Matrix - Lydterapi basis og avanceret

Alt er energi – og al energi vibrerer fra en særlig sekvens. Denne frekvens har en lyd. Det er ikke ensbetydende med, at vi kan høre den, men den er der.

Vores krop, organer muskler, sener, knogler og blod – og alt omkring os har således en specifik frekvens – dette inkluderer også vores tanker og følelser.

Når vi møder udfordringer i livet og sidder fast, kan vi tilføre vibrationer og svingninger, der uendelig blidt og uden bivirkninger kan opløse blokeringer, frigive affaldsstoffer og sænke stressniveau.

Cellemassage: 

Vibrationer kaldes ligefrem cellemassage, og vibrationer, frekvens og lyd anses dog som et naturligt supplement til traumeterapien, fordi lyd via vibrationer åbner uendelig blidt for det sårbare. 

Matrix Lydterapi basis er to inspirerende, magiske  og dybt transformerende dage, som du efterfølgende kan integrere i dit liv på alle planer – også professionelt, hvis det er den vej, du søger.

Blidt og uden bivirkninger: 

Matrix lydterapi kan inddrages i behandling via klangskåle, syngeskåle, via stemmegafler, vægtede, ikke vægtede samt krystalstemmegafler, via gongs, trommer, zimbels…. – men det vigtigste redskab er vores egen stemme. Lær hvordan du fx kan styrke  sårbare børn og unge ved at  integrere viften af lydterapi-redskaber i dagligdagen.

Matrix Lydterapi blomstrer: 

Fra at spire forsigtigt er interessen for at inddrage lyd som et terapeutisk redskab nærmest eksploderet – og det giver så god mening – for der er ingen  bivirkninger – og  Matrix Lydterapi nemt kan integreres i enhver form for behandling –  ikke mindst fordi det er sjovt, let og legende.

Lyd kan få ting til at kollapse:

Vi kan skabe balance ved at fjerne/opløse/kollapse via specifikke frekvenser – tænk på Ella Fitzgerald, der kunne få et glas til at springe via en høj tone. 

Hvad kan vi ellers fjerne, opløse, kollapse?

Interessen for lydterapi,  Musikmedicin og frekvensmedicin vokser støt disse år, og mere og mere forskning viser dig i forhold til at kollapse, opløse, fjerne, men også i forhold til at genopbygge. 

Har du prøvet at arbejde med lyd og frekvens? Mærket effekt på egen krop? Hvis ikke – kan jeg kun sige – skynd dig…  

Bliv tunet ind på din unikke frekvens.

Matrix Lydterapi er vibrationel medicin, der skaber positive forandringer i vores energetiske felt ved at bringe os tilbage fra disharmoni til harmoni.

Du introduceres på Matrix Lydterapi basis for en lang række måder til at integrere disse spændende redskaber i dit liv – og det er svært ikke at blive afhængig, for lydterapi er ganske enkelt fantastisk blid og kærlig måde at komme i kontakt med vores dybereliggende udfordringer.

Du vil over 2 intense dage lære: 

En basisbehandling med klangredskaber.

Under en klangmassage vil du typisk glide ind i en tilstand, hvor du kommer ned i de langsomme hjernebølger, der er forbundet med inspiration og kreativitet, men også med dybereliggende traumer.        I disse bevidsthedstilstande åbnes for mulig forløsning af traumatiske erindringer manifesteret i underbevidstheden.     

 

Du bliver introduceret til tuning forks; ganske enkelt helt uden for kategori, når vi taler om at bryde gennem en udfordring ligegyldig af hvilken karakter. Et must til særlig sensitive børn (og voksne).

Du vil lære at bruge disse redskaber til fysiske issues; 

Maveproblemer, gigt,forstoppelse, knæproblemer,muskelspændinger i hele kroppen, hovedpine, kredsløbsproblemer, rygproblemer, fertilitetsproblemer…

Du vil lære at arbejde med din stemme:

At reflektere din manglende tone tilbage til dig selv.

