Slip din stressrespons - uden bivirkninger

 

Vidste du, at din underbevidsthed er 1000 gange stærkere end dit bevidste sind.

At din underbevidsthed ikke skelner mellem fortid, nutid og fremtid – og alt foregår NU – således alle de udfordringer, traumer og negative oplevelser, du har med dig – din såkaldte bagage….. og jo tungere bagage, jo sværere er det naturligvis at løfte.

Vil du gerne have lettet disse byrder, denne hæmmende bagage? Din konstante overvægt?

Dit bevidste sind er din “tænkehjerne” – her, hvor dine analyser, dine konklusioner, dine vurderinger befinder sig.

Kan du tænke dig rask? 

Hvis du lader være med at tænke på noget, der for dig har været traumatisk, kan det så i stedet blot blive til en oplevelse?

Hvis du lægger låg på et traume, så generer det ikke længere?

Hvis du kunne, ville du så ikke have ændret for længe siden?

Vores bevidste sind har ikke en chance, fordi vores traumer spiller i vores underbevidsthed. 

Vi skal derned for at finde ind til traumemassen. Herfra opstår muligheden for at skabe nyt.

Med EFT Tapping lærer du over 3 intense dage, hvor dybt du kan komme med dette umiddelbart meget simple traumeredskab.

At lære at tappe tager 10 minutter, men at lære, hvordan du skaber en reel omprogrammering kræver naturligvis forståelse, læring, tid og øvelse.

Vil du lære at finde din “stopknap. ” Slukke dine uhensigtsmæssige programmer? 

Så er EFT Tapping et magisk første skridt ind i traumeterapien, hvor du kommer i kontakt med dine begrænsninger, dine udfordringer, dine fysiske og mentale fastlåsninger…

lavt selvværd, angst, fobi, allergi… kæresteproblemer, udfordringer i relationer generelt (børn, forældre, venner, arbejdskollegaer…),  alle tænkelige fysiske udfordringer….

Lad os tage et eksempel på en begrænsning, som mange kender til: 

Fobi (angst for noget) – afhængig af kilde, kan du “mangle” helt op til 75% af din basisenergi pga. en fobi….

Vil du have ryddet op og ud – så starter du her:

EFT basis niveau 1 + 2 med introduktion til Matrix Reimprinting og Metasundhed hos Energipsykologi Danmark.

3 magiske dage, der blidt viser dig, hvilke muligheder, du kan skabe for dig selv, hvis du er villig til at kigge “indenfor” i det, der er dig.

80%, der tager springet, er så inspirerede, at de fortsætter – for er der noget mere spændende end at forstå sig selv, sine udfordringer – og ikke mindst starte på at rydde op og ud

Tjek kalender for næste kursus her:

www.energipsykologidanmark.dk eller ring 24609837 

Kig evt. på Matrix Reimprinting klassen, det naturlige tilvalg til EFT, hvis du er typen, der har modet på at kaste dig ud i “den store transformation” – men har du modet, vil kombinationen kunne forandre dit liv for altid, tjek evt. vores anmeldelser og se, hvad denne unikke kombination har skabt.  

Næste EFT-kursus: 

28., 29., 30.4.2023

Efterfulgt hvis ønsket af Matrix Reimprinting d. 10., 11., 12., 13.6.2023 – prisfordel ved kombi-tilmelding

OBS: Husk vi har også kombipakker, hvor du kan tage din Matrix Reimprinting overbygning på Mallorca for beskeden merpris – kontakt os for info – vi har afholdt kurser på Mallorca siden 1016 – foreløbig 16 hold afsted, vil du med?

Hvem er din underviser:

Mette Barfoed har mere end 5.000 klientsessioner alene i EFT Matrix Reimprinting metoden og har afholdt mere end 200 kurser og workshops for nysgerrige og videbegærlige kursister.

Mette Barfoed er din underviser og henviser i dag til vores traumeterapeuter, som du kan finde rundt om i landet, hvis du ønsker behandling. 

