EFT - et første skridt ind i traumeterapien
- også til børn

EFT er et akutredskab. Simpel EFT tapping tager 5-10 minutter at lære, men EFT er meget mere end et simpelt akutredskab.

EFT er et  terapeutisk redskab, der kan skabe hurtige samt varende skift og forandringer.

Vil du lære at tilgå dine traumer, så start her.

EN GOD INFO, INDEN DU LÆSER VIDERE:

VI KØRER SÆRTILBUD PÅ 5.500 KR TIL DIG, DER TILMELDER DIG VORES EFT OG MATRIX REIMPRINTING I SAMLET PAKKE – EFT D. 3., 4., 5.5. OG MATRIX REIMPRINTING D. 15., 16., 17., 18.6. – HERFRA KAN DU ALTID BYGGE VIDERE…. KONTAKT OS FOR MERE INFO 53636458 – obs begrænsede pladser – husk gratis infomøde d. 4.4. kl. 19-21

 

OBS Tjek altid din mulighed for bruttolønsordning:

Tal med din arbejdsgiver, om det er muligt at komme under bruttolønsordning. Så må din arbejdsgiver betale din uddannelse af din bruttoløn – før skat.  

EFT basis er dit første skridt ind i traumeterapien, og du starte rmed EFT basis – 3 dage, der er yderst intense, da du kommer i kontakt med DIG.

PÅ basis introduceres du også for Metasundhed – en analysemodel, der lærer dig at forstå dine symptomer. Hvad er det, du skal lære af dine symptomer, og hvordan kan du ændre og slippe?

Du certificeres internationalt efter originalmateriale.

Vi har erfaringen, kvaliteten og vores certificeringer og tilladelser på plads.

EFT kan integreres i dit liv på alle planer – privat eller professionelt.

EFT er særdeles velegnet til børn og unge – Tjek vores EFT Børnekonsulentmodul – et af tre moduler til dig, der ønsker at blive Børnetraumeterapeut.

Ring for mere info  53636458

Børnetraumeterapeutuddannelsen består af 3 moduler – 10 dage: 

EFT basis med intro til Metasundhed. 3 dage.

Matrix Reimprinting basis terapeut – hvem er vi – og hvorfor reagerer vi, som vi gør? 4 dage. 

EFT Børnekonsulentoverbygning. 3 dage.

Din underviser har 30+ års erfaring i arbejdet med børn og unge i alle aldre og introducerer dig for redskaber, du ikke møder andre steder – og er det ikke det, vi søger i disse år?

Ny friske øjne. Nye metoder.   

Vores kursister står som stærke Børnetraumeterapeuter efterfølgende.

Hvordan ser verden ud i morgen for fremtidens børn og unge?

Med diagnoser i vækst, med angsttilstande, med spiseforstyrrelser, med en sensitivitet blandt børn og unge, som vi aldrig har set før – med klimaforandringer, der kun lige begyndt – og verdensfreden, hvordan ser den ud i fremtiden? Så meget usikkerhed….

Vores Børnetraumeterapeut-uddannelse har 9 år som uddannelse med sig, og den helt nye opgradering er blot et supplement til en uddannelse, som har givet en ny start for så mange børn og unge (og voksne).

Uddannelsen henvender sig alle, også dig, der arbejder med børn og unge i hverdagen, eller til dig, der hjemmeskoler…

Mere info under fanen Børnetraumeterapeut-uddannelse

www.energipsykologidanmark.dk eller ring  53636458

Hvad er EFT?

Vi tilbyder basis og avanceret spirituel/EFT, begge moduler er baseret på udvikler af EFT, Gary Craigs originalmetode. Du certificeres ligeledes internationalt og bliver optaget under EFTMRA. Dette er ikke forbundet med nogen form for omkostninger. 

Hvad er EFT: 

EFT (Emotional Freedom Technique) er et terapeutisk  værktøj.Når vi arbejder med traumeterapi i form af EFT, siger vi farvel til traditionel taleterapi. Vi arbejder med konkrete spørgeteknikker, og du vil muligvis kunne genkende lidt NLP.

Vi kommer ud af hovedet og ned i kroppen, og når vi ikke længere bor i hovedet, åbner vi for vores underbevidsthed, hvor alle svar befinder sig.

Hvis vores svar lå i hovedet, havde vi regnet dem ud for længe siden og sluppet dem. 

Hvor mange kender du, der har sluppet eller har regnet svarene ud?

Har DU?

EFT ER ET GENIALT AKUT-REDSKAB

EFT er enestående ved udfordringer som angst 0g er et effektivt og genialt akut-redskab, som alle bør have ved hånden 

EFT-tapping i hele verden

EFT er det mest udbredte redskab inden for energipsykologien, fordi det er let at lære, men også fordi det har så mange muligheder i sig i forhold til den dybere traumeterapi

EFT sniger sig ind overalt

I børnehaven, i skolen, på den videregående uddannelse, hos terapeuten, hos den særlig sensitive, hos sygeplejersken, hos læreren, hos Mor og Far, der søger redskaber til familiedynamikken…

Det er sikkert og vist, 

flere ser EFT-lyset

Energipsykologi Danmark arbejder intenst for mental trivsel til alle, både faggrupper og privatpersoner og har de sidste 10 år haft 5-10 EFT-hold årligt.

