EFT MOD ANGST

På baggrund af en voksende skare af klienter med angst, i særdeleshed børn og unge, har jeg udviklet kursustilbuddet: “Angst… og Ansten for angsten.” Første hold blev fyldt på halvandet døgn og ekstrapladser blev etableret- så interesse og behov er stort.

Angsten har mange ansigter og har ofte mange følgediagnoser med sig. Hvordan kan vi håndtere de udfordringer?

Med udgangspunkt i den nyeste viden inden for behandling af angst, vil du lære at møde angsten og håndtere den med ny forståelse, så det bliver muligt at komme ud på den anden side.

25 års erfaring med børn og unge, der har angst i forskellige afskygninger, 12 års ansættelse inden for psykiatrien samt utallige behandlinger af klienter, hvor angst har været den bagvedliggende årsag til symptomer og de på den baggrund givne diagnoser, er min baggrund for at tilbyde dette kursustilbud.  Personligt har jeg oplevet mine to handicappede døtre lide af voldsom angst, ligesom jeg selv har været udfordret (angsten for at miste) -et liv med uendelige mængder af stress –  i dag er vi fri, men noget af en rejse! Jeg ville ønske, at jeg havde haft den værktøjskasse, som du bliver præsenteret for under denne kursusrække; en  bred vifte af redskaber, herunder EFT, ligesom du vil blive præsenteret for de nyeste indgangsvinkler i forhold til angst og møde angsten.

En ny start?

Undervisningen består af 15 lektioner.

Kursustilbuddet er 5 gange a 3 timers varighed (aftenundervisning) og er rettet til forældre (og andre interesserede), der er udfordret i forhold til børn/unge med angst. Deltagelse i angstkursus over 5 aftener er: 1.500 kr.,

Vi starter kl. 17 og slutter kl. 20 (I bedes selv medbringe en sandwich eller lignende) – der er inkluderet kaffe, te, sødt og salt.  

Udtalelser fra forældre fra sidste kursus:  “Det har været meget lærerigt at deltage, Mette er en skøn og nærværende underviser, og det har været at at finde ud af,  at man ikke er den eneste, der har børn, som har det svært Et super godt kursus med masser med hjem og arbejde videre på.” 

“Jeg har lært så meget på dette kursus – også om mig selv og hvilke muligheder, der er for at komme videre, det har helt sikkert været en meget givende øjenåbner.”

“super kursus. Godt med hjemmeopgaver, så man bliver holdt til ilden. Godt med afveksling af teori og praktiske øvelser.”                                                        

Et tilbud, der matcher jer kan naturligvis etableres – pga. travlhed tilbydes denne mulighed udelukkende på hverdage.

Skriv til mig, hvis du vil vide mere.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere

Personligt har jeg oplevet mine to handicappede døtre lide af voldsom angst, ligesom jeg selv har været udfordret (angsten for at miste)