Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Matrix Reimprinting Practitioner – Haslev

25. november 2021 kl. 9:00 - 28. november 2021 kl. 17:00

Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting  En game-changer inden for traumeterapien

En transformerende og visionær overbygning på EFT og TFT  – dagligt fra kl. 9- senest 17.

Uddannelsen: Matrix Reimprinting Practitioner er en  dyb, autentisk og transformerende rejse, hvor du bliver klædt på såvel privat som professionelt til en ny forståelse i forhold til adfærd og reaktioner – hvordan vi enkelt, men smukt kan forandre og finde ind til kernen af det, der forhindrer os i at leve det liv, vi ønsker at skabe. Vi arbejder med kvantefysik, epigenetik, morfiske felter – en stærk traumeforløsende overbygning på en EFT basis.

Behandling: Ved en Matrix Reimprinting behandling føres du blidt ned i underbevidstheden – og i en hypnogog tilstand, som ved hypnose. Herfra finder du ind til essens og transformerer via dialog med dit indre barn (dit ECHO). Nye overbevisninger, nye muligheder – og et nyt afsæt i livet bliver skabt. Via tapping og arbejdet i fortid, nutid og fremtid får vi en ny forståelse omkring vores tilhørsforhold og relationer, der giver plads til at finde frem til vores livsformål, vores Life Purpose.

Matrix Reimprinting har blandet det bedste fra såvel vesten som østen i en enestående metode, der vokser støt over på grund af enestående resultater. Metoden rummer således træk fra EFT, NLP, kinesisk medicin herunder meridianlære, familiekonstellationer, hypnoterapi og meget mere. Men det er ikke uden grund af de bedste inden for EFT søger Matrix Reimprinting! Et redskab, der hurtigt, effekt og elegant kan nå ind, hvor mange andre terapier giver op.

Din underviser er Danmarks eneste Matrix Reimprinting Træner – og således eneste herhjemme, der har licens og tilladelse til at undervise i Matrix Reimprinting
EFT Basis/TFT påkrævet.
EFT basis niveau 1 + 2  – introduktion til Matrix Reimprinting –  check kalender
Samlet early bird pris 6.000 kr. Normalpris 9.000 kr.
Har du allerede EFT basis eller TFT kan du deltage 4.500 kr. i Matrix Reimprinting Practitioner uddannelsen – eller deltage alle 7 inkl. en gentagelse af din EFT Basis/TFT  for blot 5.300 kr.

 

 

Detaljer

Start:
25. november 2021 kl. 9:00
Slut:
28. november 2021 kl. 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Energipsykologi Danmark
Udsigten 68
Sorø, DK 4180 Danmark
+ Google Maps
Phone
24609837
Se Sted hjemmeside