matrix reimprinting - en game changer inden for traumeterapi

Matrix Reimprinting er guldægget inden for moderne traumeterapi  – Matrix Reimprinting  når ind, hvor så mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab  til den personlige udvikling, men også til den professionelle behandler/terapeut 

Med EFT basis arbejder vi med kognitive skift, med Matrix Reimprinting arbejder vi metakognitivt, men vi går endnu videre i transformationsprocessen og arbejder og abejder således også kvantefysisk. Du er således den aktive i din  transformationsproces, hvor du via kommunikation med indre barn, vil få en helt ny forståelse for, hvilke processer der hidtil har låst dig. Herfra får du mulighed for at slippe det traume, der hidtil har låst dig fast og lade dit yngre jeg få mulighed for at komme ud af det frys, det traume, der hidtil har låst dit yngre jeg uhensigtsmæssigt fast. Det lyder nemt, og det er faktisk slet ikke svært, når du har lært processerne. Men teori og praksis er to meget forskellige størrelser, så du får 4 intense dage til at starte din rejse ind i Matrix Reimprinting metodens utallige muligheder for at skabe et nyt ståsted i livet.

Det er ganske enkelt magisk at følge klienter i Matrix Reimprinting forløb, hvor en helt ny personlighed spirer og vokser. Hvor fastlåsning mentalt og fysisk får mulighed for at slippe. 

Vil du være med up front” Start her.

Du kan også vælge at gå hele vejen….vores EFTMR-Traumeterapeut-uddannelse vokser støt, og vi har den store ære at være samarbejdende med Danske Terapeuter. Dit kvalitetsstempel.

Matrix Reimprinting får ryddet op

Har du forsøgt at tænke dig ud af dine udfordringer? Forsøgt at tale dig rask? 

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Matrix Reimprinting, så læs her:  

Er tiden inde til at få  ryddet ud, ryddet op og få transformeret dybe sår, traumer, overbevisninger, og givet plads til DIG?   

Verdens bedste traumeterapeutiske metode?

Det er, hvad mange kursister mener – og der er noget om snakken faktisk så meget, at Matrix Reimprinting nu en del af en sundhedsfaglig grunduddannelse i DK.

Start blidt, prøv dine første spæde skridt med EFT basis, der er påkrævet for deltagelse på Matrix Reimprinting og bliv skarp på DIG – herfra kan du bygge til, hvis du vil mere.

EFT basis er påkrævet for deltagelse. 

Merit mulig. Hør nærmere herom.  

Matrix Reimprinting, er en gamechanger inden for traumeterapien og en knivskarp metode til at arbejde med overbevisninger og beslutninger – der så at sige skaber grundstenen for din personlighed.

Matrix Reimprinting er et redskab fyldt med nuancer og muligheder, og metoden er altid i rivende udvikling, hvorfor det ikke er unormalt, at du vil møde gengangere på vores Matrix Reimprinting hold. 

Danmarks eneste Matrix Reimprinting træner

Din underviser er ikke kun Danmarks ENESTE Matrix Reimprinting træder, men rent faktisk eneste godkendte træner i Skandinavien – og din underviser er  blandt en håndplukket skare på verdensplan, der må undervise og certificere i Matrix Reimprinting.

Din underviser Mette Barfoed har mere end 5.000 klientsessioner bag sig og har afholdt mere end 200 kurser og workshops for nysgerrige og videbegærlige kursister.

Kvalitet er som etik og moral i højsæde. Således  undervisning med tilladelse fra ophavsret og tilladelse til at certificere og undervise i de respektive fag. Tjek evt. din undervisers CV.

Få ryddet op i dit liv

Med Matrix Reimprinting lukker du op for en helt nye rejse, hvor du får ryddet sten af vejen, der har blokeret for dit udsyn, og du efterfølgende har mulighed for at vælge dig til i et omfang og på en måde, du ikke tidligere har været bevidst om. 

Svarene ligger i underbevidstheden

Når vi arbejder med Matrix Reimprinting arbejder vi os kærligt ned i underbevidstheden, hvor alle svar ligger. Svar, der er relateret til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik, og som stadig spiller, stadig fastholder os, stresser os, som gør os bange, deprimeret, bekymrede, vrede etc., og til sidst bryder kroppen sammen; angst, stress, depression, allergi, fobi og andre alvorlige tilstande manifesterer sig. 

