Er du god nok? Når angsten tager over

Jeg har gennem en årrække arbejdet tæt med teen-agere i forhold til det at være ung i dagens Danmark og det store verdenssamfund – og den allerstørste udfordring hos mine yngre klienter er, “jeg er ikke god nok.” 

Allerede fra helt små lærer vi, at vi skal kunne præstere for at være en del af denne verden, og angsten for at fejle, ikke at kunne præstere godt nok, ikke at kunne slå til, er stor – for mange bliver denne angst direkte invaliderende – og den kan komme til udtryk på mange måder. Isolation (holder op med at følge skolegang, se venner…), selvskadende adfærd, misbrug: Stoffer, mad, alkohol, aggression, depression….

Nøgleordet til at skabe forandring er forebyggelse, forståelse og redskaber til at være klædt på, når udfordringen melder sig.

I tilbydes således en 8 timer varende workshop på jeres institution til børn/unge/videregående uddannelser, hvor I præsenteres for en basisEFT og lærer, hvordan den i kombination med en lang række andre metoder, kan få jer til at holde begge ben på jorden, når I møder de udfordringer, der nu engang er en del af livet i forhold til at føle sig god nok.

At kunne håndtere situationer ikke kun i børneårene og i ungelivet,men også som voksen i forhold til det præstationspres, vi lever i, er uhyre essentielt – denne workshop burde være et obligatorisk fag på enhver skoleklasse/uddannelsesinstitution.

Disse workshops tilbydes udelukkende på hverdage.

Kontakt mig for yderligere information og besøg på jeres institution.