eft og matrix reimprinting-behandling

EFT kombineret med Matrix Reimprinting er en knivskarp traume terapeut behandling, der blidt og kærligt kommer ind til essensen af din udfordring/ubalance.

Kognitive skift, nye billeder, nye overbevisninger.

Hurtig, effektiv metode til at transformere og forløse hvad enten det drejer sig om fysiske eller psykiske udfordringer. 

EFT i kombination med Matrix Reimprinting er en hurtigt voksende behandlingsform, der spreder sig worldwide.

Din behandler  har arbejdet 25 år med diagnosebørn, angst og stress, ikke mindst i forhold til børn og unge.

EFT tapping er den etablerede, kendte behandlingsform inden for energipsykologien, hvor Matrix Reimprinting- overbygningen giver dig en helt ny dimension af forståelse. Du vil opleve, hvordan forandringsprocesser, der bliver tændt, arbejder hurtigt og effektiv i forhold til det tempo, du giver tilladelse.

EFT er en videreudvikling af TFT (tankefeltterapi), hvor metoden er gjort mere mainstream, så alle kan lære det, selv mindre børn kan profitere af EFT. EFT er herfra udviklet videre, og i dag er Matrix Reimprinting et must i en behandling, fordi du når det spadestik dybere end ved blot at benytte EFT. 

EFT samler østens og vestens metoder, kinesisk medicin ved meridianlæren i kombination med NLP, her tilsætter du overbevisningsarbejde via Matrix Reimprinting,  hvor du via let hypnose arbejder dig ind til essens i underbevidstheden og ikke kun skaber kognitive skift, ændrer overbevisning og slipper, men også skaber helt nye muligheder.  

EFT og Matrix Reimprinting behandling er fremtidens medicin – og endda uden bivirkninger. 

OBS Dette betyder ikke, at du skal stoppe medicin eller have modstand på medicin, især ikke i akutte situationer, men blive bevidst om, hvor meget vi selv skaber i vores krop via vores tanker, og hvis vi kan tiltrække, kan vi også fjerne.

EFT og Matrix Reimprinting er pga. resultater i dag en helt ny sundhedsfaglig uddannelse i DK. Uddannelsen er godkendt af brancheforening (marts 2018), og når vi har igangværende kursister færdige med uddannelse, venter en RAB-certificering.  

Jeg har aldrig mødt et redskab, der kunne skabe forandring så hurtigt, kærligt og blidt som EFT Matrix Reimprinting, og jeg giver EFT Matrix Reimprinting min varmeste anbefaling baseret på personlige erfaringer samt hundredevis af klienters feedback gennem årene. 

Din behandler er Danmarks mest erfarne Matrix Reimprinting behandler og Danmarks eneste underviser i Matrix Reimprinting.

Jeg henviser dig gerne til en behandler i dit nærområde.  

Pris:

1. gang 900 kr.

Herefter 750 kr. pr. gang

Varighed 1. gang ca. 1,5 time

Herefter ca. 1 time år