matrix reimprinting - en transformerende rejse

Matrix Reimprinting er fremtidens medicin – du vil erfare, at det aldrig er for sent at få en lykkelig barndom  – Matrix Reimprinting  når ind, hvor så mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab!!! 

I en tid, hvor mange af os søger forståelse for kroppens hemmeligheder; hvorfor nogle af os bliver syge og andre ikke – I en tid, hvor vi er begyndt at stille spørgsmålstegn ved medicin:

  • Har jeg brug for den her og nu?
  • Har jeg brug for den resten af mit liv?
  • Hvorfor har jeg overhovedet brug for den?
  • Og hvornår blev jeg så syg, at jeg var nødt til at tage medicin?
  • Hvad skete der lige inden?
  • Hvem var jeg sammen med?
  • Hvor var vi henne? osv.osv. 

Svarene ligger i underbevidstheden

Når vi arbejder med Matrix Reimprinting arbejder vi os kærligt ned i underbevidstheden, hvor alle svar ligger. Svar, der er relateret til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik, og som stadig spiller, stadig fastholder os, stresser os, som gør os bange, deprimeret, bekymrede, vrede etc., og til sidst bryder kroppen sammen; angst, stress, depression, allergi, fobi og andre alvorlige tilstande manifesterer sig. 

Ikke noget rigtigt eller forkert

Mange af os stifter først bekendtskab med Matrix Reimprinting her – ikke noget rigtigt eller forkert, processen er den samme, for Matrix Reimprinting er et unikt redskab ikke kun, når vi skal forløse dybe traumer, men også forebyggende – når du lærer dette redskab, vil du opleve, hvordan din verden ændrer sig, hvordan du får mere overskud, bliver gladere, finder hjem til dig selv, og måske har du ikke længere brug for din medicin – naturligvis en beslutning, der tages i samråd med læge. 

Elegant forandring

Matrix Reimprinting skaber forandring i et tempo, hvor EFT alene kommer til kort. Elegant, let, blidt og kærligt.  

Du vil under uddannelsen få læring og forståelse for, hvad det er, der sker i din hjerne, når vi arbejder med  Matrix Reimprinting, der bl.a. inddrager epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning – roligt arbejder vi os ned i dine overbevisninger og finder beslutninger, du har fortrængt, men som spiller i din underbevidsthed 24/7, og som du først bliver bevidst om den dag, hvor din underbevidsthed ikke længere kan holde traumet nede, og du derfor påvirkes fysisk eller psykisk. Kærligt lærer du at transformere erindringer, der har fastlåst dig i mønstre, du ofte slet ikke har været bevidst om.

Matrix Reimprinting er for alle

Jeg oplever gang på gang psykologer, psykoterapeuter, hypnoterapeuter m.fl. udtale sig med allerstørste respekt for Matrix Reimprinting!!!

Matrix Reimprinting er en rejse for ALLE – private/professionelle, der er klar til at tage den store tur ind i oprydning og komme videre i livet med et helt nyt afsæt.

Om Mette Barfoed

Din underviser, Mette Barfoed er en af de få håndplukkede Matrix Reimprinting trænere i verden (p.t. er tallet 24) – Eneste træner i Danmark – og ENESTE med tilladelse til at undervise herhjemme.

Matrix Reimprinting er udviklet af Karl Dawson, der er en af Gary Graigs Master trænere i EFT (Gary Graig er udvikler af EFT)

Min personlige rejse

Karl Dawson har via EFT og Matrix Reimprinting forandret ALT i mit liv, ligesom han har hjulpet tusinder af mennesker – og i dag er opgaven overdraget til mig – jeg er således Matrix Reimprinting træner i Skandinavien og på Mallorca.

Vil du være en del af den voksende skare af personer, der aktivt går ind i deres egen healingsproces og søger forståelse for placebo-effektens betydning og vores egne kompetencer og evner til at forløse det, som udfordrer os – og er du klar til at tage styring over dit liv, så vær med på en energipsykologisk rejse, der har hjulpet tusindvis af Matrix Reimprinting practitioners og klienter verden over.

Trauma is a fact of life - but it does not have to be a life sentence - Peter A. Levine.

OBS. Ud over Matrix Reimprinting practitioner uddannelsen, er der også mulighed for at deltage i Matrix Birth Reimprinting.

Ca. en gang om året gæster Sharon King, udvikler af denne unikke overbygning Danmark.

Her får du endnu flere indgangsvinkler og en endnu større forståelse for, hvorfor du er her – titlen giver næsten sig selv: Matrix Birth Reimprinting and Life Purpose.

Du skal naturligvis have deltaget i Matrix Reimprinting for at deltage i MBR and Life Purpose workshoppen.

NYHED: Sharon King gæster Danmark med sin hele nye workshop omkring relationer ultimo februar 2019. Du kan læse mere under kalenderen.

Vil du vide mere om vores internationale gruppe, så kan du læse meget mere på Karl Dawsons  internationale side.

Sammen med mesteren selv, Karl Dawson
Karl Dawson, Mette Barfoed, Bruce Lipton
EFT Matrix Reimprinting
EFT MT Practitioner logo