matrix reimprinting - guldægget inden for moderne traumeterapi

Matrix Reimprinting – for dig, der vil meget mere end forstå! 

Klienter fortæller mig ofte, at de ved, hvad deres udfordring er, hvad problemstillingen drejer sig om.  At de har fundet ind til kernen… men hvorfor kommer de så? Af den simple grund, at forståelsen ikke ændrer årsagen til en udfordring. Matrix Reimprinting lærer dig let og elegant at transformere årsagen til, at du fortsat sidder fast – selv om du er af den overbevisning, at du har styr på det! Matrix Reimprinting er ganske enkelt en liga for sig som behandlingsmetode, og klienter melder kontinuerligt tilbage, at dette er en gamechanger. At Matrix Reimprinting har forandret, hvad så mange samtaler og metoder ikke har evnet at forandre…

Matrix er en universel beholder.
Hvad du ønsker at putte i den er op til dig.
Derfor ser du også ordet Matrix brugt i uddannelser, i bøger, i film, som shampoo, som bil og sådan kan vi blive ved.
Men der er kun EN Matrix Reimprinting.
Metoden er udviklet af Karl Dawson, og dette traumeredskab er ganske enkelt en liga for sig.
Din underviser er Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner, og Matrix Reimprinting er et enestående værktøj, der har været i konstant udvikling siden sin allerførste spæde begyndelse for 18 år siden.
Senest er uddannelsen ajourført i DK oktober 2022.

Matrix Reimprinting – en gamechanger 

Matrix Reimprinting når ind, hvor mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab til den personlige udvikling, men også til den professionelle behandler/terapeut

Matrix Reimprinting basis uddannelse består af 3 dages EFT med intro til Metasundhed og 4 dages basis Matrix Reimprinting terapi.

Du vil være den aktive i din transformationsproces og lære, hvordan du får kontakt til de processer, der hidtil har låst dig for herfra at slippe og transformere.
Det lyder enkelt, og det er faktisk slet ikke svært, når du har lært processerne. Men teori og praksis er to meget forskellige størrelser, så du får efter 3 dages basis EFT 4 intense dage til at starte din rejse ind i Matrix Reimprinting metodens utallige muligheder.

Det er ganske enkelt magisk at følge kursister under dette uddannelsesforløb, hvor en helt ny personlighed spirer og vokser. Hvor fastlåsning mentalt og fysisk får mulighed for at slippe. Det kræver dog, at du har modet til at træde ind i Matrix Reimprinting universet, hvor en stor forandring venter dig.   

Du certificeres internationalt fra EFTMRA.

Du kan også vælge at gå hele vejen….vores EFTMR-Traumeterapeut-uddannelse vokser støt, og vi har den store ære at være samarbejdende med Danske Terapeuter. Dit kvalitetsstempel.

Læs mere om Matrix Reimrinting practitioner modulet og vores overbygninger på hjemmesiden under respektive faner

Du er altid velkommen på en af vores gratis informationsaftenener. D Du kan også tilmelde dig vors nyhedsbrev, hvis du ønsker at modtage vores ekstraordinære tilbud, der tikker ind i din mailboks x 1 månedligt eller ring, hvis du vil vide mere – 53636458 

Matrix Reimprinting får ryddet op

Har du forsøgt at tænke dig ud af dine udfordringer? Forsøgt at tale dig rask?

Sidder du stadig fast i samme udfordringer?

Matrix Reimprinting terapeut-uddannelsen er en mulighed for at få fat om roden og trække hele roden op, ikke blot kradse lidt i overfladen.

Verdens bedste metode til at komme i kontakt med traumemasse?

Det er, hvad mange kursister mener – og der er noget om snakken faktisk så meget, at Matrix Reimprinting nu en del af en sundhedsfaglig grunduddannelse i DK.

EFT basis er påkrævet for deltagelse på Matrix Reimprinting. 

Merit mulig. Hør nærmere herom.  

Matrix Reimprinting er ikke blot en gamechanger inden for traumeterapien, men en knivskarp metode til at arbejde med overbevisninger og beslutninger – der så at sige skaber grundstenen for din personlighed.

