Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Matrix Lydterapi

9. marts kl. 9:00 - 10. marts kl. 17:00

Matrix Lydterapi

Disse hold er meget populære, så vi har derfor i år planlagt 4 basisklasser. Vi holder fast i intensitet og nærvær, så det er fortsat luksushold med max 6 deltagere.

FREKVENS, KRAFT OG KLANG

Lydterapi er Vibrationel medicin

Kvantefysik: Loven om vibration: Alt er energi: E=MC2 Albert Einstein

Per Sona – at finde dit autentiske jeg

Lyd er universets ur-stemme

Alle følelser har bestemte frekvenser

Alle sygdomme har bestemte frekvenser

Negative følelser har lave frekvenser

Positive følelser har høje frekvenser

Alle organer har sin egen frekvens

 

MATRIX – LYDTERAPI

Har du prøvet at arbejde med lyd og frekvens? Mærket effekt på egen krop? Hvis ikke – kan jeg kun sige – skynd dig…  

Matrix Lydterapi er vibrationel medicin, der skaber positive forandringer i vores energetiske felt ved at bringe os tilbage fra disharmoni til harmoni.

Således en metode til at slippe usunde vibrationer i dit felt. 

På dette kursus introduceres du for en lang række måder til at integrere disse spændende redskaber i dit liv, og de fleste af jer bliver dybt afhængige, fordi når vi arbejder med lyd, hvad enten du modtager eller giver, kommer der en dyb ro. Denne ro kan åbne for mange indsigter, for meget forståelse og kan være med til at slippe blokeringer og dybereliggende udfordringer.

Du vil over 2 intense dage lære:

En basisbehandling med klangredskaber.

Under en klangmassage vil du typisk glide ind i en tilstand, hvor du kommer ned i de langsomme hjernebølger, der er forbundet med inspiration og kreativitet, men også med dybereliggende traumer. I disse bevidsthedstilstande åbnes for mulig forløsning af traumatiske erindringer manifesteret i underbevidstheden.

Du bliver introduceret til en lang række klangredskaberog vil lære at arbejde med zimbels, klangskåle, tuning forks m.m. 

Du vil lære at bruge disse redskaber til fysiske issues;

Maveproblemer, knæproblemer, muskelspændinger i hele kroppen,  hovedpine, kredsløbsproblemer, gigtsmerter, rygproblemer, fertilitetsproblemer…

Du vil lære at arbejde med din stemme:

At reflektere din manglende tone tilbage til dig selv.

Du vil lære en blid ansigtsbehandling, hvor du pakkes ind i vibration – og du vil komme i kontakt med dine øjne, dine kæber, dine tanker og hele dit ansigt – ved daglig udførelse kan du opleve et blidt løft med en ny og skinnende hud, at muskler strammes, og at rynker udglattes. Hele dit ansigt vil føles levende og vibrerende, og smukke tilbagemeldinger om ro på tanker.

Du vil lære, hvordan disse redskaber kan integreres mentalt, psykisk, spirituelt;

Således en spændende og givende tilgang til traumer. Stort plus til særlig sensitive, til børn med angst, til den unge, den depressive, til den PTSD-ramte – og i øvrigt til alle former for stressbehandling.

Disse redskaber bør naturligvis integreres i hjemmet – men kan integreres ALLE steder – og med stor fordel i skolen, i børnehaven, hos terapeuten, i wellnessbehandlinger – der er ingen begrænsninger på denne lydbaserede medicin.

OBS. OBS. OBS.Klangredskaber kan med succes også benyttes til urolige børn, koncentrationsvanskeligheder, indlæringsvanskeligheder, og denne  workshop anbefales kraftigt til institutioner, skoler, herunder specialskoler, der er “på jagt” efter blide behandlingsmetoder.

Kurset er en skøn vekselvirkning mellem teori og praksis, og du vil på egen krop mærke, hvordan såvel fysiske spændinger som psykiske ubalancer giver slip.

Det kræver ingen forudsætninger at arbejde med disse redskaber, der kan inddrages i hverdagen på alle tænkelige planer. 

Matrix Lydterapi basis-klasse er også en del af den store EFTMR-traumeterapeut-uddannelse. Udløser RAB points.

Pris for 2 dages basiskursus er 3.000 kr. – 2.500 kr. ved early bird tilmelding.. Der betales 500 kr. ved tilmelding, rest når du kommer.

Tilmeld dig i dag – find de steder, hvor din krop, din lyd og alt, der er dig har brug for at blive reguleret blidt på plads.

Du bliver aldrig færdig med at arbejde med lyd, frekvens og vibration.

Vil du være Avanceret Matrix Lydterapeut?

Din underviser  er en af de første, der har gennemført avanceret lydterapi-uddannelse fra en af pionererne inden for Frekvensmedicin John Stuart Reid. Matrix Lydterapi advanced er til dig, der ønsker at integrere Matrix Lydterapi til dig selv eller dine klienter.

Dette hold er programsat til 26. + 27.10.2024.

Tilmeld dig alle 4 dage – samtidig og deltaget for blot 4.000 kr.  – Du betaler 1.000 kr ved tilmelding. Ellers er pris for deltagelse på denne klasse som på basishold.

Mere info om indhold af denne klasse på hjemmesiden – obs. Matrix Lydterapi Avanceret integrerer Frekvensmedicin – og denne klasse er intens. Er du klar til at tune ind på DIG og være en af de første herhjemme, der er uddannet Avanceret Matrix Lydterapeut, så lad endelig høre fra dig.

 

Detaljer

Start:
9. marts kl. 9:00
Slut:
10. marts kl. 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark
Hjortevej 7
Haslev, 4690 Danmark
+ Google Maps
Telefon
24609837
Se Sted hjemmeside