Slip din stressrespons - uden bivirkninger

 

Velkommen til EFT basis niveau 1 + 2 med introduktion til Matrix Reimprinting og Metasundhed hos Energipsykologi Danmark.

3 magiske dage, der blidt viser dig, hvilke muligheder, du kan skabe for dig selv, hvis du er villig til at kigge “indenfor” i det, der er dig.

GØR DIG SELV FRI 

EFT (Emotional Freedom Technique) er et terapeutisk værktøj, der skaber hurtige skift

GENIALT AKUT-REDSKAB

EFT er enestående ved udfordringer som angst, og har også været brugt i USA efter skoleskyderier, hvor der var brug for hurtig indgriben.

eft-tapping i hele verden

EFT er det mest udbredte redskab inden for energipsykologien, og blåstempling i DK som anerkendt behandlingsredskab er endelig inden for rækkevidde via den nye sundhedsfaglige grunduddannelse til EFTMR-traumeterapeut. 

eft sniger sig ind overalt

Børneapp,  EFT-dokumentarfilm fra USA, EFTMR.-terapeutuddannelsen, EFT-Børnekontulenter og EFT ambassadørerne og EFT- Børnekonsulent.

stadig flere ser EFT-lyset

Energipsykologi Danmark arbejder intenst for mental trivsel til alle :

Læger, psykologer, psykoterapeuter, lærere, pædagoger,sygeplejersker, jordemødre, forældre, unge…… folk inden for såvel etableret som alternativ verden lærer EFT – og tilbagemelding om effekt, er enestående.

Så enkelt, så simpelt, men så stor effekt.

det er let, og det virker     

At lære at tappe på EFT-punkter tager ca. 5-10 minutter, så hvorfor tage et 3 dages basiskursus ?Eller hvorfor ikke blot tage et on-linekursus? Spørgsmål jeg jævnligt bliver mødt med.

eft er traumeterapi 

Tro mig, du bliver overrasket, det er en intens oplevelse, hvor du på egen krop vil mærke, hvor effektivt, det er samt lære at udnytte alle de muligheder, der findes i dette geniale  redskab.

Dit kursus inkluderer også en introduktion til overbygningen Matrix Reimprinting) – og når du først ser dette in action, er du solgt – og din underviser hos Energipsykologi Danmark er Danmarks og Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner.

deltagere bliver hængende for mere

80% af deltagere på disse kurser vil efterfølgende vide meget mere, og EFT er en smuk invitation til meget mere viden og transformation.

EFT kan på ingen måde erstattes af et onlinekursus eller ved at studere you tube klip. Du skal EFT helt ind under huden ved kyndig supervision fra kompetente kræfter. 

Så hvad er EFT egentlig for noget?

Ligesom kinesisk medicin bygger EFT på den tanke, at følelsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i vores energisystem.

Du tapper blidt med dine fingre på akupunkturpunkter, primært på hovedet og hænder og verbaliserer det, du ønsker at skabe bevidsthed om, og som du finder uhensigtsmæssigt.

følelsesmæssig førstehjælp

EFT betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der får dig til at tænke rationelt ved at skabe skift i din bevidsthed, så du kan skabe mulighed for at slippe det, der låser dig fast.

masser af research på effekt

Der foreligger adskillige studier og veldokumenteret klinisk research på effekt af EFT som behandlingsmetode.

eft er for alle

Børn, unge, handicappede, syge, raske, ældre, gamle… og det er gang på gang slået fast, at EFT kan hjælpe, hvor andre behandlinger har givet op fx:

  • Allergier
  • Fobier
  • Vægttab
  • Eksamenskræk
  • Tandlægeskræk
  • Angst
  • Følelsesmæssige ubalancer

Fysiske ubalancer såsom muskelspændinger og meget, meget mere….

vi arbejder med din underbevidsthed

Ved behandling med EFT kommer du ind i din underbevidsthed og finder de dybereliggende årsager til dine reaktionsmønstre.

EFT er således et godt alternativ til dig, der ikke blot ønsker at forstå, men også ønsker at ændre din negative overbevisning, så du kan give slip på din ubalance/sygdom.

vores tanker styrer

Vi ved i dag, at vores celler påvirkes af vores tanker og overbevisninger, det vil sige, vi er rent faktisk selv er i stand til at ændre vores liv – Hvad enten dine tanker og følelser drejer sig om kærlighed, had, fortiden, nutiden, fremtiden, andre mennesker eller dig selv, så reagerer dine celler på dine resonanser, og dette indvirker direkte på dit velbefindende. EFT lukker op for nye muligheder for at ændre og finde ind til essensen/kilden, let, legende, blidt og kærligt. 

umiddelbar effekt for 80%

Succesraten på EFT behandling er, afhængig af kilde ca. 80% (der kan for nogle mennesker være en fordel i at forblive syge, hvorfor de ikke ønsker at profitere af behandlingen)

hvad siger bruce lipton

”Vores positive og negative overbevisninger påvirker ikke kun vores helbred, men også alle andre aspekter af vores liv. Det at lære at styre sit sind for at fremme vækst er livets hemmelighed.” Citat Bruce Lipton. 

vores hjernebølger kommer i balance

Eksperter i biofeedback Donna Bach og Gary Groesbeck har opdaget, at vores hjernebølger under anvendt EFT udviser hurtige og betydningsfulde ændringer. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret, og begge hjernehalvdele kommer i balance.

forandring kræver mod og handling

Er du klar til en rejse ind i din underbevidsthed – klar til at forandre og skabe en ny og anderledes måde at være og agere i dit liv? Så vil jeg byde dig velkommen på et af de fremtidige EFT-kurser hos Energipsykologi Danmark.

hvor meget får du med på et basiskursus

Og på et basis-kursus får du såmænd også en introduktion til Matrix Reimprinting – en uvurderlig overbygning til traume-terapi og en præsentation af Metasundhed  

Matrix reimprinting

“I like to say that your EFT education is not complete without Matrix Reimprinting. All our students say they can’t imagine practicing their craft without this indispensable advanced tapping tool.

Alina Frank, EFT og Matrix Reimprinting træner, USA. 

 

Dit næste EFT-kursus:

D. 13., 14., 15.11.2021 eller

d. 29., 30., 31.1.2022 eller

d. 22., 23., 24.4.2022

Afspil video