Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Matrix Reimprinting: Psyskisk førstehjælp – stress, angst og depression

24. januar 2020 kl. 9:00 - 26. januar 2020 kl. 17:00

Disse 3 dage bygger bro mellem det alternative og det etablerede syn i forhold til at møde et menneske i krise. Uddannede terapeuter og behandlere har som udgangspunkt lært at tackle en krise under opbygning. Således også akut opståede situationer – eller en krise, der har udviklet en kronisk tilstand. Men der er mange indgangsvinkler og mange meninger.

Når vi inddrager Matrix Reimprinting i din målsætning

Målet med disse dage er at klæde dig på til de udfordringer, du kan blive mødt af, lige meget hvilken udfordring, der kommer til dig. At skabe tryghed hos dig, så du kan skabe tryghed hos din klient, er altafgørende for resultatet. Du vil således blive præsenteret for og introduceret til opbyggelse af den trygge handleplan. Ikke mindst i forhold til stress angst og depression. Via inddragelse af EFT og/eller Matrix Reimprinting får vi skabt en helhedsforståelse i forhold til de kognitive skift. I forhold til overbevisninger og beslutninger og lukker op for transformation. V inddrager en lang række metoder og modaliteter, der kan inddrages i rensen tilbage til livet som et helt menneske. BasisEFT hos Energipsykologi Danmark samt Matrix Reimprinting er påkrævet for deltagelse i dette kursus.

Forståelse og indgangsvinkler fra nogle af de helt store transformatører inden for krop-sind-forståelse såsom vil også indgå i undervisningen. 3 dage med en vekselvirkning mellem informationer, leg, test og swap-sessioner med øvrige kursister.Kurset afholdes i Sorø.

Detaljer

Start:
24. januar 2020 kl. 9:00
Slut:
26. januar 2020 kl. 17:00
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Energipsykologi-Danmark-150973918348414/

Tilmeld

Velkommen til registrering

Tribe Loading Animation Image

Allerede tilmeldt?

Brug dette værktøj for at håndtere dine tilmeldinger