matrix reimprinting - en transformerende rejse

Matrix Reimprinting graver DYBT og når ind, hvor så mange andre modaliteter giver op – et helt unikt redskab!!!

Matrix Reimprinting er en overbygning på EFT, en enkelt tappemetode, der lærer dig at fjerne det, som generer dig – Matrix Reimprinting transformerer og lukker op for varig forandring i et tempo, hvor EFT alene kommer til kort. Elegant, let, smidigt, blidt og kærligt.  

Med udgangspunkt i epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning og forståelsen for neuroplasticitet, vil du præsenteres for DIG – på en blid og kærlig måde, der transformerer alt det, som fastlåser dig fysisk eller psykisk.   

Via erindringer forløses traumer med udgangspunkt i overbevisninger skabt i det traumatiske øjeblik.

Overbevisninger og beslutninger, du har fortrængt, men som spiller i din underbevidsthed 24/7, og som du først bliver bevidst om den dag, hvor din underbevidsthed ikke længere kan holde traumet nede, og du derfor påvirkes fysisk eller psykisk.

Jeg oplever gang på gang psykologer, psykoterapeuter, hypnoterapeuter m.fl. udtale sig med allerstørste respekt for Matrix Reimprinting!!!

Matrix Reimprinting er en rejse for ALLE – private/professionelle, der er klar til at tage den store tur ind i oprydning og komme videre i livet med et helt nyt afsæt.

Din underviser, Mette Barfoed er en af de få håndplukkede Matrix Reimprinting trænere i verden (p.t. er tallet 24) – Eneste træner i Danmark – og ENESTE med tilladelse til at undervise herhjemme.

Matrix Reimprinting er udviklet af Karl Dawson, der er en af Gary Graigs Master trænere i EFT (Gary Graig er udvikler af EFT)

Karl Dawson har via EFT og Matrix Reimprinting forandret ALT i mit liv, ligesom han har hjulpet tusinder af mennesker på vej – og i dag er opgaven overdraget til mig – jeg er således Matrix Reimprinting træner i Skandinavien og på Mallorca.

Vil du være en del af den voksende skare af personer, der aktivt går ind i deres egen healingsproces og søger forståelse for placebo-effektens betydning og vores egne kompetencer og evner til at forløse det, som udfordrer os – og er du klar til at tage styring over dit liv, så vær med på en energipsykologisk rejse, der har hjulpet tusindvis af Matrix Reimprinting practitioners og klienter verden over.

Trauma is a fact of life – but it does not have to be a life sentence – Peter A. Levine.

OBS. Ud over Matrix Reimprinting practitioner uddannelsen, er der også mulighed for at deltage i Matrix Birth Reimprinting.

Ca. en gang om året gæster Sharon King, udvikler af denne unikke overbygning Danmark.

Her får du endnu flere indgangsvinkler og en endnu større forståelse for, hvorfor du er her – titlen giver næsten sig selv: Matrix Birth Reimprinting and Life Purpose.

Du skal naturligvis have deltaget i Matrix Reimprinting for at deltage i MBR and Life Purpose workshoppen. 

NYHED: Sharon King gæster Danmark med sin hele nye workshop omkring relationer ultimo februar 2019. Du kan læse mere under kalenderen.

Vil du vide mere om vores internationale gruppe, så kan du læse meget mere på Karl Dawsons  internationale side

EFT MT Practitioner logo
EFT Matrix Reimprinting
Sammen med mesteren selv, Karl Dawson
Karl Dawson, Mette Barfoed, Bruce Lipton