eft og matrix reimprinting-behandling

Danmarks mest erfarne behandler

Din behandler er Danmarks mest erfarne Matrix Reimprinting behandler og eneste Matrix Reimprinting træner i Skandinavien.

Hvem kan behandle dig tættere på dit hjem?

Jeg henviser dig gerne til en behandler i dit nærområde.  

Men hvad er EFT Matrix Reimprinting?

EFT kombineret med Matrix Reimprinting er en knivskarp traume terapeut behandling, der blidt og kærligt kommer ind til essensen af din udfordring/ubalance.

Kognitive skift

transformation af gamle traumer  

Nyt afsæt i livet

Din behandler og børn

din behandlers baggrund er 29 år med diagnosebørn, børn med angst, stress, selvskadende adfærd, OCD, autisme, kostrelaterede udfordringer m.m.

Hvad er EFT ?

EFT tapping er den etablerede, kendte behandlingsform inden for energipsykologien, hvor Matrix Reimprinting- overbygningen giver dig en helt ny dimension af forståelse. 

EFT er en videreudvikling af TFT (tankefeltterapi), hvor metoden er gjort mere mainstream, så alle kan lære det, selv mindre børn kan profitere af EFT.

Hvad er Matrix Reimprinting?

EFT er herfra udviklet videre, og i dag er Matrix Reimprinting et must i en behandling, fordi du når det spadestik dybere end ved blot at benytte EFT. 

En unik kombi-metode

EFT samler østens og vestens metoder, kinesisk medicin ved meridianlæren i kombination med NLP, her tilsætter du overbevisningsarbejde via Matrix Reimprinting,  hvor du via let hypnose arbejder dig ind til essens i underbevidstheden og ikke kun skaber kognitive skift, ændrer overbevisning og slipper, men også skaber helt nye muligheder.  

Fremtidens medicin?

EFT og Matrix Reimprinting behandling er fremtidens medicin – og endda uden bivirkninger. 

OBS Dette betyder ikke, at du skal stoppe medicin eller have modstand på medicin, især ikke i akutte situationer, men blive bevidst om, hvor meget vi selv skaber i vores krop via vores tanker. 

Således en mulighed for at være aktiv i en proces, hvor du finder ind til årsag, der har skabt din tilstand. 

En helt ny uddannelse

EFT og Matrix Reimprinting er pga. resultater i dag en helt ny sundhedsfaglig uddannelse i DK. Uddannelsen er godkendt af brancheforening (marts 2018), og når vi har igangværende kursister færdige med uddannelse, venter en RAB-certificering.  

Jeg har aldrig mødt et redskab, der kunne skabe forandring så hurtigt, kærligt og blidt som EFT Matrix Reimprinting, og jeg giver EFT Matrix Reimprinting min varmeste anbefaling baseret på personlige erfaringer samt hundredevis af klienters feedback gennem årene. 

Pris:

1. gang  1.200 kr.

Herefter 1.000 kr. pr. gang

Varighed 1. gang ca. 1,5 time

Herefter ca. 1 time pr. gang