Slip din stressrespons - uden bivirkninger

EFT (Emotional Freedom Technique) er et terapeutisk værktøj, der skaber hurtige skift – således enestående ved udfordringer som angst, og EFT har da også været brugt i USA efter skoleskyderier, hvor der var brug for hurtig indgriben.

EFT er det mest udbredte redskab inden for energipsykologien og blåstempling i DK som anerkendt behandlingsredskab er endelig inden for rækkevidde. 

Børneapp,  EFT-dokumentarfilm fra USA, EFTMR.-terapeutuddannelsen, EFTbørnekonsulent:

Læger, psykologer, psykoterapeuter, lærere, pædagoger,sygeplejersker, jordemødre, forældre, unge…… folk inden for såvel etableret som alternativ verden lærer EFT – og tilbagemelding om effekt, er enestående.

Så enkelt, så simpelt, men så stor effekt.     

At lære at tappe på EFT-punkter tager ca. 5-10 minutter, så hvorfor tage et 3 dages basiskursus ? Eller hvorfor ikke blot tage et on-linekursus? Spørgsmål jeg jævnligt bliver mødt med.

Tro mig, du bliver overrasket, det er en intens oplevelse, hvor du på egen krop vil mærke, hvor effektivt, det er samt lære at udnytte alle de muligheder, der findes i dette geniale redskab – derudover inkluderer dit kursus også en introduktion til overbygningen Matrix Reimprinting) – og når du først ser dette in action, er du solgt.

80% af mine deltagere fortsætter med mere EFT og/eller Matrix Reimprinting, da de forandringsprocesser og den nye forståelse, der spirer frem, inviterer til meget mere viden og transformation.

Du skal smage hele paletten, det får du kun ved at være fysisk til stede. 

Så hvad er EFT egentlig for noget?

Ligesom kinesisk medicin bygger EFT på den tanke, at følelsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i vores energisystem.

Du tapper blidt med dine fingre på akupunkturpunkter, primært på hovedet og hænder og verbaliserer det, du ønsker at skabe bevidsthed om, og som du finder uhensigtsmæssigt.

EFT betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der får dig til at tænke rationelt ved at skabe skift i din bevidsthed, så du kan skabe mulighed for at slippe det, der låser dig fast.

Der foreligger adskilllige studier og veldokumenteret klinisk research på effekt af EFT som behandlingsmetode.

EFT er for ALLE: Børn, unge, handicappede, syge, raske, ældre, gamle… og det er gang på gang slået fast, at EFT kan hjælpe, hvor andre behandlinger har givet op fx:

  • Allergier
  • Fobier
  • Vægttab
  • Eksamensskræk
  • Tandlægeskræk
  • Angst
  • Følelsesmæssige ubalancer

Fysiske ubalancer såsom muskelspændinger og meget, meget mere….

Vi arbejder med din underbevidsthed

Ved behandling med EFT kommer du ind i din underbevidsthed og finder de dybereliggende årsager til dine reaktionsmønstre.

EFT er således et godt alternativ til dig, der ikke blot ønsker at forstå, men også ønsker at ændre din negative overbevisning, så du kan give slip på din ubalance/sygdom. Vi ved i dag, at vores celler påvirkes af vores tanker og overbevisninger, det vil sige, vi er rent faktisk selv er i stand til at ændre vores liv – Hvad enten dine tanker og følelser drejer sig om kærlighed, had, fortiden, nutiden, fremtiden, andre mennesker eller dig selv, så reagerer dine celler på dine resonanser, og dette indvirker direkte på dit velbefindende. EFT lukker op for nye muligheder for at ændre og finde ind til essensen/kilden, let, legende, blidt og kærligt. 

Succesraten på EFT behandling er, afhængig af kilde ca. 80% (der kan for nogle mennesker være en fordel i at forblive syge, hvorfor de ikke ønsker at profitere af behandlingen)

For en nybegynder anslås succesraten at være 50% allerede fra 1. behandling

”Vores positive og negative overbevisninger påvirker ikke kun vores helbred, men også alle andre aspekter af vores liv. Det at lære at styre sit sind for at fremme vækst er livets hemmelighed.” Citat Bruce Lipton, 

Eksperter i biofeedback Donna Bach og Gary Groesbeck har opdaget, at vores hjernebølger under anvendt EFT udviser hurtige og betydningsfulde ændringer. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret, og begge hjernehalvdele kommer i balance.

Er du klar til en rejse ind i din underbevidsthed – klar til at forandre og skabe en ny og anderledes måde at være og agere i dit liv? Så vil jeg byde dig velkommen på et af de fremtidige EFT-kurser hos Energipsykologi Danmark.

Og på et basis-kursus får du såmænd også en introduktion til Matrix Reimprinting – en uvurderlig overbygning til traume-terapi og en præsentation af Metasundhed ! 

Matrix Reimprinting:”I like to say that your EFT education is not complete without it. All our students say they can’t imagine practicing their craft without this indispensable advanced tapping tool. Alina Frank, American EFT and Matrix Reimprinting trainer

Afspil video