Ikke noget rigtigt eller forkert

Mange af os stifter først bekendtskab med Matrix Reimprinting her – ikke noget rigtigt eller forkert, processen er den samme, for Matrix Reimprinting er et unikt redskab ikke kun, når vi skal forløse dybe traumer, men også forebyggende – når du lærer dette redskab, vil du opleve, hvordan din verden ændrer sig, hvordan du får mere overskud, bliver gladere, bliver tro mod dig selv og alt, du er –  kig endelig under anbefalinger – så mange kursister har fået et helt nyt liv efter denne uddannelse    

Elegant forandring

Matrix Reimprinting skaber forandring i et tempo, hvor EFT alene kommer til kort. Elegant, let, blidt og kærligt.  Du vil under uddannelsen få læring og forståelse for, hvad det er, der sker i din hjerne, når vi arbejder med  Matrix Reimprinting, der bl.a. inddrager epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning – roligt arbejder vi os ned i dine overbevisninger og finder beslutninger, du har fortrængt, men som spiller i din underbevidsthed 24/7, og som du først bliver bevidst om den dag, hvor din underbevidsthed ikke længere kan holde traumet nede, og du derfor påvirkes fysisk eller psykisk. Kærligt lærer du at transformere erindringer, der har fastlåst dig i mønstre, du ofte slet ikke har været bevidst om.

Matrix Reimprinting er for alle

Jeg oplever gang på gang psykologer, psykoterapeuter, hypnoterapeuter m.fl. udtale sig med allerstørste respekt for Matrix Reimprinting!!!

Matrix Reimprinting er en rejse for ALLE – private/professionelle, der er klar til at tage den store tur ind i oprydning og komme videre i livet med et helt nyt afsæt.

EFTMR-uddannelsen

På opfordring fra proff. kursister er der i dag skabt en hel ny sundhedsfaglig grunduddannelse i DK – EFTMR-terapeutuddannelsen, en stærk traumeterapeut-uddannelse med afsæt i EFT og Matrix Reimprinting – en mulighed for dig, der måske skal på en endnu længere rejse, efter du har stiftet bekendtskab med Matrix Reimprinting.  

Om Mette Barfoed

Din underviser, Mette Barfoed er DK.s eneste  Matrix Reimprinting træner. Mette er ligeledes Matrix Reimprinting træner for Skandinavien. Der er 25 Matrix Reimprinting trænere i verden. 

Matrix Reimprinting er udviklet af Karl Dawson, der er en af Gary Graigs  Founding Masters  i EFT (Gary Graig er udvikler af EFT)

Min personlige rejse

Karl Dawson har via EFT og Matrix Reimprinting forandret ALT i mit liv, ligesom han har hjulpet tusinder af mennesker – og i dag er opgaven overdraget til mig, og jeg arbejder primært i DK.

Vil du være en del af den voksende skare af personer, der aktivt går ind i deres egen healingsproces og søger forståelse for placebo-effektens betydning og vores egne kompetencer og evner til at forløse det, som udfordrer os – og er du klar til at tage styring over dit liv, så vær med på en energipsykologisk rejse, der har hjulpet tusindvis af Matrix Reimprinting practitioners og klienter verden over.

Matrix Reimprinting tager dit første skridt ind i et transformerende univers via 4 magiske dage, men når der først bliver taget hul, finder vi ud af, at vores liv er mere komplekst end som så.

Derfor er der mulighed for at grave ind til essens via specialområderne.

Matrix Reimprinting, din fødselsrejse

Matrix Reimprinting, stress, angst og depression

Matrix Reimprinting, dit perfekte parforhold 

Matrix Reimprinting, dit pengeflow.

Matrix Reimprinting, master class

Der er mulighed for pakkeløsninger.

Kontakt Energipsykologi Danmark, hvis du ønsker at vide mere. 

Læs mere om Matrix Reimprinting under Matrix Reimprinting practitioner fanen 

Trauma is a fact of life - but it does not have to be a life sentence - Peter A. Levine.

Sammen med mesteren selv, Karl Dawson
Karl Dawson, Mette Barfoed, Bruce Lipton
EFT Matrix Reimprinting
EFT MT Practitioner logo