SÅDAN BLIVER DU EFT-BØRNEAMBASSADØR

Med en EFT-basis a 3 dages varighed og 2 dages overbygning til EFTbørnekonsulent er der mange, der vil ud og undervise i EFT en hel dag. Men det kræver, I er klædt på til denne opgave!

Under jeres 5 dages uddannelse til EFT Børneambassadør (3 dages basisEFT + 2 dages EFTbørnekonsulent) vil I mærke og erfare, hvor vigtigt, det er, at jeres underviser ved nøjagtigt, hvor og hvordan I skal gribe, når filmen knækker. For det gør den af og til. EFT er ganske vist enkelt, simpelt og blidt, men når der kommer billeder, følelser, situationer og erindringer op til overfladen, kan personen blive overvældet, voldsomme følelsesudbrud kan vise sig og i værste tilfælde kan vi skabe kaos hos en i forvejen belastet elev, fordi vi ikke har redskaberne til at forløse og skabe en ny forståelse og en ny vej i forhold til det, der indtil nu har styret i underbevidstheden.  

Så her er det uhyre vigtigt, at ingen bliver efterladt, ingen får lov til at drukne, fordi vi ikke er klædt på til at møde udfordringen, eller fordi vi ikke har tiden.

Så formålet med denne dag er at styrke jer yderligere i jeres kompetencer, introducere jer for et stærkt, men enkelt powerpoint materiale til at undervise en fuld dag, så I kan fremstå som en kapacitet, der kan vise en ny vej i uddannelsessystemet. En vej, der åbner for nye muligheder  helt ned i førskoleregi til langt op i teenageårene og videre.   

Du får udleveret til powerpointssystemer til 3 forskellige alderstrin hos børn og unge, som du kan benytte umiddelbart efter klassen.  

OBS – Som ved EFTbørnekonsulentuddannelsen, skal du have gennemført EFT basis og gennemført den skriftlige multiple Choise test for at kunne tage dette skridt videre til at undervise børn og unge i EFT som EFTbørneambassadør.