Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Matrix Reimprinting practitioner – vil du lære at arbejde med traumeterapien

31. oktober kl. 9:00 - 3. november kl. 17:00

Matrix Reimprinting terapeut – en overbygning på EFT basis . Visionær Transformationsterapi!

Har du forsøgt at tænke dig ud af dine udfordringer? Forsøgt at tale dig rask?

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Matrix Reimprinting, så læs her:

Er tiden inde til at få  ryddet ud, ryddet op og få transformeret dybe sår, traumer, overbevisninger, og givet plads til DIG?

Matrix Reimprinting, er transformationsterapi og er en gamechanger inden for traumeterapien. En knivskarp metode til at arbejde med overbevisninger og beslutninger – der så at sige skaber grundstenen for vores personlighed.

Under en behandling regredierer din klient, og du lærer at lade din klient navigere i et tryg miljø via Matrix Reimprinting teknikken.

Din klient vil således under en Matrix Reimprinting session nå ned i theta-tilstand, samme bevidsthedstilstand som under meditation/hypnose.

Matrix Reimpritning er IKKE taleterapi.

Matrix Reimprinting er ikke taleterapi, men teknikker. Du vil som under EFT lære at arbejde med en lang række specialområder, så du efterfølgende kan være inspireret til at specialisere dig. Matrix Reimprinting inddrager bl.a. epigenetik, kvantefysik, morfiske felter ogLoven om tiltrækning. Neuroplasticitet gør sig gældende, så din klient får mulighed for at transformere fysiske og psykiske udfordringer.

Disse 4 dage gør dig ikke til en erfaren behandler, men giver dig en robust basis-viden.

Dine nye kundskaber skal pudses og øves, så du via øvelse og byttesessions får den erfaring, der vil gøre dig til en formidabel Matrix Reimprinting practitioner.

Matrix Reimprinting og EFT – så er du klar til at begynde at arbejde med traumer.

Matrix Reimprinting er sammen med EFT grundpillen i EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen. Matrix Reimprinting er til dig, der vil være en etableret certificeret traumeterapeut med uddannelse, der opfylder krav til momsfritagelse og RAB.

Hvem er din underviser

Din underviser er  Skandinaviens eneste underviser i Matrix Reimprinting. Hun har mere end 5.000 klientsessioner bag sig og har undervist i mere end 200 workshops.

Bliv en del af et Matrix Reimprinting fællesskab

Samtlige kursister inviteres ind i vores fællesgrupper, så det er muligt at få sparring med kollegaer, der arbejder med redskabet. Ligeledes er der rig mulighed for at bygge videre på Matrix Reimprinting. En mulighed for dem, der ønsker at specialisere sig, fx. i parforhold, i fødsel, i stress-angst-depression eller pengeflow. Der er ligeledes mulighed for at deltage i bytteaftener.

MATRIX REIMPRINTING ER FOR ALLE

Alle bliver fascineret, således er der modtaget positiv feedback fra alle – høj som lav – erfaren som uerfaren. Således fra psykologen, psykoterapeuten, hypnoterapeuten, akupunktøren, zoneterapeuten, læreren, sygeplejersken, frisøren, regnskabsassistenten…  Matrix Reimprinting er en metode, der møder allerstørste respekt. Matrix Reimprinting er således en rejse for ALLE – private/professionelle, der er klar til at tage den store tur ind i oprydning og komme videre i livet med et helt nyt afsæt.

Detaljer

Start:
31. oktober kl. 9:00
Slut:
3. november kl. 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark
Hjortevej 7
Haslev, 4690 Danmark
Telefon
24609837
Se Sted hjemmeside

Arrangør

EnergipsykologiDanmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev
Telefon
53 63 64 58
E-mail
mail@energipsykologidanmark.dk
Se Arrangør hjemmeside