EFT Børnekonsulent

Dette kursus henvender sig til alle, der ønsker at gøre en forskel i en stresset, kaotisk hverdag, hvor børn og unge forsøger at holde balancen og finde fodfæste gennem  uddannelsessystemet i balance med et socialt liv og et familieliv. 

Alle kan profitere af dette kursus, der er en overbygning på en basis EFT a 3 dages varighed erhvervet hos Energipsykologi Danmark: Forældre, bedsteforældre, søskende, pædagoger, lærere, psykoterapeuter, psykologer konsulenter, behandlere m.fl..

Kurset henvender sig ikke kun til nøglepersoner, der har kontakt til børn og unge med udfordringer såsom ADHD, ADD, Aspergers, OCD, angst, misbrug, særligt sensitive samt børn og unge, der af andre årsager har svært ved at være i hverdagen og rumme de udfordringer, de møder.  Kurset henvender sig også til dig, der er nysgerrrig på nye muligheder eller brænder for at gøre en forskel i et miljø, hvor et supplement med denne vifte af visionære EFT-redskaber kan skabe stærke selvbevidste børn og unge.

Som EFTbørnekonsulent underviser du i op til 2 timer, derudover er din funktion naturligvis at være konsulent. således arbejde med børn og unge i små eller store  grupper ud fra de udfrodringer, de måtte have.

Vil du endnu mere undervisning, så er  EFTbørneambassadøroverbygningen, da den giver dig lov til at u ndervise en fuld dag.

EFT-børnekonsulentuddannelsen  består af en  lang række ekstra redskaber til en basis-EFT; Tegne-male-teknikker, en metode, der ganske enkelt er GENIAL, herudover stemme- og lydterapi, klang, meditation, mindfullness, access consciousness, herunder enteties, diagnoseforståelse, mødet med angst, misbrug, afhængighed, ørefrøets effekt  – hvordan håndterer du disse udfordringer – teknikker, der i kombination med en større indsigt for disse udfordringer kan være med til at skabe en roligere og mere harmonisk hverdag for disse børn og unge.Hynose/regression, energimedicin – og sidst men ikke mindst on stage performance, der plejer at være yderst intens.

Således 2 intense dage spækket med praktiske øvelser og teori! 

Du vil få mulighed for at få udleveret powerpointprogram ganske gratis. 

For at blive EFTbørnekonsulent er 3 dages EFTbasisuddannelse påkrævet med bestået skriftlig multiple choise test, og du vil fremover være en del af Energipsykologi Danmarks EFTbørnekonsulent-korps hvis ønsket (dette er ganske gratis), ligesom du har mulighed for at tage overbygning til EFT-Børneambassadør.

 

EFT børnekonsulent uddannelse

EFT er lette, legende og blide redskaber

FIND EFT BØRNEAMBASSADØR

Kontakt en ambassadør fra dit nærområde og hør, hvad de kan gøre for dig.