Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Holistisk Kostvejleder

8. november kl. 9:00 - 10. november kl. 17:00

Holistisk kostvejleder

Holistisk kostvejleder – overbygning på din basisuddannelse.

2. del af din uddannelse til Holistisk kostvejleder har fokus på:

Din kost er DIG, DIN benzin og så sandelig også DIN medicin. Hvad du putter i munden er information og er essentiel for din krop og dine tanker.                                  Din kost skaber således forbindelse til ALT i dit liv.

3 intense dage, hvor vi gør op med myter om kost, og når ind til vores autentiske jeg.  Du bliver introduceret for metoder inden for såvel vestens som østens filosofi og forståelse om kost, og via tests finder du en ny forståelse for, hvordan du fremadrettet kan finde hjem til dig selv, og hvordan du kan guide dine klienter med eller uden diagnoser i forhold til en lignende rejse.  Denne uddannelse består af  en værdifuld vifte af redskaber.Du vil bl.a. blive introduceret til Ayurveda, der igen er blevet trendy. Afgiftning, opbygning fysisk, psykisk, mentalt, spirituelt. Alle facetter vil blive vendt og drejet disse 3 dage, så du efterfølgende kan fremstå som en kompetent og professionel holistisk kostvejleder.

Din uddannelse til Holistisk Kostvejleder afsluttes med en skriftlig eksamen af 2 timers varighed. Du skal være til stede fysisk. Der vil ikke være mulighed for hjælpemidler. Det er forventeligt, at du kan din stof, da du skal fremstå som en sikker og professionel kostvejleder, der kan dit stof. Lad dig ikke afskrække af dette, du skal naturligvis ikke kunne alting ordret, men tag udgangspunkt i dine egne forventninger til en professionel kostvejleder.

I dag er det muligt at tage en kostvejlederuddannelse on-line. Det kommer ikke til at ske hos Energipsykologi Danmark. Vi går efter kvalitetssikring og forventer at gøre dig skarp og tryg i de udfordringer, du vil møde fremadrettet – såvel privat som professionelt.

Detaljer

Start:
8. november kl. 9:00
Slut:
10. november kl. 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark
Udsigten 68
Sorø, DK 4180 Danmark
Telefon:
24609837
Hjemmeside:
energipsykologidanmark.dk

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Energipsykologi-Danmark-150973918348414/

Tilmeld

Velkommen til registrering

Tribe Loading Animation Image

Allerede tilmeldt?

Brug dette værktøj for at håndtere dine tilmeldinger