Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Matrix Reimprinting: Stress, angst, depression

6. maj 2022 kl. 9:00 - 8. maj 2022 kl. 17:00

Matrix Reimprinting Stress, angst og depression og den psykiske førstehjælp – Haslev.

Disse 3 dage bygger bro mellem det alternative og det etablerede syn i forhold til at møde et menneske i krise. Uddannede terapeuter og behandlere har som udgangspunkt lært at tackle en krise under opbygning. Således også akut opståede situationer – eller en krise, der har udviklet en kronisk tilstand. Men der er mange indgangsvinkler. Vi vil give dig en vifte af indgangsvinkler, der ikke umiddelbart er de oplagte, men som giver dig endnu mere dybde og styrke i dit arbejde med et menneske i krise.

Når vi inddrager Matrix Reimprinting i din målsætning

Målet med disse dage er at klæde dig på til de udfordringer, du kan blive mødt af, lige meget hvilken udfordring, der kommer til dig. At skabe tryghed hos dig, så du kan skabe tryghed hos din klient, er altafgørende for resultatet.

Du introduceres til den trygge handleplan. Ikke mindst i forhold til stress angst og depression.

Vi vil derudover kigge nærmere på dine relationer:

Dine relationer påvirker dit liv på ALLE planer, således også dit kærlighedsliv. Noget, der ikke spiller? Du vil erfare, hvordan indre stress, angst og ikke mindst depression er relateret til dine relationer, ikke mindst dit allervigtigste relation – nemlig dit forhold til dig selv!

 

EFT og Matrix Reimprinting er påkrævet for deltagelse

Via  EFT og/eller Matrix Reimprinting får vi skabt en helhedsforståelse i forhold til de kognitive skift – og essensen af vores overbevisninger og deraf beslutninger. Vi  inddrager en lang række metoder og modaliteter, der kan inddrages i rejsen tilbage til livet som et helt menneske. BasisEFT hos Energipsykologi Danmark samt Matrix Reimprinting er påkrævet for deltagelse i dette kursus.

Stress, angst og depression er fremtidens store udfordring. Det er så vigtigt at nå ind til forståelse for, hvad vi lægger i disse, og hvordan vi kan skabe ny forståelse, transformere og forebygge.

3 dage med en vekselvirkning mellem informationer, leg, test og swap-sessioner med øvrige kursister. Intense dage, der giver din Matrix Reimprinting practitioner uddannelse en stærk base i forhold til diagnoser og udfordringer, du tidligere har været udfordret af. Styrker dig i facilitering af udfordrede klienter fremover.

Early bird 3.000 kr. ved tilmelding senest 14 dage før kursets afholdelse. Normalpris 3.500 kr.

500 kr. ved tilmelding, restbetaling 1. workshopdag.

Detaljer

Start:
6. maj 2022 kl. 9:00
Slut:
8. maj 2022 kl. 17:00
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Se Arrangør hjemmeside