Du vil lære, hvordan disse redskaber kan integreres mentalt, psykisk, spirituelt;

Således en spændende og givende tilgang til traumer. Stort plus til særlig sensitive, til børn med angst, til den unge, den depressive, til den PTSD-ramte – og i øvrigt til alle former for stressbehandling.

Disse redskaber bør naturligvis integreres i hjemmet – men kan integreres ALLE steder – og med stor fordel i skolen, i børnehaven, hos terapeuten, i wellnessbehandlinger – der er ingen begrænsninger på denne lydbaserede medicin.

OBS. OBS. OBS.Klangredskaber kan med succes også benyttes til urolige børn, koncentrationsvvanskeligheder, indlæringsvanskeligheder, og denne  workshop anbefales kraftigt til institutioner, skoler, herunder specialskoler, der er “på jagt” efter blide behandlingsmetoder.    

Kurset er en skøn vekselvirkning mellem teori og praksis, og du vil på egen krop mærke, hvordan såvel fysiske spændinger som psykiske ubalancer giver slip.

Det kræver ingen forudsætninger at arbejde med disse redskaber, der kan inddrages i hverdagen på alle tænkelige planer. 

Stemmens kraft i klangens univers som et ekstra værktøj. Lyd kan gennemtrænge enhver substans, sætte molekyler i bevægelse og forløse negative følelser eller traumatiske oplevelser, der ligger gemt på celleplan. 

Du bliver aldrig færdig med at arbejde med lyd, frekvens og vibration.

Vil du være avanceret Lydterapeut?

Vil du være med up front/være pioner i forhold til helt ny forskning?

Leder du efter nye terapeutiske redskaber til dine klienter eller til dig selv, så er det svært ikke at blive fristet af Lydterapiens inspirerende redskaber.

Undervisningsmateriale er skabt ud fra nyeste forskning, og vi forsøger altid at være ajour med ny viden inden for feltet.
Der er kun 6 pladser på vores Matrix Lydterapiklasser, da lyd er intens, og der ved 6 deltagere er tid til alle. 
 

Matrix Lydterapi avanceret klasse:

Farven i din lydterapi – indragelse af lys og lysets vibrationelle felt i din lydbehandling

Vokalens terapeutiske kraft
Cymatik – kunsten i lyd
Lyd og maleterapi
Sonisk videnskab: At forstå din hjerne-lyd-forbindelse
Meridianlære og chakraer i lydterapien
Præsentation af didgeridoo.
 
Vi vil bruge flere velkendte lydredskaber, men nye vil også blive inddraget disse dage.
 
Pris for deltagelse er 2.500 kr. ved early bird pr. klasse det vil sige tilmelding senest 14 dage før kursustart – herefter er prisen 3.000 kr.
Du kan også tilmelde dig begge kurser samtidig og nyde godt af prisen for begge kurser 4.000 kr. Du betaler 500 kr. pr. klasse ved tilmelding.

Hvad siger de helt nye Avancerede Matrix Lydterapiterapeuter:

“Et kursus, der kærligt sparker til dine grænser”
“Udfordrende, lærerigt og inspirerende.”
“Helt ud til kanten og står op vipper. Tak for at skabe rum og plads til at rykke i eget tempo.”
“Fantastisk og grænseoverskridende kursus. Opmærksom på følelsesregistret – påvirkning og forløsning. Fedt “egen-reflekterende kursus.”
Tid til faglig udvikling – eller måske bare gøre noget godt for DIG?

Dette kursus er også en del af den store EFTMR-traumeterapeut-uddannelse. Udløser RAB points.

“Da jeg under min uddannelse oplevede at modtage klang for først gang, kom jeg ned i en tilstand af vished og eksistens, jeg ikke kan beskrive med ord.” Jobina Jansson, EFTMR-traumeterapeut-studerende