Matrix Reimprinting er et redskab fyldt med nuancer og muligheder, og metoden er altid i rivende udvikling, hvorfor det ikke er unormalt, at du vil møde gengangere på vores Matrix Reimprinting hold. 

Få ryddet op i dit liv

Med Matrix Reimprinting lukker du op for en helt ny rejse, hvor du får ryddet sten af vejen, der har blokeret for dit udsyn, og du efterfølgende har mulighed for at vælge dig til i et omfang og på en måde, du ikke tidligere har været bevidst om. 

Svarene ligger i underbevidstheden

Når vi arbejder med Matrix Reimprinting arbejder vi os kærligt ned i underbevidstheden, hvor alle svar ligger. Svar, der er relateret til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik, og som stadig spiller, stadig fastholder os, stresser os, som gør os bange, deprimeret, bekymret, vred etc., og til sidst bryder kroppen sammen; angst, stress, depression, allergi, fobi og andre alvorlige tilstande manifesterer sig. 

Forandring

Matrix Reimprinting skaber forandring i et tempo, hvor EFT alene kommer til kort. Elegant, let, blidt og kærligt.  Du vil under uddannelsen få læring og forståelse for, hvad det er, der sker i din hjerne, når vi arbejder med  Matrix Reimprinting, der bl.a. inddrager epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning – roligt arbejder vi os ned i dine overbevisninger og finder beslutninger, du har fortrængt, men som spiller i din underbevidsthed 24/7, og som du først bliver bevidst om den dag, hvor din underbevidsthed ikke længere kan holde traumet nede, og du derfor påvirkes fysisk eller psykisk. Kærligt lærer du at transformere erindringer, der har fastlåst dig i mønstre, du ofte slet ikke har været bevidst om.

EFTMR-uddannelsen

På opfordring fra proff. kursister er der i dag skabt en hel ny sundhedsfaglig grunduddannelse i DK – EFTMR-terapeutuddannelsen, en stærk traumeterapeut-uddannelse med afsæt i EFT og Matrix Reimprinting – en mulighed for dig, der måske skal på en endnu længere rejse, efter du har stiftet bekendtskab med Matrix Reimprinting.  

Faglighed og kvalitet

Din underviser er ikke kun Danmarks ENESTE Matrix Reimprinting træder, men rent faktisk eneste godkendte træner i Skandinavien – og din underviser er  blandt en håndplukket skare på verdensplan, der må undervise og certificere i Matrix Reimprinting. Mere end 5.000 sessioner og 300 kurser og workshops i metoden for nysgerrige og videbegærlige kursister bag sig. Din underviser arbejder til dagligt med børn og unge med angst og er ligeledes familieterapeut.

Vil du være en del af den voksende skare af personer, der aktivt går ind i deres egen healingsproces og søger forståelse for placebo-effektens betydning og vores egne kompetencer og evner til at forløse det, som udfordrer os – og er du klar til at tage styring over dit liv, så vær med på en energipsykologisk rejse, der har hjulpet tusindvis af Matrix Reimprinting practitioners og klienter verden over.

Matrix Reimprinting tager dit første skridt ind i et transformerende univers via 4 magiske dage, men når der først bliver taget hul, finder vi ud af, at vores liv er mere komplekst end som så.

Derfor er der mulighed for at grave ind til essens via specialområderne.

Matrix Reimprinting, din fødselsrejse

Matrix Reimprinting, stress, angst og depression

Matrix Reimprinting, dit perfekte parforhold 

Matrix Reimprinting, dit pengeflow.

Matrix Reimprinting, master class

Der er mulighed for pakkeløsninger.

Kontakt Energipsykologi Danmark, hvis du ønsker at vide mere. 

Læs mere om Matrix Reimprinting under Matrix Reimprinting practitioner fanen 

Trauma is a fact of life - but it does not have to be a life sentence - Peter A. Levine.

Sammen med mesteren selv, Karl Dawson
Karl Dawson, Mette Barfoed, Bruce Lipton
EFT Matrix Reimprinting
EFT MT Practitioner logo