Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Matrix Lydterapi

19. maj 2021 kl. 9:00 - 20. maj 2021 kl. 16:00

2000 kr.

Matrix Lydterapi

FREKVENS, KRAFT OG KLANG

Har du prøvet at arbejde med lyd og frekvens? Mærket effekt på egen krop? Hvis ikke – kan jeg kun sige – skynd dig…  

Vibration i form af klangskåle, syngeskåle, stemmegafler; vægtede, uvægtede krystal stemmegafler, gongs, zimbels, krystalsyngeskåle… og ikke mindst din stemme kan skabe enestående resultater.

Bliv tunet ind på din unikke frekvens.

Lær at kommunikere elektromagnetisk.

På dette kursus introduceres du for en lang række måder til at integrere disse spændende redskaber i dit liv – og du bliver dybt afhængig. For det er ganske enkelt fantastisk at finde hjem til sig selv på en så enkel og så kærlig måde:

Du vil lære at udføre en klangmassagebehandling. Under en klangmassage vil du typisk glide ind i en tilstand, hvor du kommer ned i de langsomme hjernebølger, der er forbundet med inspiration og kreativitet. I disse bevidsthedstilstande åbnes for mulig forløsning af traumatiske erindringer manifesteret i underbevidstheden.

Du vil lære en blid ansigtsløftning, hvor du pakkes ind i vibration – og du vil komme i kontakt med dine øjne, dine kæber, dine tanker og hele dit ansigt – ved daglig udførelse kan du opleve et blidt løft med en ny og skinnende hud, at muskler strammes, og at rynker udglattes. Hele dit ansigt vil føles levende og vibrerende, og smukke tilbagemeldinger om ro på tanker.

Du bliver introduceret til tuning forks; ganske enkelt helt uden for kategori, når vi taler om at bryde gennem en udfordring ligegyldig af hvilken karakter.

Du vil lære at bruge disse redskaber til fysiske issues;  maveproblemer, knæproblemer, muskelspændinger i hele kroppen, hovedpine, kredsløbsproblemer, rygproblemer, fertilitetsproblemer.

Du vil lære at arbejde med din stemme; at reflektere din manglende tone tilbage til dig selv.

Du vil lære, hvordan disse redskaber kan integreres mentalt, psykisk, spirituelt; En meget blid tilgang til traumer. Særligt sensitive, til børn med angst, til den unge, den depressive, til den PTSD-ramte – og i øvrigt til alle former for stressbehandling.

Disse redskaber bør naturligvis integreres i hjemmet – men kan integreres ALLE steder – og med stor fordel i skolen, i børnehaven, hos terapeuten, i wellnessbehandlinger – der er ingen begrænsninger på denne lydbaserede medicin.

OBS. OBS. OBS. Klangredskaber er unikke til børn, også urolige ukoncentrerede børn med indlæringsvanskeligheder, og denne  workshop anbefales kraftigt til institutioner, skoler, herunder specialskoler, der er “på jagt” efter blide behandlingsmetoder.

Kurset er en skøn vekselvirkning mellem teori og praksis, og du vil på egen krop mærke, hvordan såvel fysiske spændinger som psykiske ubalancer giver slip.

Det kræver ingen forudsætninger at arbejde med disse redskaber, der kan inddrages i hverdagen på alle tænkelige planer. 

Jeg har valgt at inddrage stemmens kraft i klangens univers som et ekstra værktøj. Lyd kan gennemtrænge enhver substans, sætte molekyler i bevægelse og forløse negative følelser eller traumatiske oplevelser, der ligger gemt på celleplan. Mit første møde med stemmens energi var hos den svenske sangerinde Marie Bergman for 10 år siden, der også udløste en klangmassageterapeutuddannelse, og siden har min udviklingsrejse ad lydens og åndedrættets vej været inspirerende og uendelig via utallige kurser.

Du bliver aldrig færdig med at arbejde med lyd, frekvens og vibration.

Dette kursus er også en del af den store EFTMR-traumeterapeut-uddannelse. Udløser RAB points.

Pris for 2 dages kursus er 2.000 kr.. Der betales 500 kr. ved tilmelding, rest når du kommer.

Tilmeld dig i dag – find de steder, hvor din krop, din lyd og alt, der er dig har brug for at blive reguleret blidt på plads.

Detaljer

Start:
19. maj 2021 kl. 9:00
Slut:
20. maj 2021 kl. 16:00
Pris:
2000 kr.
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark
Hjortevej 7
Haslev, 4690 Danmark
+ Google Maps
Phone
24609837
Se Sted hjemmeside