Bars Behandling - skaber bevidsthed og ro

Access Bars:

Jeg er blevet fuldstændig forelsket i dette enkle værktøj, der bare rykker så meget! Jeg er stadig dybt forundret og har den allerstørste respekt for de resultater, jeg ser hos mine klienter – i særdeles hos børn og unge med særlige behov og udfordringer, den bevidsthd, den ro, den fornyede energi, der vokser frem hos dem, er enestående. I min egen familie oplever vi også fantastiske resultater, bl.a. er vores yngste datter med ataksi (rystelser/sitren i kroppen) selv blevet i stand til at lægge mascara efter blot 3 behandlinger, noget der ellers førhen blev anset for at være umuligt.

Vi mærker tydeligt, hvordan familiens overskud vokser, hvilket afspejler sig i vores evne til pludselig at kunne forvalte udfordringer, hvor vi tidligere har “knækket halsen.”

Jeg kan slet ikke sige det nok! Access Bars er fantastisk!!!

At worst you feel like you had a great massage. At best your whole life will change!

Vi har 32 punkter eller “bars” på hovedet. Ved at berøre disse punkter blidt frigøres følelser, tanker, idéer, overbevisninger, begrænsninger herunder negative fordømmelser og beskyldninger.

Få ryddet op på harddisken, tømt skraldespanden og find din indre glæde frem.

“Bars”giver klarhed, forståelse, overskud og rummelighed.

Så mangler du overskud, er stresset, har angstanfald, har et par umulige unger derhjemme, føler du ikke er god nok,eller tør du ikke handle for at få det liv, du altid har drømt om, og har du brug for at forstå, hvorfor du begrænser dig selv i dit liv…….

En bars-behandling varer 75 minutter og koster 600 kr.