EFT og Matrix reimprinting på mallorca

11 hold på Mallorca – og det er fantastisk, men Energipsykologi Danmark vokser støt, og der er travlt, så det bliver allersidste gang med mulighed for at tage din overbygning til Matrix Reimprinting practitioner på Mallorca. Jeg vil gerne slutte ekstra lækkert, så et lille luksushold, og derfor kun 2 pladser tilbage. Skal den ene være din?  Så får du den til super intro pris, som øvrige tilmeldte har fået – det vil sige 9.000 kr. for 3 dages basis EFT i DK og en uges luksus ophold i stor lækker villa på MallorcaINKL: ALT, pool, fly, mad af bedste råvarer, ture ud af huset og naturligvis en transformerende og visionær uddannelse, der giver dig mulighed for at være up front fremover inden for traumeterapi. Check det lækre program under Mallorca og se, hvor meget du sparer. OBS:Har du allerede EFT/TFT – kontakt mig for særaftale.

OB Glem ikke!!!! Kostvejlederuddannelse nu også mulig med 6 fulde dage på Mallorca inkluderet, 3 dage DK på 3 dages undervisning på Mallorca + 3 dages adventure på alle planer, alt inkl. også her

Der er 2 muligheder:

  • En uges ophold i luksusvilla med egen pool, hvor du lærer Matrix Reimprinting eller
  • En uges ophold i luksuslejlighed med fællespool og i gåafstand til formidable strande.

Hvori ligger forskellen i forhold til at erhverve dine uddannelser KUN i Danmark?

Et 24/7-ophold, hvor intensitet og indlæring (ikke mindst fordi vi inddrager naturen og de muligheder, øen byder på) skaber en oplevelse for livet.

Alt er inkluderet i prisen:

Fly, ophold, spændende og udfordrende ture ud af huset, mad af gode råvarer, øl, vin, vand ad libitum og naturligvis en spændende uddannelse.

Check kalender og uddannelsesprogram for DIN rejse.  

OBS: Super early bird pris ved tidlig tilmelding.  

2018 har budt på 5 hold fyldt til randen.

Skal 2019 være starten på en ny rejse for dig? 

Tag din uddannelse på en af danskernes foretrukne feriedestinationer!

Vi skal også hygge os