matrix reimprinting - en game changer inden for traumeterapi

Matrix Reimprinting er guldægget inden for moderne traumeterapi  – Matrix Reimprinting  når ind, hvor så mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab  til den personlige udvikling, men også til den professionelle behandler/terapeut 

Verdens bedste traumeterapeutiske metode?

Det er, hvad mange kursister mener – og der er noget om snakken faktisk så meget, at Matrix Reimprinting nu en del af en sundhedsfaglig grunduddannelse i DK.

Men ikke alle tager så store skridt.

Mange starter i det små…..

Det vil sige basis for deltagelse – EFT basis niveau 1 + 2, der er påkrævet for deltagelse – 3 basisdage, herefter 4 dages Matrix Reimprinting.

Merit kan være en mulighed, hvis du allerede har gennemført EFT. Kontakt os for at høre mere herom.  

Matrix Reimprinting, er en gamechanger inden for traumeterapien og en knivskarp metode til at arbejde med overbevisninger og beslutninger – der så at sige skaber grundstenen for din personlighed.

Matrix Reimprinting er i dag basis for vores store traumeterapeut-uddannelse, men er også et uvurderligt supplement til enhver behandler og terapeut – eller til enhver, der har mod på og lyst til at transformere de blokeringer, der forhindrer os i at leve vores liv optimalt. 

Matrix Reimprinting er et redskab fyldt med nuancer og muligheder, og metoden er altid i rivende udvikling, hvorfor det ikke er unormalt, at du viil møde gengangere på vores Matrix Reimprinting hold. 

 

Matrix Reimprinting får ryddet op

Tid til at få ryddet ud, ryddet op og få transformeret dybe sår, traumer, overbevisninger, og givet plads til DIG. 

Danmarks eneste Matrix Reimprinting træner

Din underviser er ikke kun Danmarks ENESTE Matrix Reimprinting træder, men rent faktisk eneste godkendte træner i Skandinavien – og din underviser er  blandt en håndplukket skare på verdensplan, der må undervise og certificere i Matrix Reimprinting.

Få ryddet op i dit liv

Med Matrix Reimprinting lukker du op for en helt nye rejse, hvor du får ryddet sten af vejen, der har blokeret for dit udsyn, og du efterfølgende har mulighed for at vælge dig til i et omfang og på en måde, du ikke tidligere har været bevidst om. 

Svarene ligger i underbevidstheden

Når vi arbejder med Matrix Reimprinting arbejder vi os kærligt ned i underbevidstheden, hvor alle svar ligger. Svar, der er relateret til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik, og som stadig spiller, stadig fastholder os, stresser os, som gør os bange, deprimeret, bekymrede, vrede etc., og til sidst bryder kroppen sammen; angst, stress, depression, allergi, fobi og andre alvorlige tilstande manifesterer sig. 

Ikke noget rigtigt eller forkert

Mange af os stifter først bekendtskab med Matrix Reimprinting her – ikke noget rigtigt eller forkert, processen er den samme, for Matrix Reimprinting er et unikt redskab ikke kun, når vi skal forløse dybe traumer, men også forebyggende – når du lærer dette redskab, vil du opleve, hvordan din verden ændrer sig, hvordan du får mere overskud, bliver gladere, bliver tro mod dig selv og alt, du er –  kig endelig under anbefalinger – så mange kursister har fået et helt nyt liv efter denne uddannelse    

Elegant forandring

Matrix Reimprinting skaber forandring i et tempo, hvor EFT alene kommer til kort. Elegant, let, blidt og kærligt.  Du vil under uddannelsen få læring og forståelse for, hvad det er, der sker i din hjerne, når vi arbejder med  Matrix Reimprinting, der bl.a. inddrager epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning – roligt arbejder vi os ned i dine overbevisninger og finder beslutninger, du har fortrængt, men som spiller i din underbevidsthed 24/7, og som du først bliver bevidst om den dag, hvor din underbevidsthed ikke længere kan holde traumet nede, og du derfor påvirkes fysisk eller psykisk. Kærligt lærer du at transformere erindringer, der har fastlåst dig i mønstre, du ofte slet ikke har været bevidst om.

Matrix Reimprinting er for alle

Jeg oplever gang på gang psykologer, psykoterapeuter, hypnoterapeuter m.fl. udtale sig med allerstørste respekt for Matrix Reimprinting!!!

Matrix Reimprinting er en rejse for ALLE – private/professionelle, der er klar til at tage den store tur ind i oprydning og komme videre i livet med et helt nyt afsæt.

EFTMR-uddannelsen

På opfordring fra proff. kursister er der i dag skabt en hel ny sundhedsfaglig grunduddannelse i DK – EFTMR-terapeutuddannelsen, en stærk traumeterapeut-uddannelse med afsæt i EFT og Matrix Reimprinting – en mulighed for dig, der måske skal på en endnu længere rejse, efter du har stiftet bekendtskab med Matrix Reimprinting.  

Om Mette Barfoed

Din underviser, Mette Barfoed er DK.s eneste  Matrix Reimprinting træner. Mette er desuden træner i Skandinavien og på Mallorca. Der er lige nu 25 Matrix Reimprinting trænere i verden. 

Matrix Reimprinting er udviklet af Karl Dawson, der er en af Gary Graigs  Founding Masters  i EFT (Gary Graig er udvikler af EFT)

Min personlige rejse

Karl Dawson har via EFT og Matrix Reimprinting forandret ALT i mit liv, ligesom han har hjulpet tusinder af mennesker – og i dag er opgaven overdraget til mig, og jeg arbejder primært i DK.

Vil du være en del af den voksende skare af personer, der aktivt går ind i deres egen healingsproces og søger forståelse for placebo-effektens betydning og vores egne kompetencer og evner til at forløse det, som udfordrer os – og er du klar til at tage styring over dit liv, så vær med på en energipsykologisk rejse, der har hjulpet tusindvis af Matrix Reimprinting practitioners og klienter verden over.

Matrix Reimprinting tager dit første skridt ind i et transformerende univers via 4 magiske dage, men når der først bliver taget hul, finder vi ud af, at vores liv er mere komplekst end som så.

Derfor er der mulighed for at grave ind til essens via specialområderne.

Matrix Reimprinting, din fødselsrejse

Matrix Reimprinting, stress, angst og depression

Matrix Reimprinting, dit perfekte parforhold 

Matrix Reimprinting, dit pengeflow.

Der er mulighed for pakkeløsninger.

Kontakt Energipsykologi Danmark, hvis du ønsker at vide mere. 

Læs mere om Matrix Reimprinting under Matrix Reimprinting practitioner fanen 

Trauma is a fact of life - but it does not have to be a life sentence - Peter A. Levine.

Næste Matrix Reimprinting klasse:

Forårsklasse overtegnet.

Næste mulighed d. 13., 14., 15., 16.5.2022

Sammen med mesteren selv, Karl Dawson
Karl Dawson, Mette Barfoed, Bruce Lipton
EFT Matrix Reimprinting
EFT MT Practitioner logo