Således har læger, psykologer, psykoterapeuter, lærere, pædagoger, sygeplejersker, jordemødre, forældre, unge…… folk inden for såvel etableret som alternativ verden været nysgerrige og tilegnet sig EFT over 3 intense dage – og tilbagemelding om effekt, er enestående.

Så enkelt, så simpelt, men så stor effekt.

Det er let, og det virker     

EFT er som nævnt traumeterapi  – og mødet med EFT er en intens oplevelse, hvor du på egen krop vil mærke, hvor effektivt EFT, og du vil lære, hvordan du kan integrere EFT i dit liv privat/professionelt.

Dit basiskursus inkluderer også en introduktion til overbygningen Matrix Reimprinting – den uvurderlige overbygning på EFT. Guldægget inden for moderne traumeterapi. Ligeledes intro til Metasundhed. 

Ved EFT, Matrix Reimprinting og Metasundhed certificeres du internationalt  

Mette Barfoed, din underviser hos Energipsykologi Danmark er Danmarks og Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner.

Deltagere bliver hængende for mere

80% af deltagere på disse kurser vil efterfølgende vide  mere, og EFT er en smuk invitation til meget mere viden og transformation.

EFT kan på ingen måde erstattes af et onlinekursus eller ved at studere you tube klip. Du skal EFT helt ind under huden ved kyndig supervision fra kompetente kræfter, der kan gribe dig, hvis behovet herfor viser sig.

Er din EFT-tid kommet?  

Kontakt endelig Energipsykologi Danmark for uddybende samtale eller tilmeld dig via hjemmesiden eller på 53636458.

Vores hold har MAX 10 deltagere på ovenstående klasser.

Så hvad er EFT egentlig for noget? Ligesom kinesisk medicin bygger EFT på den tanke, at følelsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i vores energisystem.

Du tapper blidt med dine fingre på akupunkturpunkter, primært på hovedet og hænder og verbaliserer det, du ønsker at skabe bevidsthed om, og som du finder uhensigtsmæssigt.

følelsesmæssig førstehjælp

EFT betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der får dig til at tænke rationelt ved at skabe skift i din bevidsthed, så du kan skabe mulighed for at slippe det, der låser dig fast.

Masser af research på effekt

Der foreligger adskillige studier og veldokumenteret klinisk research på effekt af EFT som behandlingsmetode.

EFT er for alle

Børn, unge, handicappede, syge, raske, ældre, gamle… og det er gang på gang slået fast, at EFT kan hjælpe, hvor andre behandlinger har givet op fx:

  • Allergier
  • Fobier
  • Vægttab
  • Eksamensskræk
  • Tandlægeskræk
  • Angst
  • Følelsesmæssige ubalancer

Fysiske ubalancer såsom muskelspændinger og meget, meget mere….

Vi arbejder med din underbevidsthed

Ved behandling med EFT kommer du ind i din underbevidsthed og finder de dybereliggende årsager til dine reaktionsmønstre.

EFT er således et godt alternativ til dig, der ikke blot ønsker at forstå, men også ønsker at ændre din negative overbevisning, så du kan give slip på din ubalance/sygdom.

Vores tanker styrer

Vi ved i dag, at vores celler påvirkes af vores tanker og overbevisninger, det vil sige, vi er rent faktisk selv er i stand til at ændre vores liv – Hvad enten dine tanker og følelser drejer sig om kærlighed, had, fortiden, nutiden, fremtiden, andre mennesker eller dig selv, så reagerer dine celler på dine resonanser, og dette indvirker direkte på dit velbefindende. EFT lukker op for nye muligheder for at ændre og finde ind til essensen/kilden, let, legende, blidt og kærligt. 

Uumiddelbar effekt for 80%

Succesraten på EFT behandling er, afhængig af kilde ca. 80% (der kan for nogle mennesker være en fordel i at forblive syge, hvorfor de ikke ønsker at profitere af behandlingen)

Hvad siger Bruce Lipton

”Vores positive og negative overbevisninger påvirker ikke kun vores helbred, men også alle andre aspekter af vores liv. Det at lære at styre sit sind for at fremme vækst er livets hemmelighed.” Citat Bruce Lipton. 

Vores hjernebølger kommer i balance

Eksperter i biofeedback Donna Bach og Gary Groesbeck har opdaget, at vores hjernebølger under anvendt EFT udviser hurtige og betydningsfulde ændringer. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret, og begge hjernehalvdele kommer i balance.

Forandring kræver mod og handling

Er du klar til en rejse ind i din underbevidsthed – klar til at forandre og skabe en ny og anderledes måde at være og agere i dit liv? Så vil jeg byde dig velkommen på et af de fremtidige EFT-kurser hos Energipsykologi Danmark.

Hvor meget får du med på et basiskursus

Og på et basis-kursus får du såmænd også en introduktion til Matrix Reimprinting – en uvurderlig overbygning til traume-terapi og en præsentation af Metasundhed  

Matrix Reimprinting

“I like to say that your EFT education is not complete without Matrix Reimprinting. All our students say they can’t imagine practicing their craft without this indispensable advanced tapping tool.

Alina Frank, EFT og Matrix Reimprinting træner, USA. 

Dit næste EFT-kursus:

Tjek kalender