Fantastisk fornemmelse ❤

At få lov at stå med min bog i hånden. En del af min sjæl – en del af mig ❤

Derfor: Kom glad – torsdag kl. 17-19 – der holder jeg bogreception på Hjortevej 7, Haslev. Og eftersom vejret skulle blive fantastisk, er der masser af plads, selv om vi allerede er mange.

Bogen kan også erhverves hos Saxo.

Så hvad er det for en bog?

Kort beskrivelse: “Kan vores børn virkelig få det bedre af, at vi får ryddet op i os selv? Kort og godt: Ja. Med Traumeterapi i børnehøjde får du indblik i, hvordan du kan transformere dit liv med EFT og Matrix Reimprinting.

Få indsigt, læring og personlige anekdoter fra Danmarks og Skandinaviens eneste certificerede træner i Matrix Reimprinting Mette Barfoed. Hun fortæller, hvordan et livschok aktiverede hendes umættelige appetit på viden om krop, psyke og kinesisk medicin samt uddannelser kulminerende med adskillige træninger hos mestre i England og USA i den nye tids medicin: Energipsykologi: Nøglen til øget livskvalitet hos hendes døtre, begge udfordret af stress og angst.

Via talrige eksempler får du indblik i øvelser og tips til nye vaner. Tap dig fri og skab overskud og rummelighed. Ikke kun i dit eget liv, og i din familie – også i hele uddannelsessystemet.”