Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

EFT børnekonsulent uddannelse

29. februar kl. 9:00 - 1. marts kl. 17:00

EFT børnekonsulent uddannelse

EFT børnekonsulent

En knivskarp overbygning på basis EFT.

En visionær uddannelse: Ro, overblik og en let og inspirerende vej i et ofte kaotisk univers af støj, forventninger og kaos.Børn og unge med dårligt selvværd, angst, stress og depression finder tryghed i form af social isolation og digital flugt er den lette vej. Lær andre veje, nye muligheder. Skab et nyt afsæt for børn, unge, men også for lærere, pædagoger, psykoterapeuter, psykologer, støttepersoner og engagerede forældre m.fl.
Uddannelsen henvender sig til såvel professionelle som private.

EFT/TFT er påkrævet for deltagelse

EFT børnekonsulent uddannelsen er førstehjælp til børn og unge. Vi går tæt på diagnoser og børn/unge med særlige behov; og udfordringer (ADD, ADHD, særligt sensitivt sind, autisme m.m.) – men tag ikke fejl – ALLE børn og unge kan profitere af disse teknikker. Ikke mindst forebyggende.

Powerpointprogram følger med uddannelsen

Pris for basis EFT + 2 dages EFTbørnekonsulentoverbygning: Early bird pris er 4.500 kr. – normalpris er 6.000 kr. Har du allerede EFT/TFT er prisen 2.500 kr. som early bird – – 1.000 kr. ved tilmelding for alle 5 dage – 500 kr., hvis du allerede har EFT/TFT – restbeløb ved 1. fremmøde evt. 2 rater ved fulde 5 dage. Du kan gentage din EFT/TFT for blot 800 kr.

En transformerende vifte af spændende redskaber. Din underviser har 25 års erfaring i ryggen privat/professionelt og er altid med helt fremme i forhold til den nyeste viden inden for området og  undervisning fra de største inspiratorer derude.

 

Detaljer

Start:
29. februar kl. 9:00
Slut:
1. marts kl. 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Energipsykologi-Danmark-150973918348414/

Sted

Roskildevej 46
Roskildevej 46
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
24609837
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Tilmeld

Velkommen til registrering

Tribe Loading Animation Image

Allerede tilmeldt?

Brug dette værktøj for at håndtere dine tilmeldinger