Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stemmens kraft, kroppens klang

9. marts kl. 9:00 - 10. marts kl. 17:00

Stemmens kraft, kroppens klang

Stemmens kraft, kroppens klang

For dem, der ikke har prøvet klang på egen krop endnu, kan jeg kun sige “Skynd jer!” Klang er fantastisk, og I bliver dybt afhængige”

Kurset tager udgangspunkt i mine erfaringer som klangmassageterapeut og uddannelser i arbejdet med vores indre stemme. Bl.a. uddannet hos den svenske sangerinde Marie Bergman.

Vi skal også arbejde målrettet på fysiske issues, på kredsløbsforstyrrelser, ligesom vi skal arbejde på chakrasystem, aura og nyde en klangmeditation. Der benyttes klangskåle, syngeskåle, gongs, zimbels m.m.

En skøn vekselvirkning mellem teori og praktisk og du vil på egen krop mærke, hvordan såvel fysiske spændinger som psykisk ubalancer giver slip.

ALLE KAN DELTAGE

Det kræver ingen forudsætninger at arbejde med klang, der er et enestående supplement i hverdagen såvel til private som professionelle ikke.

Disse redskaber er unikke til børn, også urolige børn med indlæringsvanskeligheder. Denne workshop kan anbefales til institutioner, skoler, herunder specialskoler, der er “på jagt” efter nye blide behandlingsmetoder.

Du bliver aldrig færdig med at arbejde med lyd og vibration.

Detaljer

Start:
9. marts kl. 9:00
Slut:
10. marts kl. 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk