Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

EFT Børneambassadør

21. januar 2020 kl. 8:00 - 17:00

EFT Børneambassadør – En visionær underviser

Undervisning i EFT og redskaber, der spiller sammen med din EFT

Denne klasse er en overbygning på din basis EFT + din EFTbørnekonsulentoverbygning.

Her tager vi skridtet videre….

Klassen er således til dig, der brænder for at komme ud i skoler, børnehaver, videregående uddannelser m.m.

Via EFT åbnes for en integration af et enestående legende, let og kærligt redskab, der kan skabe forandring hos den enkelte.

Til dig, der vil undervise

Denne dag bliver du som EFT Børneambassadør klædt på til at undervise via en vifte af værdifulde redskaber, der viser de mange nuancer EFT-redskabet rummer. Du vil således kunne præsentere muligheder for forandring i et univers, hvor hverdagen er fyldt med overbevisninger. “At skulle slå til, være god nok, om at passe ind i en gruppe. Om at blive i stand til at se egne kompetencer, herunder også begrænsede kompetencer uden at gøre sig selv forkert…

Således en præsentation, hvor du via EFT illustrerer vigtigheden i, at  at værdsætte sig selv. At lære og forstå, hvordan vi alle er nødt til at finde hjem til os selv med respekt for hvem, vi er. Ligeledes kunne møde den verden, vi udfordres af uden at trække os tilbage og ind i og selv.

Dette er således en dag, hvor alle bliver i stand at tappe sig ind i egne udfordringer og skabe kognitive skift.

Powerpoints

Du bliver præsenteret for 3 forskellige powerpoints, som du efterfølgende får med dig og herefter kan tage direkte ud og formidle videre i institutioner.

Powerpoint for de helt små op til ca. 2-3. klasse.

Powerpoint for de større børn i skoleregi.

Powerpoints for videregående uddannelser.

Således en intens dag, hvor du som EFT ambassadør vil komme i kontakt med egne udfordringer. At  komme ud over rampen og sælge dig selv og disse enestående redskaber. Så du efterfølgende vil være være en stærk kapacitet. Så via din undervisning skabes et helt nyt miljø. Her vil lærer, pædagog, forælder etc. efterfølgende møde det enkelte barn og den unge med nye øjne.

EFT er et meget enkelt redskab. Men for at inddrage dette i institutioner er det vigtigt, at vi har veluddannede undervisere. Du skal således kunne formidle og gribe alle de bolde, der kommer i spil, når EFT præsenteres. For EFT er meget mere end at tappe. Således en unik mulighed for at sætte fokus på et redskab, der i interaktion med nært beslægtede redskaber, kan skabe stærke børn og unge.

Vi skaber  visionære EFT Børneambassadører, der via et stærkt netværk af ligesindede vil transformere et højspændt miljø af børn og unge. Vi kommer i kontakt med frustration, usikkerhed, angst, kronisk træthed, diagnoser tæt på livet, opgivenhed og skaber nye veje og muligheder.

Vi starter kl. 9 og slutter kl. 17.

Max 6 deltagere.

Detaljer

Dato:
21. januar 2020
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Hjemmeside:
www.energipsykologidanmark.dk

Arrangør

Energipsykologi Danmark
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Energipsykologi-Danmark-150973918348414/

Sted

Energipsykologi Danmark
Udsigten 68
Sorø, DK 4180 Danmark
+ Google Map
Telefon:
24609837
Hjemmeside:
energipsykologidanmark.dk

Tilmeld

Velkommen til registrering

Tribe Loading Animation Image

Allerede tilmeldt?

Brug dette værktøj for at håndtere dine tilmeldinger