Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Holistisk Kostvejleder inkl. en uges ophold på Mallorca

14. august 2021 kl. 9:00 - 16. august 2021 kl. 17:00

Holistisk Kostvejleder – basisklasse – 2. del foregår på Mallorca – en uge, hvor vi inddrager natur og Ayurveda – en lease for krop og sjæl

I en tid, hvor der er så mange spændende indgangsvinkler til, hvad og hvordan vi bør spise, har den basale forståelse af kostens grundlæggende principper fået meget lidt plads. Disse 3 dage er en ny og spændende introduktion til grundlæggende kendskab til proteiner, kulhydrater, vitaminer, mineraler, syre-baseforhold, det vigtige blodsukker, fedtsyrer. Disse 3 dage er ligeledes en introduktion til biopatien.

En holistisk kostvejleder uddannelse består af 50 timers intens  kostvejlederuddannelse. 3 dages overbygning følger, hvor vi går dybere og udvider med al den nye forskning, der findes – hvordan griber du denne viden an og integrerer?  Du vil blive mødt med små(spiselige) tests undervejs. Kost og livsstil er fundamentet til et godt liv. I en tid, hvor vi bombarderes med masser af gode råd fra Facebook m.v., kan det være svært at finde hoved og hale i myter og facts. Få styr på DIG og få styr på din vejledning til andre og deres rejse til et bedre liv.

Antiimflammartorisk kost, genopbygning, balance fysisk, men også mentalt, psykisk og spirituelt. Kurset afholdes i Haslev

To handicappede børn med sjældne handicaps med udgangspunkt i korrekt kost startede en foreløbig 25 år lang rejse ind i kostens forunderlige univers. Tæt samarbejde med diætister, læger og uendelig læring har skabt en dyb og inderlig passion for kostens betydning.

3 dages basiskost i Haslev – efterfulgt af modul 2 med en uges ophold på Mallorca.

9.000 kr. for hele uddannelsen, inkl. flybillet, ophold Mallorca, fuld forplejning, materiale, kostvejledereksamen, smagsprøver, tests undervejs.. Vi afslutter med 2 timers eksamen i DK – med cases og 40 spørgsmål herunder multiple choise. OBS. Du får IKKE lov at bruge dit materiale undervejs. Det er påkrævet, at du har min. 80% af denne test rigtig for at bestå, ellers har du mulighed for at gentage testen – merudgift forbundet hermed er 500 kr.

Undervisning er intens, men foregår i let omskiftelig energi, så du hurtigt kan omsætte – et inspirerende alternativ til on-line-undervisning-undervisning – du kan læse mere om 2. modul på Mallorca i kalenderen.

Detaljer

Start:
14. august 2021 kl. 9:00
Slut:
16. august 2021 kl. 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Sted

Energipsykologi Danmark

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Se Arrangør hjemmeside