Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Metasundhed – basisklasse – 2 dage

28. maj 2022 kl. 8:00 - 29. maj 2022 kl. 17:00

Metasundhed

METASUNDHED

Vil du gerne forstå dine symptomer?

Finde den bagvedliggende årsag?

Så er dette kursus noget for dig?

Metasundhed er i al sin enkelthed en analysemodel, du kan integrere i dit liv.

Du behøver ikke at være behandler, terapeut eller fagperson for at være nysgerrig på krop-psykesammenhæng og hvad, det er, din krop fortæller dig.

Ikke desto mindre er Metasundhed en stærk analysemodel, der med stor succes kan inddrages i enhver behandling og terapi.
En model, der giver dig en større forståelse for et ubehag, eventuelle symptomer, og hvordan de kan transformeres.
Lær at identificere de forskellige sygdomsaspekter, konflikter, symptomer; stressfase/regenerationsfase, organer/hjernelag, mikroorganismer… 
Når Metasundhed først er blevet en del af dit liv, kan du slet ikke stoppe. Symptomer, der før kunne være skræmmende, begynder nu at være tegn til dig, som du kan handle på. En tryg og meningsfuld måde at være i kontakt med sig selv – og lur mig, når du først kommer i gang, så kan du slet ikke lade være med at inddrage alle andre i din metasundhedsanalysering.
Skal du bruge Metasundhed professionelt – er Metasundhedsanalysen et skarpt værktøj, der kan transformere din klients mindset, det vil sige, den måde
måde din klient opfatter sig selv og verden.
Metasundhed kobles ofte sammen med EFT og Matrix Reimprinting, der som kombi-model er helt unik i forhold til transformation af traumer – hvor Matrix Reimprinting er en game changer inden for moderne traumeterapi.
Din underviser har arbejdet med Metasundhed siden 2012 og er certificeret META-Health Foundation Trainer samt certificeret META-Health Modality Trainer under META Health International.  Din underviser er ligeledes Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting Trainer og er ligeledes EFT Master Trainer.
2 dages basiskursus i Metasundhed koster 2.300 kr.
Early bird pris er 1800 kr.

Næste Metasundheds- kursusdage – 2 dages basisklasse

D. 28. + 29.5.2022

eller

D. 20. + 21.8.2022

 

Detaljer

Start:
28. maj 2022 kl. 8:00
Slut:
29. maj 2022 kl. 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Energipsykologi Danmark