygtig og fantastisk at være sammen med også i roen. Mange Mange knuser Katja S. 

Kære Mette, tak for din inspirerende og entusiastiske undervisning:-) har været lærerigt og givende på flere planer.Rigtig god sommer til dig. Kh Trine R. 

Hej Mette.Tusind tak for sidst.Det var for vildt. Total fed oplevelse.Tak for dig og din skønne energi.Kærligst Henriette R.

Kære kære Mette.. Jeg sidder i min sofa, efter 3 fantastiske dage, hvor jeg har været på EFT kursus hos dig. Jeg er helt høj, og samtidig meget træt, på den fede måde. Du har lært mig så meget i de sidste 3 dage, om mig selv, og rent fagligt. Jeg er så glad for at jeg valgte dig, til at guide mig igennem min personlige rejse, og at jeg valgte dig som underviser.. Du er en fantastisk kvinde, hvor man straks føler tryghed, og du er super dygtig og du formår at få en til at føle sig veltilpas og glad. Dit humør er så dejligt smittende. Tak for dig og vi ses bestemt igen. Knus fra Mette C.

Det har været en fantastisk weekend – mange ting er faldet på plads for mig, jeg er blevet bekræftet i, at jeg er på rette vej, jeg har mødt en masse skønne kvinder, som har været meget åbne og imødekommende. Tøser, jeg er meget taknemmelig for at have mødt jer – og til Mette Barfoed – du er en fantastisk instruktør – jeg følte mig meget tryg i dine hænder. Du har været en masse igennem i livet og det har gjort dig stærk. Du brænder for de her børn og det skinner så meget igennem. Jeg kunne virkelig mærke dig og det er det, der i mine øjne gør dig så god. Du har givet mig så meget at tænke over og vist mig vejen. Vicky L.

Hej Mette. Tak for alt det, du er og gør for mig. Har sagt det tidligere, men det, du er og kan, har ændret mit liv fuldstændigt. Det er jeg evigt taknemmelig for.Tine R.

Tak for 2 super gode dage. HOLD nu op en energi jeg har i dag, og en følelse af at være herre i eget hus, og være kommet hjem til sig selv. FANTASTISK J. Det er helt vildt. WOW!!!….Jeanette W.

Tusind tak til alle for nogle super intime, hyggelige, udfordrings- og læringsrige dage – Ikke mindst en kæmpe tak til dig Mette .. du er en SINDSSYG dygtig underviser med en one of a kind personlighed der giver én motivation til selvudvikling.Mette N.

 “I går gik jeg lige en tur på ca en time . Den dejligste engel Mette Barfoed var min guide . Matrix EFT . Jeg så den mærkeligste film som jeg nogensinde har set . Alle glæderne alle sorgerne på en gang i et levet liv . Mette hjalp med at få lyset ind i rigtig mange af de sværeste stunder . I alle familier er der temaer , den samme film bliver spillet igen og igen . Oldemor , tipoldemor meget længere tilbage .Vores hjerner , vores sjæl eller hvad det nu er . Der er en mening også når vi slet ikke kan få øje på meningen .Det bedste er at der kan gøres noget . Filmen med de gamle temaer kan stoppes . Vores børn , børnebørn og dem som kommer efter har slet ikke brug for alle de temaer som har været drejebogen i vores liv . De har brug for deres egen film . Lige her kan jeg bare se at der er brug for en hoved rengøring . Jeg vågnede i dag med følelsen af tryghed og stor tro på at alt nok skal blive godt igen , også for de kommende slægter .Det er vel nok den mærkeligste opdatering som jeg nogensinde har skrevet . Men igen skrevet lige fra mit hjerte . Selvfølgelig med håb om at nogen af jer kan bruge det til noget . Stor tak til den smukkeste engel her på jorden Mette Barfoed for at hjælpe mig med at få lys og kærlighed ind i de sværeste temaer og viden om at healingen og forløsningen er i fuld gang . Det er muligt at skabe en anden vej og helst inden alarm klokkerne tvinger os til at gøre noget” . Alicia J

3 vilde dage, som har rusket så meget op i min krop, fantastisk – Mette du er meget motiverende, tak for en lærerig week-end. Marianne R 

Tak. Tak. Tak. Sov til nu – og for første gang i evigheder, sådan føles x antal uger, har jeg ikke ondt i maven, når jeg bevæger mig. Tak. Tak. Tak.Jette K. 

Ihhh en skøn & øjenåbende weekend, nye veje og nye måder at se verden på.Fra Hjertet Tak til alle jer dejlige kvinder Kamilla J

Tusind tak Mette. Som altid blev især lattermuskler, men også tårekanaler motiveret. Er ret betaget af de her redskaber og kan kun anbefale dit kursus på det varmeste.Tine R. 

Tusen tack! Thanks for everything and everyone. Thank you Mette and Karl for an unforgettable experience. Susanne J. 

Fedt kursus Mette og dejlig energi hos en flok super søde mennesker.Christian P. 

Tak for 3 super dejlige dage med fantastisk energi. I´ll be back.Lesley M. 

