EFT-børn

EFT er et af de mest simple metoder til at skabe ro i tanker. En kærlig måde at møde såvel en akut som en kronisk tilstand. Så hvad er mere naturligt end at integrere EFT, hvor vi kan forebygge og møde enhver udfordring i børnehøjde?

Hvor vi kan styrke og skabe en hel ny generation af børn og unge, der står stærkt i eget lys. 

I min erfaring gennem mit  mangeårige arbejde med børn og unge og via sparring med kollegaer worldwide er der ingen tvivl.

EFT-tid er NU – og det kan ganske enkelt ikke gå hurtigt nok.

EFT er et redskab for livet!

Et redskab, der altid kan hentes frem, når en presset situation, følelse eller tilstand har brug for en håndsrækning for at falde til ro – og i denne fuldstændigt uforudsigelige verden bør vi integrere selvhjælpsredskaber til alle børn og unge, og vi kan ganske enkelt ikke starte for tidligt. 

Der findes uendelige muligheder i EFT-redskabet, og interessen for at støtte, bakke op og hjælpe såvel børn, unge samt fagpersonale i institutioner har aldrig været større – og med presserende  udfordringer er EFT et oplagt valg som behandlingsmetode.  

Vi har nu udviklet EFT-børneambassadør-uddannelsen, der er et ekstra løft til EFTbørnekonsulentuddannelsen. En udvidelse, der giver mulighed for, at DU kan undervise en hel dag i EFT-redskabet med nært beslægtede indgangsvinkler. 

Men du kan møde børn og unge på mange måder, tjek de respektive faner for mange flere informationer om uddannelsesmuligheder til EFTbørneunderviser.

EFT Børneambassadør teamet er et professionelt team af undervisere, der spænder bredt, således en gruppe, der indeholder læge, sygeplejerske, zoneterapeut, lærer, pædagog, jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og mange flere, alle brænder vi for at skabe et helt nyt EFT Børne-univers.

Vi efterlyser kræfter, der ligesom os brænder for at skabe et helt nyt læringsmiljø, hvor børn og unge står i et stærkt, men trygt miljø og leverer en autentisk version af sig selv i livet fremover.