EFT BØRNEKONSULENT

EFTbørnekonsulentuddannelsen er en knivskarp overbygning på en basis EFT, der klæder dig på til at bistå børn og unge, men så sandelig også lærere, pædagoger og ikke mindst udfordrede forældre. Med fingeren på pulsen har denne visionære uddannelse fokus på det, der findes af muligheder for at skabe ro, overblik og ikke mindst en stabil, let og inspirerende vej i et ofte kaotisk univers af støj, forventninger og kaos, der har affødt en lang række børn og unge med dårligt selvværd, manglende livsgnist og social isolation, hvor de i stedet har fundet et trygt univers i en digital flugt.

Uddannelsen er til dig, der vil gøre en markant forskel, og du bliver præsenteret for en vifte af spændende  redskaber, der er lette,, legende, kærlige og skaber et nyt afsæt hos barnet, den unge og skaber tryghed hos nøglepersoner i persongalleriet omkring barnet/den unge. 

EFT/TFT er påkrævet for deltagelse

EFT børnekonsulent uddannelsen er førstehjælp til børn og unge.

Således en uddannelse, der henvender sig til lærere, pædagoger, psykologer, psykoterapeuter, div. behandlere, socialrådgivere, støttekontakt-personer på uddannelsesinstitutioner; skoler, gymnasier… bosteder, integrerede institutioner, asylcentre m.m.

Vi går tæt på diagnoser og børn/unge med særlige behov; og udfordringer (ADD, ADHD, særligt sensitivt sind, autisme m.m.) – men tag ikke fejl – ALLE børn og unge kan profitere af disse teknikker.

Angst i alverdens afskygninger, stress, depression, – mobning, misbrug, selvskadende adfærd

Via uddannelsen kan skabes forandring, så de berørte børn og senere unge vil være i stand til at at møde verden med nye øjne, sunde refleksioner og et større overskud i hverdagen.

Hvordan kan der arbejdes individuelt med et barn/den unge?

Hvordan kan man skabe grupper, hvor man kan arbejde på udfordringer som eksamensangst, mobning, udadreagerende adfærd….

EFTbørnekonsulentuddannelsen leverer en bred vifte af professionelle redskaber, der snildt kan inddrages i hverdagen på enhver institution, hos enhver behandler og hos den dedikerede forælder, der søger forandring og endnu ikke har mødt “løsningen.”

EFT er evidensbaseret – og i dag verdens mest udbredte metode inden for energipsykologien med masser af klinisk, veldokumenteret research bag sig i forhold til stress og traumer i kroppen.

EFT er ligeledes et anerkendt værktøj i USA fra the American Psychological Association (APA) til behandling af adskillige diagnoser som PTSD, angst og depression.

Informationsmøde og demonstration kan aftales med skolens EFT-konsulenter ved direkte kontakt til konsulenten eller ved kontakt til Energipsykologi Danmark. Dette korps af velkvalificerede konsulenter er dybt engagerede og dedikerede i at sprede disse redskaber. I vil helt sikkert kunne profitere af at invitere en konsulent ind i jeres regi og lade deres viden komme til gavn i forhold til de udfordringer, I måtte stå overfor.

Baggrund for EFT børnekonsulent uddannelsen
Som skaber af EFT-skolen og daglig leder hos Energipsykologi Danmark har jeg de sidste 25 år haft udfordringer i forhold til tre døtre med store udfordringer/handicaps/særlige behov, hvorfor dette er mit hjertebarn. Brænder inderligt for disse børn og unge.

Læs mere om Mette her

Adskillige uddannelser og kurser i ind- og udland og en lang personlig udviklingsrejse har banet vejen for dette uddannelsestilbud.

Kærlig hilsen Mette

EFT børnekonsulent uddannelse

EFT er lette, legende og blide redskaber

FIND EFT børnekonsulent

Kontakt en konsulent fra dit nærområde og hør, hvad de kan gøre for dig.