EFT BASIS niveau - med INTRODUKTION TIL MATRIX REIMPRINTING og Metamedicin/metasundhed

Velkommen til vores basiskursus i EFT. Her begynder en transformerende rejse, for dig, der har modet.

Det bliver intenst, og du efterfølgende står klar med et nyt redskab, du kan integrere i dit liv.

Hvad er EFT: 

EFT står for Emotional Freedom Technique og er et simpelt selvhjælpsredskab, som alle kan lære på 5-10 minutter, men EFT er meget mere end det…

EFT er dit første skridt ind i traumeterapien. På basis kursus lærer du at skabe kognitive skift, det vil sige, ændre forståelsen af det, der skete, som hidtil har været oplevet som traumatisk. Det er ikke nødvendigvis noget, du husker, eller noget du oplever som traumatisk i dit voksenliv. Men den traumatiske oplevelse spiller stadig i din underbevidsthed, og det gør den hver dag 24/7, indtil du  får kigget på den og skabt et kognitivt skift.  

Lad os tage et eksempel: 

Du er i skole. Du skal fremlægge en opgave. Du er nervøs, og du siger noget sludder. Alle griner. Læreren beder dig om at sætte dig ned på din plads og beder en af dine klassekammerater om at komme og vise, hvordan man skal gøre.

Du har siden den oplevelse siddet fast, hver gang du skal præstere. Været nervøs. Været bange for at sige noget sludder – og din underbevidsthed spiller “jeg er ikke god nok.”

Når vi arbejder med EFT basis traumeterapi, får vi ændret fra fx “jeg er ikke god nok,” -til “jeg er god nok.”Vi får ændret din overbevisning til det modsatte.

Vil du lære at arbejde Metakognitivt med indragelse af det kvantefysiske, skal du gå skridtet videre med Matrix Reimprinting, guldægget inden for moderne traumeterapi. Læs mere om Matrix Reimprinting under respektive fane     

Hvem er din underviser:

Mette Barfoed har mere end 5.000 klientsessioner bag sig i EFT og Matrix Reimprinting og har afholdt mere end 200 kurser og workshops for nysgerrige og videbegærlige kursister.

Kvalitet er som etik og moral i højsæde. Således undervisning med tilladelse fra ophavsret og tilladelse til at certificere og undervise i de respektive fag. Tjek evt. din undervisers CV.

EFT er basis for samtlige EFT overbygninger og Matrix Reimprinting klasser og er ligeledes basis for vores EFTMR-traumeterapeut-uddannelse, der naturligvis er garant for en sikker og solid undervisning .

Find vores næste klasse eller ring 24609837 for mere info 

DEN VIGTIGE EFT – BASIS

På kurset lærer du grundlæggende discipliner inden for tapping og arbejdet med traumer.

Du står naturligvis ikke som professionel behandler efter 3 dage, dette er dog dit første skridt, hvis dette er din drøm.  

Intensiv undervisning

Tre dage fyldt med intensiv undervisning, demonstrationer, en-til en, arbejde i grupper, underbyggende og informative videoer i samvær med ligesindede.

Intro til Matrix Reimprinting

 “I like to say that your EFT education is not complete without it. All our students say they can’t imagine practicing their craft without this indispensable advanced tapping tool.” Alina Frank, American EFT and Matrix reimprinting trainer

Vi snuser til metamedicin

Ligeledes vil vi snuse til Metamedicin/metasundhed –  et perfekt match til EFT og Matrix Reimprinting.

SMÅ HOLD MED PLADS TIL DIG 

Disse klasser kræver nærvær og tilstedeværelse og er meget intense. Dette er ikke bare et tappe-redskab, men en intens rejse ind i DIG. 

Under vores nedlukning med stramme restriktioner kun mulighed for små hold, hvilket skabte noget helt unikt. Derfor tilstræbes små hold. En fælles gave.

Internationalt undervisningmateriale – på dansk   

Dit undervisningsmateriale er udviklet af  EFT Founding Master Karl Dawson, der er en af Gary Craigs få Founding Masters i verden. Gary Craig er udvikler af EFT – Emotional Freedom Technique – dit kompendium er således obligatorisk undervisningsmateriale hos alle internationale EFT master trænere uddannet hos Karl Dawson (din underviser er en af disse)

Hvad siger tidligere kursister?

Læs her hvad tidligere har kursister har fået ud af at deltage disse tre dages EFT 1+2 basis niveau

Dit næste EFT-kursus:

Tjek kalender 

Læs her om underviser Mette Barfoed

Energipsykologidanmark er den eneste skole i Danmark, der må undervise og certificere under EFTMRA – tager du overbygningerne til EFT 1 + 2 basis niveau kan du således opnå international certificering fra en af de største, indenfor feltet, EFT master Karl Dawson – udvikler af Matrix Reimprinting Chvo

EFT basis niveau
I arbejdet med EFT har Mette Barfoed opdaget, at tapping er særdeles velegnet til beabejdning af angst hos børn
Grøn Logo
EFT Matrix Reimprinting

international certificering

Har international certificering nogen betydning? Dit valg… Ønsker du practitioner status, skal du udfylde multiple choise test senest et år efter kursets afslutning

Få overbygning til eft børne-konsulent

Energipsykologi Danmark er ENESTE skole i DK, der tilbyder dig en professionel uddannelse direkte målrettet børn og unge med udgangspunkt i EFT – en vionær uddannelse fyldt med en række uvurderlige redskaber

Gå videre med Matrix Reimprinting

Dette kursus giver dig adgang til at lære Matrix Reimprinting, unik overbygning til EFT/TFT – obs. ENESTE skole i DK, der må undervise og certificere i Matrix Reimprinting