Tusind tak dejlige smukke Mette Barfoed. Thanks Karl Dawson for 4 wonderful days. Ulla K-L. 

Er fyldt godt op i krop og hoved af den skønne stemning og lærdom sammen med alle jer vise kvinder. Tak til alle og tak til dig Mette for en kanon kursusdag.Elena M. 

Tak for rigtig god og lærerig undervisning Mette og tak til skønne medkursister. Trine J. 

Super spændende kursus med mange aha oplevelser, og store ting der blev givet slip på. 1000 tak Mette Barfoed fordi du er dig. Og tak til de andre på holdet. Knus og kram. Jeanette S.

“Det er utrolig så meget, der skete de 3 dage, kurset varede, og mine smerter i lænden/bækkenet er stadig væk, utrolig hvad man kan med EFT/Matrix.” Jeanette S.3 måneder efter deltagelse i workshop

Af hjertet tak – fantastiske energi, fantaske mennesker – fantastisk kursus. Er så taknemmelig. Birgitte K.-L. 

Det var som altid, en udsøgt fornøjelse at få lov til at både græde og skraldgrine, og hvert kursus giver nye indsigter og er med til, at jeg får lagt flere og flere billeder i mit livs puslespil, så jeg snart kan se, hvad billedet forestiller. Love you.Tine R. 

Tusind tak til søde Mette og til Karl for disse dejlige spændende dage i hyggeligt selskab med masser af læring.Anette N. 

Tak fra hjertet til jer alle. En særlig tak til dig Mette for alt, hvad du har bidraget med i disse 4 fantastiske dage. Thank you Karl for being you and everything you gave us. Vi ses derude.Elena. S. M. 

Tak Tak Tak Mette Barfoed for endnu et lærerigt kursus. Ja, en helt igennem vidunderlig dag.Ulla K-L.

Tak for en dejlig kursusdag og dit, som altid inspirerende selskab. Vibeke W. Christensen 

Jeg et så glad for mit kursus. Bruger det næsten dagligt både privat og i klinikken.Christina G. 

Det var for vildt! Jeg bliver aldrig den samme igen :-))Det var så fantastisk en rejse og øjenåbner, og jeg har en helt anden kontakt til min datter nu, endelig “taler” jeg hendes sprog.Camilla E.

Super gode dage med søde mennesker. Og Mette hvor er du en dygtig og behagelig underviser. Super spændende. Til alle derude – det skal prøves på egen krop.Tanja P. 

Tusind tak for de tre fantastiske dage , sammen med søde og dygtige mennesker Mette du er meget dygtig underviser, tak for det hele!  Johannes B. 

Behandling af krop og sjæl hos den fantastisk dygtige Mette Barfoed. K. betegner det som en af de bedste behandlinger han nogensinde har fået.Vibeke C.

Kære Mette. Hvis du en dag sælger lidt af dit overskud, livsmod, skønhed, charme, dit syn og indstilling til livet, vil jeg gerne købe 20 flasker. KH Hanne L. 

Super energi og stemning – tak til dig Mette for kanon undervisning og tak til alle jer andre for deling af nærvær, latter, tårer, snot og masser af “lånte fordele” :-)) you know<3 Elena M. 

Hej Mette.Vil lige takke dig for en super behandling. Den virkede ved første besøg. Det handlede om traume ved min mors død. Har anbefalet dig til mange. Tusind tak.Lene A.

Tak for 3 magiske dage i din fantastiske energi. Kæmpe knusHanne W. L. Tak for dig og DIN energi <3 Jeg er helt høj efter kurset og må bare have mere. Glade hilsner fra mig. Elena M.

 TAK FOR DIG <3 Du forstår bare slet ikke, hvor meget du har gjort/gør for mig <3 Tine M. 

Hej skönaste Mette.Tack for fina lârorika fantastiska dager.De allra varmasta toner frân Marie B. 

Hej Mette.Tak for et rigtig godt kursus i går. Vi kan begge mærke, det stadig arbejder. Ha´en vidunderlig dag. KH Anette K. 

Kære Mette. Energien vendte i mig. Jeg var glad og fuld af energi, da jeg kom på arbejde og tappede på 2 børn, som var i konflikt. Fantastisk at møde Karl og være i hans kærlige dybde og nærvær. Håber, vi mødes igen. Tak for alt det dejlige du er med til at formidle. Kh og knus. Benedikte B. 

Hej Mette.Nu er der gået en uge, siden jeg har lært Access Bars, og jeg har i denne uge givet mange behandlinger. Hvor er det en dejlig behandlingsform. Min klinik for været helt udsolgt. Tak til dig for et dejligt kursus.Kærlig hilsen Pia N. 