Kvalitet og faglighed er vores nøgleord. Tjek evt. din undervisers CV.

EFT er basis for samtlige EFT overbygninger og Matrix Reimprinting klasser og er ligeledes basis for vores EFTMR-traumeterapeut-uddannelse, der naturligvis er garant for en sikker og solid undervisning .

Find vores næste klasse eller ring 24609837 for mere info 

Herunder kan du se nogle af de mange moduler, der tilsammen kan bibringe dig en ny og samlet terapeutisk praksis. Tryk på billederne – og du bliver sendt videre til information.

 

HVAR ER EFT? 

EFT (Emotional Freedom Technique) er et terapeutisk værktøj, der skaber hurtige skift

EFT er et skridt, måske dit første  ind i traumeterapien, som Energipsykologi Danmark er bygget op omkring.

Når vi arbejder med traumeterapi – her i form af EFT, siger vi farvel til traditionel taleterapi og arbejder med konkrete spørgeteknikker samtidig med, vi tapper.

Vi kommer ud af hovedet og ned i kroppen, og når vi ikke længere bor i hovedet, åbner vi for vores underbevidsthed, hvor alle svar befinder sig.

Hvis vores svar lå i hovedet, havde vi regnet dem ud for længe siden og sluppet dem. 

Hvor mange kender du, der har sluppet eller har regnet svarene ud?

Har DU?

Tid til at gøre forsøget?

EFT ER ET GENIALT AKUT-REDSKAB

EFT er enestående ved udfordringer som angst 0g er et effektivt og genialt akut-redskab, som alle bør have ved hånden 

EFT-tapping i hele verden

EFT er det mest udbredte redskab inden for energipsykologien, fordi det er let at lære, men også fordi det har så mange muligheder i sig i forhold til den dybere traumeterapi

EFT sniger sig ind overalt

I skolen (EFT-Børnekonsulenter/EFT-børneambassadører), hos terapeuten, hos den særlig sensitive, hos sygeplejersken, hos læreren, hos støtte-kontaktpersonen til belastede beboere af forskellige karakter, hos teen-ageren, der søger en levevej, der ikke er boglig, hos pensionisten, der brænder for at lære mere, hos Mor og Far, der søger redskaber til familiedynamikken.

Det er sikkert og vist, 

flere ser EFT-lyset

Energipsykologi Danmark arbejder intenst for mental trivsel til alle, både faggrupper og privatpersoner og har de sidste 8 år haft 6-10 EFT-hold årligt.

Således har læger, psykologer, psykoterapeuter, lærere, pædagoger, sygeplejersker, jordemødre, forældre, unge…… folk inden for såvel etableret som alternativ verden været nysgerrige og tilegnet sig EFT over 3 intense dage – og tilbagemelding om effekt, er enestående.

Så enkelt, så simpelt, men så stor effekt.

Det er let, og det virker     

At lære at tappe på EFT-punkter tager ca. 5-10 minutter, så hvorfor tage et 3 dages basiskursus ? Hvorfor ikke blot tage et on-linekursus?

EFT er som nævnt traumeterapi  – og mødet med EFT er en intens oplevelse, hvor du på egen krop vil mærke, hvor effektivt EFT, og du vil lære, hvordan du kan integrere EFT i dit liv privat/professionelt.

Dit kursus inkluderer også en introduktion til overbygningen Matrix Reimprinting – og når du først ser dette in action, er du solgt. Matrix Reimprinting er den uvurderlige overbygning på din EFT og anses for guldægget inden for moderne traumeterapi. En mulighed, du kan supplere med, hvis du synes, det er interessant for dig – alternativt findes samlet pakke. 

Mette Barfoed, din underviser hos Energipsykologi Danmark er Danmarks og Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner.

Deltagere bliver hængende for mere

80% af deltagere på disse kurser vil efterfølgende vide  mere, og EFT er en smuk invitation til meget mere viden og transformation.

