Kurser på Mallorca

NYHED

Vi er på igen!

Matrix Reimprinting på Mallorca, vi napper en runde mere forår 2023, skal du med, lad os høre fra dig

OBS: Vores EFT basis er påkrævet for deltagelse – vi har naturligvis kursuspakke til dig, der vælger “hele turen:”

“Har været med på  EFT/MR hold på Mallorca og kan på det varmeste anbefale det til alle, der har lyst til at tage et kæmpe skridt i egen personlig udvikling og/eller få effektive værktøjer til at hjælpe sig selv og andre. Det har været et yderst lærerigt, intenst, svært og sjovt ophold med et fantastisk udbytte.
Mettes energiniveau er højt og det samme er ambitionerne på egne og elevernes vegne.
At være helt væk fra dagligdagens gøremål, gav den ekstra dimension med tid og plads til virkelig at rykke. Jeg blev provokeret og skubbet til på den fede måde – blidt og respektfuldt – og fik flyttet så meget på det personlige plan.
Til min klinik har jeg fået et nye værktøjer, som jeg tog i brug allerede første uge efter hjemkomst med markante resultater for klienten. Tak Mette for din åbne, ærlige og særlige facon. Du er helt speciel! Vi ses!”

 Liv J.

16 hold på Mallorca – og det har været fantastisk, men Energipsykologi Danmark vokser støt, og der er travlt, så lige nu er din eneste mulighed for at få et luksusophold med ind over din uddannelse den Holistiske Kostvejlederuddannelse på øen.

3 dage med basis kostviden i DK og herefter 6 dages ophold på Mallorca.

Pris for hele pakken inkl. 2 timers afsluttende eksamen i DK er blot 10.000, og det inkluder ophold, fly, kost, kurser i DK og på Mallorca, ture ud af huset og en smuk personlig udviklingsrejse med basis i kostens univers. En rejse, der klæder dig på til efterfølgende at vejlede andre såvel privat som professionelt.

Det er ganske valgfrit at gå til eksamen eller ej. Du er således også velkommen , selv om du ønsker rejsen for egen vindings skyld. Mere info om uddannelsen under kostvejleder.

Tag din uddannelse på en af danskernes foretrukne feriedestinationer!

Vi skal også hygge os