Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Matrix Reimprinting Practitioner – Mallorca

17. september kl. 18:00 - 24. september kl. 18:00

Matrix Reimprinting Practitioner

Matrix Reimprinting Practitioner – Mallorca

En enestående chance for at kombinere et luksus retreat med en transformerende uddannelse.

Matrix Reimprinting practitioner på smukke Mallorca. OBS: Super early bird pris i program.

EFT basis i DK er 1. skridt på vejen til Matrix Reimprinting Practitioner. EFT basis tilbydes i Sorø april eller september eller Langeskov september. Herefter en uges luksusophold på Mallorca, hvor du tager skridtet videre til at blive Matrix Reimprinting Practitioner. Denne uddannelse er en visionær og spændende personlig eller professionel rejse, for mange en rejse for livet

Skøn villa (kun jer) med plads til 8 personer, stor lækker pool, smukke omgivelser. Kost og fuld forplejning af bedste råvarer samt flybillet inkluderet. I bliver holdt i hånd hele vejen fra møde i lufthavn med jeres emotionelle hjælpere, til jeg henter jer i lufthavnen på Mallorca.

I bor omgivet af smuk natur, men det er slet ikke nok:

Trekkingtur, bjerge, bjerglandsbyer, øens bedste marked, øens flotteste grotter, besøg på de bedste strande, og I bor tæt på øens ældste havneby.

Matrix Reimprinting Practitioner uddannelsen er en stærk og helt enestående transformerende overbygning på en  EFT basis. Du lærer at komme i kontakt med det, der generer dig og og via Matrix Reimprinting grave endnu dybere. Vi arbejder med overbevisninger i fortiden, beslutninger, der blokerer, skaber ubalancer fysisk, psykisk, mentalt. Via Matrix Reimprinting lærer du at arbejde med dine (og andres) overbevisninger i fortid, nutid, fremtid. Du vil opleve en ny forståelse, nye afsæt og mulighed for en helt ny begyndelse for DIG. En visionær traumeterapeut-uddannelse (Matrix Reimprinting Practitioner uddannelsen er også en del af den nye sundhedsfaglige uddannelse; EFTMR-terapeut, hvis du vil endnu mere).

En rejse for livet, som du kan tage med videre professionelt eller privat. Check katalog med super early bird pris ved tidlig tilmelding under Mallorca.

Detaljer

Start:
17. september kl. 18:00
Slut:
24. september kl. 18:00
Hjemmeside:
https://www.energipsykologidanmark.dk/wp-content/uploads/2019/01/EnergipsykologiDanmark-Mallorca-retreat-September-2019.pdf

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Energipsykologi-Danmark-150973918348414/

Sted

Porto Cristo, Mallorca
Spain + Google Map

Tilmeld

Velkommen til registrering

Tribe Loading Animation Image

Allerede tilmeldt?

Brug dette værktøj for at håndtere dine tilmeldinger