EFT kan på ingen måde erstattes af et onlinekursus eller ved at studere you tube klip. Du skal EFT helt ind under huden ved kyndig supervision fra kompetente kræfter, der kan gribe dig, hvis behovet herfor viser sig.

Er din EFT-tid kommet?  

Kontakt endelig Energipsykologi Danmark for uddybende samtale.

Så hvad er EFT egentlig for noget? Ligesom kinesisk medicin bygger EFT på den tanke, at følelsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i vores energisystem.

Du tapper blidt med dine fingre på akupunkturpunkter, primært på hovedet og hænder og verbaliserer det, du ønsker at skabe bevidsthed om, og som du finder uhensigtsmæssigt.

følelsesmæssig førstehjælp

EFT betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der får dig til at tænke rationelt ved at skabe skift i din bevidsthed, så du kan skabe mulighed for at slippe det, der låser dig fast.

Masser af research på effekt

Der foreligger adskillige studier og veldokumenteret klinisk research på effekt af EFT som behandlingsmetode.

EFT er for alle

Børn, unge, handicappede, syge, raske, ældre, gamle… og det er gang på gang slået fast, at EFT kan hjælpe, hvor andre behandlinger har givet op fx:

  • Allergier
  • Fobier
  • Vægttab
  • Eksamensskræk
  • Tandlægeskræk
  • Angst
  • Følelsesmæssige ubalancer

Fysiske ubalancer såsom muskelspændinger og meget, meget mere….

Vi arbejder med din underbevidsthed

Ved behandling med EFT kommer du ind i din underbevidsthed og finder de dybereliggende årsager til dine reaktionsmønstre.

EFT er således et godt alternativ til dig, der ikke blot ønsker at forstå, men også ønsker at ændre din negative overbevisning, så du kan give slip på din ubalance/sygdom.

Vores tanker styrer

Vi ved i dag, at vores celler påvirkes af vores tanker og overbevisninger, det vil sige, vi er rent faktisk selv er i stand til at ændre vores liv – Hvad enten dine tanker og følelser drejer sig om kærlighed, had, fortiden, nutiden, fremtiden, andre mennesker eller dig selv, så reagerer dine celler på dine resonanser, og dette indvirker direkte på dit velbefindende. EFT lukker op for nye muligheder for at ændre og finde ind til essensen/kilden, let, legende, blidt og kærligt. 

Uumiddelbar effekt for 80%

Succesraten på EFT behandling er, afhængig af kilde ca. 80% (der kan for nogle mennesker være en fordel i at forblive syge, hvorfor de ikke ønsker at profitere af behandlingen)

Hvad siger Bruce Lipton

”Vores positive og negative overbevisninger påvirker ikke kun vores helbred, men også alle andre aspekter af vores liv. Det at lære at styre sit sind for at fremme vækst er livets hemmelighed.” Citat Bruce Lipton. 

Vores hjernebølger kommer i balance

Eksperter i biofeedback Donna Bach og Gary Groesbeck har opdaget, at vores hjernebølger under anvendt EFT udviser hurtige og betydningsfulde ændringer. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret, og begge hjernehalvdele kommer i balance.

Forandring kræver mod og handling

Er du klar til en rejse ind i din underbevidsthed – klar til at forandre og skabe en ny og anderledes måde at være og agere i dit liv? Så vil jeg byde dig velkommen på et af de fremtidige EFT-kurser hos Energipsykologi Danmark.

Hvor meget får du med på et basiskursus

Og på et basis-kursus får du såmænd også en introduktion til Matrix Reimprinting – en uvurderlig overbygning til traume-terapi og en præsentation af Metasundhed  

Matrix Reimprinting

“I like to say that your EFT education is not complete without Matrix Reimprinting. All our students say they can’t imagine practicing their craft without this indispensable advanced tapping tool.

Alina Frank, EFT og Matrix Reimprinting træner, USA. 

Dit næste EFT-kursus:

Tjek kalender