Kære Mette. Jeg sad lige og læste vores tidligere mails igennem , der er knap gået 3 mdr siden den første.Det er svært at rumme hvor meget der er sket for mig i den periode.Du har vist mig vejen ud af mit tidligere jeg og nu flyver jeg mod en forandret virkelighed , som jeg kærligt modtager, som den kommer.De seneste 5 dage har giver et mega boost den rigtige vej , jeg modtager bearbejder oplever føler og mærker på en ny måde.Det var en ud af kroppen oplevelse at få lov til at opleve Karl , sikke en styrke han har med stor overbevisning guider han os gennem en helt ny måde at opfatte livet på , han har taget virkeligheden fra en masse kloge mennesker og kogt den ned til noget de fleste kan forstå (hvis man tør) og kombineret det med en måde til at komme fri af ens traumer der blokerer en for at leve livet uhæmmet.Samtidig er han åben nok til at stå der med tårerne trillende… den mand er wow.Du skal være stolt over at være med til at lave sådan en oplevelse for os alle sammen.Det gav god mening du fik det sidste diplom stort tillykke med det.Troede jeg skulle føle mig slidt udkørt osv efter 5 dage med så meget kød på , men nej det er jo ikke mig mere.Jeg er i bevægelse på vej gennem livet i en indvendig ro og balance under udvikling.Tak tak og tak.Kærlige hilsner Morten C. 

Hej Mette. Jeg synes lige, jeg vil skrive og fortælle efter mit luksusudgavekursus hos dig. Det har været nogle vildt hektiske uger, hvor jeg konstant har brugt det, jeg lærte hos dig. Jeg har ganske vist ikke haft tid til at øve selv Bars grebene særlig meget, men den tankemåde, der ligger bag, har fuldstændig forandret min måde at tænke og dermed også at agere på. Alt er forandret!!! Kun ved hjælp af den tankegang, der ligger bag det her koncept.Det er godt nok svært at forklare til andre, hvad det er, men det virker!!! Jeg har fået sat så meget på plads inde i mit hoved, og jeg har et fuldstændig vildt overskud.Denne lille mail, fordi jeg synes, du skal vide, hvordan dit kursus har påvirket mig, og jeg kommer tilbage efter mere. Et stort og taknemmeligt knus fra Tine R. 

Kære Mette.En stor og varm tak til dig for al det, du har gjort for mig og din dejlige enkle måde at være på. Lige nu har jeg halsbetændelse og ved ikke rigtigt, hvad det handler om, så jeg er rigtig god ved mig selv. Mange kærlig hilsner Hanne G. 

Hej Mette.Jeg sidder med stor ydmyghed og taknemmelighed efter fantastiske undervisningssdage med Karl Dawson. Karl evner med en smittende power samt med stort og kærligt overblik og erfaring, at sikre alle på holdet går hjem med hver deres unikke oplevelse af EFT , samt at vi alle er klædt på til at dele og praktisere denne unikke behandlingsform – et simpelt men meget powerfuldt værktøj. Det har været helt utroligt at opleve at hændelser fra mit liv, som jeg egentlig troede jeg havde lagt bag mig, lå lige inden under huden følelsesmæssigt. Så snart jeg ”tunede” ind på den pågældende episode samtidig med Karl guidede mig gennem alle banke punkterne – Så kom jeg i kontakt med følelserne som ved et fingerknips. Det har været så spændende at opleve hvordan stærke og intense følelser ved hjælp af EFT er blevet ”neutraliseret” og derved ikke længere ubevidst er med til at styre hvordan jeg handler og agere i mit liv. EFT er i mine øjne et helt unikt, simpelt og meget powerfuldt behandlingsværktøj – Alder , evner og baggrund har ingen betydning for en unik oplevelser. Jeg vil dybt fra mit hjerte anbefale alle at give sig selv denne mulighed for indsigt og frihed. Camilla N. A.

Hej Mette. Tak for en dejlig, berigende og spændende dag. Du har åbnet en helt ny verden for mig. Det er jeg meget taknemmelig for. Vi ses igen.Kærlig hilsen Helle Z. 

Tusind tak for en fantastisk og pragtfuld kursusdag. KH Tammy G. 

Hej Mette.Tusind tak for dig. Den body workshop gjorde virkelig noget for mig. Jeg er blevet meget mere rolig og meget mere bevidst om, hvad det egentlig er, jeg går og laver. Jeg glæder mig til at lære meget mere hos dig. Kærlig hilsen Karina T. 

Har lige brug for at sige TAK. Million tak! Så godt og så skønt at slippe på den måde! Elsker de magiske, vilde kræfter, der arbejdes med. Fryser, ryster, er glad, kan tude, men er bedre end meget længe. Vil nu sove en milliard år….sådan føles det. Knus og TAK, TAK, TAK for dig. Jette K. 

Hej Mette.Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg flyder i god energi og er bare så glad. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud til dig og være med til en byttedag. Er det nu helt rigtigt forstået, at det er gratis at være med. Det lyder helt utroligt. Jeg glæder mig, til vi ses. KH Pia G 

Hej Mette.Tak for al din hjælp. Du fik mig til at se på nogle ting, jeg længe har lagt låg på. Jeg kan virkelig mærke, hvordan det har lettet mig, og jeg kan trække vejret helt ned i lungerne igen. Tak. Kærlig hilsen Niels P. 

Hej Mette. Endnu engang tak for det fine arrangement, du fik stablet på benene. Det var sku godt:-) Super undervisning og mega god stemning og energi.Bedste hilsner Brian C.