Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Matrix Reimprinting: Psyskisk førstehjælp – stress, angst og depression

24. januar kl. 9:00 - 26. januar kl. 17:00

Disse 3 dage bygger bro mellem det alternative og det etablerede syn i forhold til at møde et menneske i krise. Uddannede terapeuter og behandlere har som udgangspunkt lært at tackle en krise under opbygning. Således også akut opståede situationer – eller en krise, der har udviklet en kronisk tilstand. Men der er mange indgangsvinkler. Vi vil give dig en vifte af indgangsvinkler, der ikke umiddelbart er de oplagte, men som giver dig endnu mere dybde og styrke i dit arbejde med et menneske i krise.

Når vi inddrager Matrix Reimprinting i din målsætning

Målet med disse dage er at klæde dig på til de udfordringer, du kan blive mødt af, lige meget hvilken udfordring, der kommer til dig. At skabe tryghed hos dig, så du kan skabe tryghed hos din klient, er altafgørende for resultatet. Du vil således blive præsenteret for og introduceret til opbyggelse af den trygge handleplan. Ikke mindst i forhold til stress angst og depression. Via  EFT og/eller Matrix Reimprinting får vi skabt en helhedsforståelse i forhold til de kognitive skift – og essensen af vores overbevisninger og deraf beslutninger. Vi  inddrager en lang række metoder og modaliteter, der kan inddrages i rejsen tilbage til livet som et helt menneske. BasisEFT hos Energipsykologi Danmark samt Matrix Reimprinting er påkrævet for deltagelse i dette kursus.

Forståelse og indgangsvinkler fra nogle af de helt store transformatører inden for krop-sind-forståelse såsom vil også indgå i undervisningen. 3 dage med en vekselvirkning mellem informationer, leg, test og swap-sessioner med øvrige kursister.Kurset afholdes i Sorø.

Detaljer

Start:
24. januar kl. 9:00
Slut:
26. januar kl. 17:00
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Energipsykologi-Danmark-150973918348414/

Tilmelding er lukket for dette arrangement