Nutidens børn – fremtidens børn

Vil du lære nogle andre metoder end dem, du umiddelbart møder i det etablerede faglige felt, så start her.

Flere af vores kursister arbejder med Børnetraumeterapeutuddannelsen deltid eller fuld tid i selvstændige klinikker, og behovet vokser støt.

Flere segmenter fra uddannelsen kan integreres i institutioner. 

Du går selv vejen først på denne 3 moduls uddannelse, der består af følgende moduler:

EFT basis med intro til Metasundhed

Matrix Reimprinting basis terapeut

EFT Børnekonsulentmodul

I alt 10 dages uddannelse.

Du vil efterfølgende være en ligeværdig formidler til børn og unge, du er omgivet af, for du ved, hvad du taler om, og du har lært ydmygheden i din formidlerrolle: Du har således ingen svar. Klienten har svaret. Hvad I kan skabe herfra sammen er enestående.

Læs underde respektive moduler, hvordan vi griber dig og dine kompetencer an i fællesskab under din kommende Børnetraumeterapeut-uddannelse.

Vores EFT Børnetraumeterapeut-uddannelse har 9 år bag sig,  og den helt nye opgradering er blot et supplement til en uddannelse, som har givet en ny start for mange børn og unge.

Er du tæt kontakt til barnet med skolevægring, med stress, med uadreagerende adfærd, med depression, med søvnproblemer, med sengevædning, med præstationsangst, med dårligt selvværd, med eksamensangst, med socialangst, med ADHD, med ADD, med autisme, med Aspergers , OCD, PTSD, med forstoppelse, med diarre…? Så vil du have en solid baggrund for at møde udordrringen.

Alle børn og unge profiterer af metoder og redskaber tilknyttet uddannelsen, også børn og unge, der har været i psykologforløb og er blevet psykiatrisk vurderet eller venter på vurdering.
 
Uddannelsen er en universalnøgle til en lås, der er gået i baglås.
 
Det understreges, at du går vejen selv – først. Du vil således lær at arbejde med DIG, DINE  barrierer, DINE udfordringer. Herpå bygges en faglighed, der åbner for en ny måde at kommunikere med det sensitive barn, den sensitive unge. En mulighed for at åbne døre, der hidtil har været lukket. En mulighed for at nedbryde og fjerne, hvad hidtil har skabt forhindringer og herfra skabe nyt.

Du lærer at  arbejde med traumeroden i samarbejde med barnet/den unge. Dette supplement gør, at I ikke blot når ind til essensen af udfordringen, ikke blot skaber en forståelse, ikke blot får skabt ro, men får skabt en nyt afsæt mentalt og fysisk for barnet/den unge.

Underviser har 30 års erfaring med udfordrede børn og unge og har arbejdet terapeutisk med denne målgruppe siden 2007 med enestående resultater.   

Du er velkommen på vores gratis informationsaften, tilmelding nødvendig.

Kontakt os – 53636458 for mere info og evt. tilmelding. 

OBS: Vi har også deltagere, der har fået uddannelse betalt via arbejdsplads. Forhør din  arbejdsplads om dine muligheder (bruttolønsordning m.m.) 

Certificering.

Du vil efter din EFT basis modul skulle gennemgå multiple choise test. Denne laves hjemme. Når denne er bestået, vil du kunne certificeres som EFT practitioner.

Du vil ligeledes efter Matrix Reimprinting modul skulle gennemføre multiple choise test. Denne kan ligeledes laves hjemme. Når denne er bestået, vil du kunne certificeres som Matrix Reimprinting practitioner 

Du vil efter EFT Børnekonsulentmodulet blive bedt om at tilsende 3 cases, der inkluderer dit EFT, dit Matrix Reimprinting og dit EFT Børnekonsulentmodul med EFT Tegneterapisession for endelig certificering som Børnetraumeterapeut. 

Markedet flyder i uddannelser. Vi er meget opmærksom på det kvalitative, og derfor skal vi være trygge i, at du hviler i dine nye redskaber ved mødet med det sårbare barn og den sårbare unge. 

Lad os høre fra dig, hvis denne uddannelse kan bidrage til dig privat eller professionelt –  53636458 – husk vores gratis infomøder