Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EFT børnekonsulent uddannelse – Haslev

15. marts kl. 9:00 - 17. marts kl. 17:00

EFT børnekonsulent uddannelse

EFT Børnekonsulent

Mød barnet, hvor barnet er!!!

knivskarp overbygning på EFT…

Med fingeren på pulsen skaber denne visionære uddannelse fokus, ro samt overblik i et ofte kaotisk univers af støj, forventninger og kaos hos børn og unge i en hverdag, hvor alt bliver målt og vejet, hvor  dårligt selvværd, social isolation og utryghed er blevet naturlige elementer i hverdagen.

Dette skal vi ændre – og det kan vi!!!

Visionære redskaber, der sporer dig ind på en helt nye måde at anskue barnet eller den unge.

Skab tryghed som nøgleperson i persongalleriet omkring barnet/den unge.

Minimum 3 dages basis EFT påkrævet for deltagelse – forhør evt. om mulighed for merit.

EFT børnekonsulentuddannelsen er førstehjælp til børn og unge.

Trivsel er essentiel og bør være allerhøjeste prioritet, om vi taler førskoleinstitutioner, skole eller institutioner for videregående uddannelser.

Lærere, pædagoger, psykologer, psykoterapeuter, div. behandlere, socialrådgivere, støttekontakt-personer…. – men så sandelig også forældre og bedsteforældre,

Vi går tæt på diagnoser og børn/unge med særlige behov; og udfordringer – angst, stress, misbrug, ADD, ADHD, særligt sensitivt sind, autisme m.m.) – men tag ikke fejl ALLE børn og unge kan profitere af disse teknikker

Dette kursus henvender sig således til alle, der ønsker at gøre en forskel i en stresset, kaotisk hverdag, hvor børn og unge forsøger at holde balancen og finde fodfæste gennem  uddannelsessystemet i balance med et socialt liv og et familieliv.

Brænder du for at gøre en forskel, så er EFT Børnekonsulentuddannelsen et stærkt afsæt, der skaber stærke selvbevidste børn og unge.

Vil du være i stand til at byde ind en fuld dag med undervisning, så er  EFTbørneambassadøroverbygningen vejen frem, da den giver dig lov til at undervise en fuld dag i basale EFT redskaber samt materiale fra din EFT Børnekonsulentuddannelse. Denne ekstra dag ligger i forlængelse med din EFT Børnekonsulentuddannelse.

EFT-børnekonsulentuddannelsen  består af en  lang række ekstra redskaber til en basis-EFT;

EFT Picture Tapping Tecknique)- din underviser er uddannet i UK.

Mindful meditation – stressreduktion

On stage performance – den sikre og autentiske fremlægger

Pragmatisk psykologi

Angst

Diagnosebarnet

m.m.

du trænet i at gribe, når behovet melder sig- og formidle i EFT redskabet i daginstitutionen, i skolen, og på den videregående uddannelse  med en professionel tilgang. Du  vil superviseres i underviserrollen. Du vil modtage 3 powerpoints til 3 forskellige børn/ungegrupper, der kan omsættes direkte i undervisningsregi.

Du har efterfølgende tilladelse til at undersie en fuld dag i i materiale fra din EFT Børnekonsulentuddannelse, og du får mulighed for at blive del af et stærkt team af andre EFT Børneambassadører, der bl.a. består af  læge,  pædagog, sygeplejerske, psykoterapeut, lærer, zoneterapeut, børnesagkyndig dommer, jordemoder, akupunktør, bankassistent og mange flere.

Fællesnævner  er, at alle ønsker at skabe børn og unge, der får et nyt udgangspunkt, hvorfra de hviler i egen identitet.

Intense dage spækket med praktiske øvelser, teori og værdifulde redskaber.

Alt kan omsættes her og nu – i daginstitutionen, i skolen, på den videregående uddannelse – og naturligvis i hjemmet.

Vi kommer gerne til jer ved min. 6 deltagere uden ekstra omkostninger – i så fald vil undervisningen ligge på hverdage.

Ønsker du at uddanne dig til Børnetraumeterapeut? I så fald kræves min. 4 dages Matrix Reimprinting basis. Forhør dig nærmere herom – 24609837

 

Detaljer

Start:
15. marts kl. 9:00
Slut:
17. marts kl. 17:00
Begivenhed Tags:
, , , , , , , ,
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Se Arrangør hjemmeside